- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.881
selam kızlarrr nasılsınız
hu huuu ben anca gelebildimm ...kimler var bakim. el kaydırın sayım yapcem
Selam canim benimmm nasilsin? bizde takiliyoruz buralarda
selam canim ben kaldirdim elimi ben burdyaim yenice geldim .. neler yapan bakalim? umudummmmm bati yazsini one alabilin mi bi baksakk
kiz dur ben neyle gidecem evimehep benimkini caliyo
selencelkim umudumu ilk ben kesfettim buraya getirdimbaska bi topik acmisti kendine kimseyi tanimiyordu tuttum kolundan buraya getirdim ondan sonra ünlendi tüm kk da
yok bitanem ne affetmesi ben takilmam böyle seylereben seni bilmiyormuyum ne icin söyledigini
dur acma ozaman
cok şükür canım bnm ya bi türlü karşılaşamadık napiyosun
hadi hayırlısıbakalım bu sefer boş çıkmaz
saol canımtatlım adetin üstüne bide üzerinize afiyet üşütmüşüm öksürük öldürüyo beni bizim iki taneydi leptobu oğlum düşürdü çöpe gitti eşim yeni bi tane alana kadar masa üstüyle idare edicem güle güle canım
Aynen canim, neler yapiyorsun esinle misafirliye gitmisin galibaa ..
kızlar çalışmalar nasıl gidioo bende bitti çalışmalar artık sonuç beklicemm
evet canım ya,çaya çağrdılar gttik bzde.eşim nöbetci olduğu halde az oturduk kalktıkevdeym şimdi.kardeşin gtmiş galiba seninde
kln hsgeldin cnm.. yeni yıla temiz girenlerdenimm.. hatta kutlayanlardan, çalısma yapanlardan biri de benim.. ahada kendimi ele veriyorumm
yani dün bir bugün iki dersek, çalısmalara tam gaz devamm..
çalısmalardan anam ağladı artık desem tabirici caizse konu cuk oturmus olur
artık sonucu2-3hafta üstüne görecezz
bu arada, soğan suyunu yapmadın , sonuç bekle bakam senaz kızdıram seni
buydayıııııımmmmm hoşgeldin umut hocammmmm
Selam canim benimmm nasilsin? bizde takiliyoruz buralarda
selam canim ben kaldirdim elimi ben burdyaim yenice geldim .. neler yapan bakalim? umudummmmm bati yazsini one alabilin mi bi baksakk
aferin, umut hoca he
ne yapim.. esim vardı pc de,, az bakim az bakimm.. anca kaldırabildim iste..
tmm cnmm.. sayfaları açmakta biraz zorlanıyo ama, ya kapatıp açcam pc yi , yada böyle hemen yazamıyorum..haberiniz olsun da..
bakim bulunca hemen eklicem..
umudummmmmmmmmmmmm habibtemmmm nasilsinnnnn....ilaclariminictimmm yemek yatimmm geldimmm nasilsin
kafama skar giderimmmm bendeee umudum bana yazmiyorrrrr
ama umut hocammmm gelcek ay yapcamm canıma tak etti
kızma banaaaaa
evet canim yaa gitti , yine yanliz kaldik anliyacagin... sende suan yanlizsin gececi mi esin.. sen nasilsin bebis nasil?
ya hadi söyleeeeeeeeeee bak ben 1.75sen bi kere hiç konusma, suusss bakem .... bida gözüme görünmeee ... otur kızım sıfır 0
umut hoca fena fırçaladııAllahım bu hoca olmadığımız kalmıstı, onuda olduk çok sükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?