- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.861
geldik canım bnm misafirlikteydik bizde yeni geldik eşimde nöbete gtti
oh neguzel gezin bakalım
pufff ben yıne evdeydmtemızlık vardı
canlarimmm sizleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimm internetim yoktu yerimde cildirdimmm sevincimden duramiyorummmm...darisi tum isteyenlereeeeee habibtelerim dualarim sizinle nasilsiniz bakalimmm
canımmm alpınım hoşgeldin iyiyiz cok şükür sen nasılsın
iyiyimm habibtem sen nasilsinnnn bebis nasil bakalim...keseyi gordunuzmu canim...agrim var sdeceee sen nasilsin nasil gidiyorr...
tsk ederimmm bitamnemmm darisi basinaaa...ne oldu ignenin kacinci gunu canimm..ins adet olmaz bebeisin olur....alpiinn hayırlı olsn tatlım
iyiyi canım bebişde iyidr inş.dha doktora gtmedik rizeye gdicez inş.artvindeki doktorlardan kimse memnun değilmiş oyüzden rizedeki doktorlara bakıp öle gidelim dyoruz.benim adet günümden önce ve o gün aynı adet olcakmışım gbi karnım ağrıdı sancı grdi.sonraki günlerde de cok yorulunca sancılar grdi kasıklarıma
tsk ederimmm bitamnemmm darisi basinaaa...ne oldu ignenin kacinci gunu canimm..ins adet olmaz bebeisin olur....
canım aminnn inşallah..iğnenin 9.günü ama bu aya iğneden sonra sancım olmadıı bilmiorm inşallah tutar
bide bu gün ne aklıma geldi biliomsn alpinn hani dioruz ya stres çoçuk olmasına zararlı engel filan
senin bu ay yaşadını kimse yaşamadı ya rabbim mutluluk huzur versin
anlatsana kaçıncı gün thlil oldun
yerleşme kanaman oldumu
belirti filann
çokmu soru sordummm:
tsk ederimmm bitamnemmm darisi basinaaa...ne oldu ignenin kacinci gunu canimm..ins adet olmaz bebeisin olur....
iyi doktor en onemlisi...hayirlisiyla gelirsin canim benim...bendede cok agri oluyor ama anlik dikkat etmeye calsiiyorumm...bendede ayakta cok duruncaa sancim artiyor...doktorum agrin olursa gel dedi aspirin duphastin folikasit verdi onl;ari iciyorum simdilik
gurbet kızçem sen sağol..konuşmak iyi gelir valla banada iyi geldi bende sana teşekkür ederımm
ee başka napıyon bakalım gecen konuştuğumuzda süs eşyası al demiştim aldınmı psikologum:98::98:
yaw acaba tgb 83 müydü psıkolg aklım karıştı simdi
canım kardeşin gittiği için snaa öyle gelmiştir.. Ondan sıkılmıştır canın, bana da çok oluyo gurbette olmak çok zorrr
hu huuu ben anca gelebildimm ...kimler var bakim. el kaydırın sayım yapcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?