Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum ne guzel temızlık yapmıssın ben bısı yapamadım ya
evım pısss
ama ıkı haftadır ayrıntıları duzenlıyorum cam sıldım perde yıkadım astım bı supurup sılmek kaldı
azı kaldı bı sekılde yaparım nasılsa dedım

canlarimmm sizleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimm internetim yoktu yerimde cildirdimmm sevincimden duramiyorummmm...darisi tum isteyenlereeeeee habibtelerim dualarim sizinle nasilsiniz bakalimmm

medceziirimmmmmm mesajin icin sagolllll tatlimmm...darisi sana insallah allah hepinizin gonlune gore versin bu mutlulugu yasatsinnn sira sizdee..oyun bozanlik yok

canlarimmm sizleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimm internetim yoktu yerimde cildirdimmm sevincimden duramiyorummmm...darisi tum isteyenlereeeeee habibtelerim dualarim sizinle nasilsiniz bakalimmm

canımmm alpınım hoşgeldin iyiyiz cok şükür sen nasılsın

iyiyimm habibtem sen nasilsinnnn bebis nasil bakalim...keseyi gordunuzmu canim...agrim var sdeceee sen nasilsin nasil gidiyorr...

iyiyi canım bebişde iyidr inş.dha doktora gtmedik rizeye gdicez inş.artvindeki doktorlardan kimse memnun değilmiş oyüzden rizedeki doktorlara bakıp öle gidelim dyoruz.benim adet günümden önce ve o gün aynı adet olcakmışım gbi karnım ağrıdı sancı grdi.sonraki günlerde de cok yorulunca sancılar grdi kasıklarıma

alpiinn hayırlı olsn tatlım
tsk ederimmm bitamnemmm darisi basinaaa...ne oldu ignenin kacinci gunu canimm..ins adet olmaz bebeisin olur....

iyi doktor en onemlisi...hayirlisiyla gelirsin canim benim...bendede cok agri oluyor ama anlik dikkat etmeye calsiiyorumm...bendede ayakta cok duruncaa sancim artiyor...doktorum agrin olursa gel dedi aspirin duphastin folikasit verdi onl;ari iciyorum simdilik

kimse bir yere kacmasinnnn hemen geliyorummm ilaclarimi icip geliyorummm canlarimmmmm

canım benim sen gördün mü gözüküyor mu kese falan

Kusura bakma canim telefonda konusurdum ama kimle konustugumu soylemiyim ben en iyisi.. Psykologun bendim senin .. sus esyasi almadim canim, almak pek brisey istemiyorum bi evin icini yolla sokalim A dan Z ye herseyimi bastan alacam uyum halinde..

canım kardeşin gittiği için snaa öyle gelmiştir.. Ondan sıkılmıştır canın, bana da çok oluyo gurbette olmak çok zorrr

Aynen canim oyle galiba oda olabilr.. ama kardesim birda 2 gundur du Ipad yapisik , pek konusacak birseyimiz yok o deli dolu adi ustu ben evliyim . o geziiym dolasiyim nerde eglence var...

hu huuu ben anca gelebildimm ... kimler var bakim. el kaydırın sayım yapcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…