- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.841
gaziantepteyim bende doğma büyüme gurbette sayılırım nere gitsen bi tarafın hep gurbet oluyo ana baba ayrı oluncaNerdesin canim?
Ben dogma buyugume gurbet deyim canim benim
canım beni heray adet belirtilerim oluyo zaten coguda bılıyosun hamılelık belırtısıyle aynıdır
ben 2 senedır bekliyorum bu 2 senede sadece 1 defa evet hamıleyım kesın dıyebıldı oda degılmışım cok umıtlenmıstım ama psıkolojıkmişdoktor bıle hamılesın demıstı kesın ama kısmet işte..
umarım sendekı belırtıler bebegın habercısıdır bırazda ha bekle bkalım 2 gun sonra testı tekrarla hala olmassan.
aslında kan testınde net gözükür varsa bebişin
bilmiyorum testte ikinci cizgi cıkmadı denecek kadar belirsiz yanlız cok dikkatli bakınca beli ooluyo 2 3 gün beklicem yine yapcam ins pozitf cıkarya
gaziantepteyim bende doğma büyüme gurbette sayılırım nere gitsen bi tarafın hep gurbet oluyo ana baba ayrı olunca
bilmiyorum testte ikinci cizgi cıkmadı denecek belirsiz yanlız cok dikkatli bakınca beli oolyo 2 3 gün beklicem yine yapcam ins pozitf cıkarya
kan deil ewde yaptım test
Sagol canim beni anladigin icin ,, benim burda ne iyi arkadasim var ne de akraba esimle yanliziz, haa arkadas var ama ona gore arkadas.
bunaliyorum, daraliyorum arkadasim olsa sabahlara kadar oturup sohbet etsekn istiyorum , yalan degil imreniyorum cevremdekilerini oyle gorunceben neden yapamiyorum. Tabiki esim herzaman destekci onla olmaklada mutluyum ama adi ustu esim yani.. birde sevdiklerim yan yana geldi mi kiskaniyorum ben neden yokkum aralarinda diye birde , kiskandigimi hic saklamiyorum iremniyorumda
gaziantepteyim bende doğma büyüme gurbette sayılırım nere gitsen bi tarafın hep gurbet oluyo ana baba ayrı olunca
bilmiyorum testte ikinci cizgi cıkmadı denecek kadar belirsiz yanlız cok dikkatli bakınca beli ooluyo 2 3 gün beklicem yine yapcam ins pozitf cıkarya
inşallah canım benım rabbım gönlüne gore versın
kan deil ewde yaptım test
anladım canım 2 gun daha bekle tekrar testı bı tekrarla bakalım
inşallah canım benım rabbım gönlüne gore versın
anladım canım 2 gun daha bekle tekrar testı bı tekrarla bakalım
teşekkür ederm ilgilenip bilgi werdiğin için
teşekkür ederm ilgilenip bilgi werdiğin için
rica ederim caım nedemek
canım benim bende senin gibiyim ..
ben evlenirken kendi ailemi silerek evlendim .
annem babamla sonradan barıştık ne düğünümde vardılar ne kına gecemde ..
çok geçmeden barıştık
ama annem babam kardeşim dışında benım akrabalarımdan kimseyle konuşmam .
oyuzden benımde senden bı farkım yok.
burdada dedıgım gıbı hep eşimin aılesı olduğu için kimseye ne bir derdimi anlatabılıyorum ne evımde olan bı sıkıntımı..
annem babam desen onlara bellı etmeye bıle hakkım yok çünkü evlenirken bu benım kararımdı ...
kıskanmakta imrenmekte bızler için canım .
sen kotu olan bişeyi kıskanmıyosunki sen sevdıklerınle beraber olmak ıstıyosun..
ama napalı hepsının canları sagolsun bızden uzak olsalarda yasadıklarını bılıyoruz telefonda konuşuyoruz bunada cok sukur
Senin bu yazdiklarini okurken bile gozlerimden yaslar akti,ben galiba bugun aksam aksam aglama modundayim, turkiyedeki arkadasimla konusutm bir kac saat oncesi esimin de kuzenin esi oluyor ayni yaslardayiz iyi anlasiyoruz, Turkiye gittik mi da 3 aylik hamile biraz onunda etkisi var o anlatirken icim yiyip yiyip bitirdim. resmen beni anlatiyorsun , benim aile dugunumde vardi, ama ona goreydi sukur herseyimi yaptilar ama esimin tarafini pek istemediler basta.. birde soyle brisey var , aileler bir birine karsi cok fesat birbirlerin acigni ariyor aile icine birsey anlatamazsin ki lafi cevirip on seye vardiriyor... Getirdim esimi Yurtdisina Turkiyedeki isinden ala koydum simdi esime tut durdum hadi temelli turkiye gidelim, sanki orda ne varsa
canımın içi senin durumunu daha önce konuşmuşuk ama daha cok yenısınız balım zamanla gecıcek bak güven bana
emın ol turkıyede olsan daha kotu olcak belkı hersey..herseyde vardır bıhayır ınan bana..
turkıyede yabancı bı ülkede herseyı sılbaştan yaşamak daha cok zor yaşayan bırı olarak soyluyorum..
ama eşinin mesleği güzelse burada en azından orda yurutemedıklerınızı burda kurma bı şansınız daha var..
ama önce elindekileri bitirmeden denemeden başka yerde başka şartlar altında bi yaşam kurmaya çalışma derim ben..
senın suan hem kardesın gıttı hem iş ev sıkıntısı hem özlem bide hamıle haberi tabi ama napalım tatlım.
herkese rabbım bı yol cızmiş işte bizde sabırla o yolda ılerlıcez..
şu dunyda önemli olan elimizdekilerle mutlu olmayı başarabilmek bunu başarırsak hayattan zevk alırız..
beterın beterı vardır kuzum sabret bıraz bak nasıl degısecek herşey...
Haklisin canim , ama iyi ki esim var ve sizler varsiniz burda iyiki tanimisim sizleri.. sagol iyi geldi senle sohbet etmek boyle canm benim .
iiyiym canim bende, yine yanliz kaldim kocaman ülke de kimsesiz, Kardesimbugun sabah gitti ziyaretime gelmisti.
lütfen biri yardımcı olabilir mi sitede yeniyim nasıl kullanacagımı da bilmiyorum eminim siz benden daha bilgilisiniz bu konuda şimdiden tesekkürler
balım bende ıyıyım bugun temızlık yaptım bıraz markettı mısafırdi yemekti derken anca oturabıldım pcye
canım kardeşin gittiği için snaa öyle gelmiştir.. Ondan sıkılmıştır canın, bana da çok oluyo gurbette olmak çok zorrr
canı lütfen belirtilere takılma çünkü belirtiler çoook yanıltıyo insanı, en doğrusu kan testi...hem daha çok yenisniz 3 ay çok kısa bir süre.. Biz 10 aydır deniyoruz ve dr.lar olmamasını garipsemiyor.. Çünkü 1 yıl kadar olmaması çok normalmiş, inş hamilesindir ama deilsen de kendini çok üzmemeye çalış daha ilk aylardan böyle stres olmak dğru değil çünkü çoğumuzun ki stresten olmuyo
bitan ii yapmışsın kuzummm
BU ARADA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM TELEFON ÇALDI GELEMEDİMMMMM
yok kuzum yookk bu akşam geleiycem galiba hayalotum tel çalıyo yineeee
en iyisi çıkayım sonra da uyurum zaten hepinizden özür, kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin canbonum
nasılsınn
canbonummm hb çok şükür sen nasılsın napiyosun
bende iyiyim canbonum napam sizleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?