- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.721
inş canımbende sinir oldum ama takmıyorum çünkii bende 9 yıl sprail kaldı kolaymı rahimin toparlanması 6 ay yada 1 sene koruyomuş hemen olmazmış öle diolar o yüzden tınlamıyorum lüzumsuz işte yok tatlım oda 3. bebeğine çalışıyo 1. sınıfa giden buyuk oğlu ve 4 yaşındada küçük oğlu var kız istiyo hanım RABBİM herkese hayırlısını versin gönlüne göre versin inş AMİNNNNNNNNNN
haklısın canımAmin canim takma sen bosver... boyle kisilerle muhatab bile olunmaya degmz...
tatlım malesef kırmızıları gördüm listeye çalışma bitti derseninş bir sonraki aya diyelim
tatlışkom eline saglık inş dileklerimiz isteklerimiz gerçekleşirhepinizi çok seviyorum haylotum yasayım gurbetim umudum katrem kendinize çok iyi bakın sanırım iyileşene kadar aranızda olamıycam çok kötüyüm hepinizi çokkkk ama çokkkk
Canbonlarim biz annemden yeni donduk ne yaptiysam yatiya kalamadik bunada sukur olsun
Gecemiz guzel gecti mesajlariniza cevap yarin yazicam telden. Giriyorum cunki
Ee bide yeni yil calismasiz gecmez bide hurmalari okuyunca isi yarina birakmamak garanti
Ya bide su kistlerim olmsa hergun calisma yaparim valla benden ders alin birazzz
S,izleri cok seviyorum dualarim sizlerle bitaneler tatli ruyalar canbonlarimmm
selam kızlarrryeni yılın iilk günü nasıl geçiyor inş hepimize önce sağlık sonra huzur ve bol hamişli bebekli bi yıl olur 2013..dileklerimi söylemek için geç kaldım biraz dün akşam cok yorgundum malum yine evdeydik ama çıldırdık biraz eşimle hopladık zıpladık oyüzden halim kalmadı akşam dokuz buçk gibi mayıştım kaldım öle. şimdi de evdeyim yalnız sizler napyosunuz
tamam tatlım sölüyorum hemencikselencim.. tmm çalısma bitti diyim de.. yeni çalısmalardan sonra ayın kaçı oluyo bide onu deyiversen, bat ı yani
öle balım, aylar bitmiyo nasılsa, birini geçelim, öbürüne gelelim
yaw aramızda iyilesirsin,ne öle gelmem aranızda olamam, netcen biz olmadan Allah Allah yaww bak surda örgü örüyorum, sinirlendirme beni smdi hızlı örerimm
kız katrecim.. çok öle hoplayıp zıplama,aman Allah korusun ağrı mağrı saplanmasın sonra
bgünü de aksam ettik çok sükürr.. yemek yedik bi bakim dedim bende..
ama kalkıcam namaz geçmesinsnra gelirim yine..
iki cvp vermesem yazılanlara çatlarımm
selam herkesee
tabı gecenın bı vaktıne kadar burda muhabbet ettınız sımdıde uyanıp gelemıyorsunuz degıl mı?
bız hıc bısı yapmadık sıradan bır aksamdı acıkcası hıcbısı ıfade etmıyor bana yenı yıl falan :)) omurden bır gun daha gıdıyor
Rabbım ınsallah bereketlı hayır dolu bır yenı yıl yasatsın
hastalarımıza sıfa versın dertlılerımıze derman versın
sıkıntılarımızı azaltsın ınsallah.evladı olanların evlatlarını korusun evladı olmayanlarada hayırlı evlatlar nasıp etsın.
bız kızımla evdeyız perdeler yıkanıyor yıkandıkca asacagım evdeyız bakalım kaca bıter.belkı sonra kızcem dısarı cıkmak ısterse bı forum ıstanbul yada fatıh yaparız.
naber katre
dr ayarladınmı? nezaman goreceksın bebısı??
ayyyyy simdiden yil olarak bi yas daha büyüdük:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bi bebemiz bilem yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaw bu habibte loori ne zaman gelecek özledik alalallalalalalalaa
hamile habibtem nerde niye gelmiyeyoksa artik biraktimi hamile kalinca bizleri
scorpionsum bu ay hamis kalirsan hamile kaldigin günde cok belli olurbebisine dersin artik temeller 31 aralikta atildi diye
yeni yilda ben haric tüm habibteler calismis
esim dün diyoki keske temiz olsaydinyaw git basimdan dedim bende alallalalaa
heya yeni yıla temiz girenlerden biri de benim, bide çalısmailk temeli attık hahaha
ve bu son olsun insaAllah 9 ay boyunca diye de ekliyorumm.. Allahım duy sesimi
e tabi adam haklı, bi yeni yıl sevdası vardı., o da kaldı
bu arada bu aksam da mı git basımdan dicen adama
gurbetim (benimle ol) yazısını nasıl yadın gııı aradım okadar bende yazim dedim bulamadım
ilahi yasağımm... temel ha
ben de bu ay hep not alıcam, bakim temeli hangi aksam atmışızz
cnm bak simdi ben diyeyim sana
Kullanıcı Kontrol Paneli
yanda, Profil ' in hemen altında Profili Düzenle var..ona tıkla
açılan sayfada Kisisel Rütbe var.. onun hemen yanında uzun bi bosluk var yazı yazabileceğin..
oraya yazabilirsin istedğini .. sonrada en alt da Değisiklikleri Kaydet var .. ona tıkla
işlem tamamdır sekerim
hg umut81nasılsın canım
he yaw .. sorma bende bir yas daha gençlesecem bu ayy 2 hafta sonra
dorğu diyosun kusum, bi bebemiz bilem yok.. hayırlıs bakam
loorii hamile miydi ki zaten debıraktı diyosun :26:
tamam tatlım sölüyorum hemencikocak 30mu diyim 28nde olcaktım 30da oldum 30 yaz sen en iyi tatlım kurban oldugum dün çok kötüydüm dedim hiç iyileşemiycem hamdolsun RABBİME bugün biraz daha iyiym canımcım sizlere çok alışmışım gerçekten dediğiniz gibi görmedn bile insan sevebiliyormuş ALLAH iyiligini versin emi güldürdün benii çok tatlısın gııı gerçekten içimden gelerek diorum
ALLAH kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?