- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.821
ben de iyiyim bebeğiiimm, ne olsuunn bugün eşimle takıldık gezdük tozduk.. sen nsılsın bitanem
iiyiym canim bende, yine yanliz kaldim kocaman ülke de kimsesiz, Kardesimbugun sabah gitti ziyaretime gelmisti.
canbonum vay senin halineKızlar yaa bi bakın bu test hala koyuuubenim dün gece sancım oldu yumoş çatladı eminim.hatta sabahtam sağda sancım vardı gece sol çok fena oldu.bu arada bu üç günü de çalıştık mecburen çizgi koyu diyee inşallah yarın da koyu olmazzz Eki Görüntüle 593177
hamarat kızçemBi yemek pişirip gelicemmmmm
slm benm adetm 3gün gecti test yaptım cıkmadı ama şüpelerm war karnımda yani rahim bölgemde sırt üstü yatınca özellikle hareketlenmeler hissediyorum bazen cekilio gibi bazen de nabız gibi atıyo yaklasık 10gündür cok sık idrara cıkıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum normalde günde 1 öğün yesem yeter bana ama bu ara 3 4 saatte bir midem kazınıyo 4 5 gündür sabahları adet olcak gibi sancım oluyo sonra geciyo hala olmadm sabahları uyanır uyanmaz en azından bi lokma ekmek yemesem midem az da bulanıyo
biraz arastırdım cewremdekiler de hamilesn dedi ama psikolojikte olabilirmiş lütfen bi bilgi werir misinz eger hamile isem bu ilk bebegim we cok istiyoruz
hoş geldin bitanemmmm
slm benm adetm 3gün gecti test yaptım cıkmadı ama şüpelerm war karnımda yani rahim bölgemde sırt üstü yatınca özellikle hareketlenmeler hissediyorum bazen cekilio gibi bazen de nabız gibi atıyo yaklasık 10gündür cok sık idrara cıkıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum normalde günde 1 öğün yesem yeter bana ama bu ara 3 4 saatte bir midem kazınıyo 4 5 gündür sabahları adet olcak gibi sancım oluyo sonra geciyo hala olmadm sabahları uyanır uyanmaz en azından bi lokma ekmek yemesem midem az da bulanıyo
biraz arastırdım cewremdekiler de hamilesn dedi ama psikolojikte olabilirmiş lütfen bi bilgi werir misinz eger hamile isem bu ilk bebegim we cok istiyoruz
canbonum vay senin halineinşallah yarın koyu çizgi çıkmaz canım
hamarat kızçem
canım bu durumun psikoljık te olabılır gerçekten hamılede olabılırsın.
cnku bu durumu hemen hemen hepımız yasıyoruz zaman zaman
sana onerım kan testı kesın sonucu gorebılırsın
rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın inşallah
umarım meleğinini habercısıdır
GURBET KIZÇEM YOKSA SENIN SIKINTIN BUYUZDENMI CANBONUM BENIMiiyiym canim bende, yine yanliz kaldim kocaman ülke de kimsesiz, Kardesimbugun sabah gitti ziyaretime gelmisti.
hoş geldin bitanemmmm
cANIM CEVABIMI YAZDIM BU ARADA HOŞGELDIN ARAMIZA
GURBET KIZÇEM YOKSA SENIN SIKINTIN BUYUZDENMI CANBONUM BENIM
cANIM CEVABIMI YAZDIM BU ARADA HOŞGELDIN ARAMIZA
okudum teşekkr ederm yeni oldugum için siteyi tam kullanamıyorum kusura bakmayn
GURBET KIZÇEM YOKSA SENIN SIKINTIN BUYUZDENMI CANBONUM BENIM
nedemek canım hepımız ılk katıldığımızda senın gıbıydıkGURBET KIZÇEM YOKSA SENIN SIKINTIN BUYUZDENMI CANBONUM BENIM
okudum teşekkr ederm yeni oldugum için siteyi tam kullanamıyorum kusura bakmaynalışırsın zamanla sende sen nezamandır beri bekliyosun:26:
Bilmiyorum canim, herkes den uzak olmam beni gercekten yipratiyor... samimi bir arkadasim bile yok yakinlarimda..
canım benim olur oyle arada sırada.
arkadaş dersen benımde yakın çevremde oyle sır tutucak kısıler yok
hepsı eşimin akrabası ve hepsi benden yaşça çok buyukler
bi sizler varsınız işte herşeyimi anlatabildiğim
ama insanın çevresınde olmayınca bazen bunalıyor dua falan oku bıtanem dertleşmek ıstersen konusabılırızde
nedemek canım hepımız ılk katıldığımızda senın gıbıydıkalışırsın zamanla sende sen nezamandır beri bekliyosun:26:
ama insanın çevresınde olmayınca bazen bunalıyor dua falan oku bıtanem dertleşmek ıstersen konusabılırızde
ben yeni ewlendim 3 ay oluyo ilk bir ay korunduk 2 aydır calışıyoruz işte
canım bız senınle başka bir topıkte konusmusmuyduk azda olsa:26::26:
ben yeni ewlendim 3 ay oluyo ilk bir ay korunduk 2 aydır calışıyoruz işte
sanmıyorum ilk kez bu konuda bi siteye üye oldum
rabbim bi ömür boyu mutlu etsin
inşallah meleğinide çok bekletmeden gönderir canım
ozaman kesin değilsindir ben konuşalı bi kaç ay oldu çünkü başka mına dır o
ya belirtilerm tutuyo cogu 3 gün de geciktim ama cok korkuyorum hasta olcam die yarım saatte bi wc deyimrabbim bi ömür boyu mutlu etsin
inşallah meleğinide çok bekletmeden gönderir canım
ozaman kesin değilsindir ben konuşalı bi kaç ay oldu çünkü başka mına dır o
Sagol canim beni anladigin icin ,, benim burda ne iyi arkadasim var ne de akraba esimle yanliziz, haa arkadas var ama ona gore arkadas.
bunaliyorum, daraliyorum arkadasim olsa sabahlara kadar oturup sohbet etsekn istiyorum , yalan degil imreniyorum cevremdekilerini oyle gorunceben neden yapamiyorum. Tabiki esim herzaman destekci onla olmaklada mutluyum ama adi ustu esim yani.. birde sevdiklerim yan yana geldi mi kiskaniyorum ben neden yokkum aralarinda diye birde , kiskandigimi hic saklamiyorum iremniyorumda
bnde gurbetteym kmsem yok daha 3 alığım az da olsa anlıyorum seni
ya belirtilerm tutuyo cogu 3 gün de geciktim ama cok korkuyorum hasta olcam die yarım saatte bi wc deyim
canım beni heray adet belirtilerim oluyo zaten coguda bılıyosun hamılelık belırtısıyle aynıdır
ben 2 senedır bekliyorum bu 2 senede sadece 1 defa evet hamıleyım kesın dıyebıldı oda degılmışım cok umıtlenmıstım ama psıkolojıkmişdoktor bıle hamılesın demıstı kesın ama kısmet işte..
umarım sendekı belırtıler bebegın habercısıdır bırazda ha bekle bkalım 2 gun sonra testı tekrarla hala olmassan.
aslında kan testınde net gözükür varsa bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?