Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

lütfen biri yardımcı olabilir mi sitede yeniyim nasıl kullanacagımı da bilmiyorum eminim siz benden daha bilgilisiniz bu konuda şimdiden tesekkürler

iiyiym canim bende, yine yanliz kaldim kocaman ülke de kimsesiz, Kardesimbugun sabah gitti ziyaretime gelmisti.

slm benm adetm 3gün gecti test yaptım cıkmadı ama şüpelerm war karnımda yani rahim bölgemde sırt üstü yatınca özellikle hareketlenmeler hissediyorum bazen cekilio gibi bazen de nabız gibi atıyo yaklasık 10gündür cok sık idrara cıkıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum normalde günde 1 öğün yesem yeter bana ama bu ara 3 4 saatte bir midem kazınıyo 4 5 gündür sabahları adet olcak gibi sancım oluyo sonra geciyo hala olmadm sabahları uyanır uyanmaz en azından bi lokma ekmek yemesem midem az da bulanıyo
biraz arastırdım cewremdekiler de hamilesn dedi ama psikolojikte olabilirmiş lütfen bi bilgi werir misinz eger hamile isem bu ilk bebegim we cok istiyoruz

canbonum vay senin halineinşallah yarın koyu çizgi çıkmaz canım
Bi yemek pişirip gelicemmmmm
hamarat kızçem

canım bu durumun psikoljık te olabılır gerçekten hamılede olabılırsın.
cnku bu durumu hemen hemen hepımız yasıyoruz zaman zaman
sana onerım kan testı kesın sonucu gorebılırsın
rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın inşallah
umarım meleğinini habercısıdır

insallah öledir

iiyiym canim bende, yine yanliz kaldim kocaman ülke de kimsesiz, Kardesimbugun sabah gitti ziyaretime gelmisti.
GURBET KIZÇEM YOKSA SENIN SIKINTIN BUYUZDENMI CANBONUM BENIM

Son düzenleme:
balım bende ıyıyım bugun temızlık yaptım bıraz markettı mısafırdi yemekti derken anca oturabıldım pcye

Son düzenleme:

Sagol canim beni anladigin icin ,, benim burda ne iyi arkadasim var ne de akraba esimle yanliziz, haa arkadas var ama ona gore arkadas.
bunaliyorum, daraliyorum arkadasim olsa sabahlara kadar oturup sohbet etsekn istiyorum , yalan degil imreniyorum cevremdekilerini oyle gorunce ben neden yapamiyorum. Tabiki esim herzaman destekci onla olmaklada mutluyum ama adi ustu esim yani.. birde sevdiklerim yan yana geldi mi kiskaniyorum ben neden yokkum aralarinda diye birde , kiskandigimi hic saklamiyorum iremniyorumda

bnde gurbetteym kmsem yok daha 3 alığım az da olsa anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…