Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Amin canim takma sen bosver... boyle kisilerle muhatab bile olunmaya degmz...

selencim.. tmm çalısma bitti diyim de.. yeni çalısmalardan sonra ayın kaçı oluyo bide onu deyiversen, bat ı yani
öle balım, aylar bitmiyo nasılsa, birini geçelim, öbürüne gelelim
yaw aramızda iyilesirsin, ne öle gelmem aranızda olamam, netcen biz olmadan Allah Allah yaww bak surda örgü örüyorum, sinirlendirme beni smdi hızlı örerimm

kusum benim, yinede anneciğini görmüşsün ne güzell Rabbim sağlıklı, uzun ömür versinde hep yeni yıllara birlikte girin insaAllah
maalesef kaç yeni yıl girdim, annesizz nyse sizide üzmiim..
evt hurmaların hürmetine, hemen ekliyeyim
Allahım şu hayalotumun kistlerine bir çare olsun da, her gece çalısma yapsıııııınnnnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..
heh şimdi yandın hayalotumm
bizde seni seviyoruz tatlı kusum benimm

kız katrecim.. çok öle hoplayıp zıplama, aman Allah korusun ağrı mağrı saplanmasın sonra
bgünü de aksam ettik çok sükürr.. yemek yedik bi bakim dedim bende..
ama kalkıcam namaz geçmesin snra gelirim yine..
iki cvp vermesem yazılanlara çatlarımm

tamam tatlım sölüyorum hemencik ocak 30mu diyim 28nde olcaktım 30da oldum 30 yaz sen en iyi tatlımkurban oldugum dün çok kötüydüm dedim hiç iyileşemiycemhamdolsun RABBİME bugün biraz daha iyiym canımcım sizlere çok alışmışım gerçekten dediğiniz gibi görmedn bile insan sevebiliyormuşALLAH iyiligini versin emi güldürdün benii çok tatlısın gıııgerçekten içimden gelerek diorum

ALLAH kabul etsin canım

yazsaati cnm dün gece de her geceden biriydi sadece bizimde..
sadece benim beyfenid evde olduğu için, buraya giremedim yosam uyanıktım, ben uyanık umut hahaha
öle yaa, yeni yıl sadece ömrümüzden bir ömür daha alıp götüren diye açıklasak daha doğru olur
nyse Rabbim sağlık versin, huzur versin, mutluluk versin, çokca bebis versin bide bizlere

he yaw .. sorma bende bir yas daha gençlesecem bu ayy 2 hafta sonra
dorğu diyosun kusum, bi bebemiz bilem yok.. hayırlıs bakam
loorii hamile miydi ki zaten de bıraktı diyosun :26:

yeni yilda ben haric tüm habibteler calismis

esim dün diyoki keske temiz olsaydinyaw git basimdan dedim bende alallalalaa

heya yeni yıla temiz girenlerden biri de benim, bide çalısma ilk temeli attık hahaha
ve bu son olsun insaAllah 9 ay boyunca diye de ekliyorumm.. Allahım duy sesimi
e tabi adam haklı, bi yeni yıl sevdası vardı., o da kaldı
bu arada bu aksam da mı git basımdan dicen adama

umuudm yeni düsük yaptim halen cok kanamam var kuzumbu aksami birak belkim daha bi haftada sürebilir kanama

Son düzenleme:
gurbetim (benimle ol) yazısını nasıl yadın gııı aradım okadar bende yazim dedim bulamadım

cnm bak simdi ben diyeyim sana

Kullanıcı Kontrol Paneli

yanda, Profil ' in hemen altında Profili Düzenle var..ona tıkla

açılan sayfada Kisisel Rütbe var.. onun hemen yanında uzun bi bosluk var yazı yazabileceğin..

oraya yazabilirsin istedğini .. sonrada en alt da Değisiklikleri Kaydet var .. ona tıkla
işlem tamamdır sekerim

ilahi yasağımm... temel ha
ben de bu ay hep not alıcam, bakim temeli hangi aksam atmışızz

temeli saglam atin malzemeden kacirmayin aman ha

bakin benim temeller saglam degildi 5 kere yikildi keselerim

bidaha malzemeden kacirirmiyim hic dersimi aldim

yaw seni nasida yetistirmisimbosuna kesfetmedim amerika kesfinden daha önemlisin benim icin

Son düzenleme:
hg umut81nasılsın canım

iyiyim cnmm. kalan sayfaları okuya okuya gele gele anca bu yazdığına cvp verebilyorumm .. yaza yaza katip olacam yakında derrmişimm
yemek yedik bi bakim dedim kaldım. ama çııkcam gelirim yine ..
sen napıyosn cnm nasıl gidiyor.. muhterem adetin

he yaw .. sorma bende bir yas daha gençlesecem bu ayy 2 hafta sonra
dorğu diyosun kusum, bi bebemiz bilem yok.. hayırlıs bakam
loorii hamile miydi ki zaten de bıraktı diyosun :26:

umudum dikatli oku looriye isimli habibte dedim gercek haBIBTE ALPPIN HAMILE DIYE onu kasdettim loorimi degil keske oda olsa ya hamile:26::26::26::26:biz sahte habibteler alpin gercek habibte

ALLAH kabul etsin canım

tmm kusum birazdan eklerim seni ve o çok sevgili bat ını
geçer balım geçer.. sadece ilk günler insanı yoruyor adet, yoksa napalım, herseye sükür diyelim.
alısmak iyi de, böyle bide giremedğin zamanlar da da kötü oluyor be :44: hele bide pc bitaneyse, arada sen oturdun ben oturdum tartısması da olmasa
saol cnmm.. iste arada bir geliyor bana, Allahım sen yardım eylee
amin cnm.. hadi simdilik kaçtım ben yasağım da süpürgesini burda unutmuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…