Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Nerdesin canim?

Ben dogma buyugume gurbet deyim canim benim
gaziantepteyim bende doğma büyüme gurbette sayılırım nere gitsen bi tarafın hep gurbet oluyo ana baba ayrı olunca

Son düzenleme:

canım benim bende senin gibiyim ..
ben evlenirken kendi ailemi silerek evlendim .
annem babamla sonradan barıştık ne düğünümde vardılar ne kına gecemde ..
çok geçmeden barıştık
ama annem babam kardeşim dışında benım akrabalarımdan kimseyle konuşmam .
oyuzden benımde senden bı farkım yok.
burdada dedıgım gıbı hep eşimin aılesı olduğu için kimseye ne bir derdimi anlatabılıyorum ne evımde olan bı sıkıntımı..
annem babam desen onlara bellı etmeye bıle hakkım yok çünkü evlenirken bu benım kararımdı ...
kıskanmakta imrenmekte bızler için canım .
sen kotu olan bişeyi kıskanmıyosunki sen sevdıklerınle beraber olmak ıstıyosun..
ama napalı hepsının canları sagolsun bızden uzak olsalarda yasadıklarını bılıyoruz telefonda konuşuyoruz bunada cok sukur

Senin bu yazdiklarini okurken bile gozlerimden yaslar akti, ben galiba bugun aksam aksam aglama modundayim, turkiyedeki arkadasimla konusutm bir kac saat oncesi esimin de kuzenin esi oluyor ayni yaslardayiz iyi anlasiyoruz, Turkiye gittik mi da 3 aylik hamile biraz onunda etkisi var o anlatirken icim yiyip yiyip bitirdim. resmen beni anlatiyorsun , benim aile dugunumde vardi, ama ona goreydi sukur herseyimi yaptilar ama esimin tarafini pek istemediler basta.. birde soyle brisey var , aileler bir birine karsi cok fesat birbirlerin acigni ariyor aile icine birsey anlatamazsin ki lafi cevirip on seye vardiriyor... Getirdim esimi Yurtdisina Turkiyedeki isinden ala koydum simdi esime tut durdum hadi temelli turkiye gidelim, sanki orda ne varsa

canımın içi senin durumunu daha önce konuşmuşuk ama daha cok yenısınız balım zamanla gecıcek bak güven bana
emın ol turkıyede olsan daha kotu olcak belkı hersey..herseyde vardır bıhayır ınan bana..
turkıyede yabancı bı ülkede herseyı sılbaştan yaşamak daha cok zor yaşayan bırı olarak soyluyorum..
ama eşinin mesleği güzelse burada en azından orda yurutemedıklerınızı burda kurma bı şansınız daha var..
ama önce elindekileri bitirmeden denemeden başka yerde başka şartlar altında bi yaşam kurmaya çalışma derim ben..
senın suan hem kardesın gıttı hem iş ev sıkıntısı hem özlem bide hamıle haberi tabi ama napalım tatlım.
herkese rabbım bı yol cızmiş işte bizde sabırla o yolda ılerlıcez..
şu dunyda önemli olan elimizdekilerle mutlu olmayı başarabilmek bunu başarırsak hayattan zevk alırız..
beterın beterı vardır kuzum sabret bıraz bak nasıl degısecek herşey...

Son düzenleme:

Haklisin canim , ama iyi ki esim var ve sizler varsiniz burda iyiki tanimisim sizleri.. sagol iyi geldi senle sohbet etmek boyle canm benim .

Haklisin canim , ama iyi ki esim var ve sizler varsiniz burda iyiki tanimisim sizleri.. sagol iyi geldi senle sohbet etmek boyle canm benim .

gurbet kızçem sen sağol..konuşmak iyi gelir valla banada iyi geldi bende sana teşekkür ederımm
ee başka napıyon bakalım gecen konuştuğumuzda süs eşyası al demiştim aldınmı psikologum:98::98:
yaw acaba tgb 83 müydü psıkolg aklım karıştı simdi

Son düzenleme:
iiyiym canim bende, yine yanliz kaldim kocaman ülke de kimsesiz, Kardesimbugun sabah gitti ziyaretime gelmisti.

canım kardeşin gittiği için snaa öyle gelmiştir.. Ondan sıkılmıştır canın, bana da çok oluyo gurbette olmak çok zorrr

lütfen biri yardımcı olabilir mi sitede yeniyim nasıl kullanacagımı da bilmiyorum eminim siz benden daha bilgilisiniz bu konuda şimdiden tesekkürler

canı lütfen belirtilere takılma çünkü belirtiler çoook yanıltıyo insanı, en doğrusu kan testi...hem daha çok yenisniz 3 ay çok kısa bir süre.. Biz 10 aydır deniyoruz ve dr.lar olmamasını garipsemiyor.. Çünkü 1 yıl kadar olmaması çok normalmiş, inş hamilesindir ama deilsen de kendini çok üzmemeye çalış daha ilk aylardan böyle stres olmak dğru değil çünkü çoğumuzun ki stresten olmuyo

balım bende ıyıyım bugun temızlık yaptım bıraz markettı mısafırdi yemekti derken anca oturabıldım pcye

bitan ii yapmışsın kuzummm

BU ARADA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM TELEFON ÇALDI GELEMEDİMMMMM

kuzum olsun geldin ya şimdii canbonum ağlama

yok kuzum yookk bu akşam geleiycem galiba hayalotum tel çalıyo yineeee

en iyisi çıkayım sonra da uyurum zaten hepinizden özür, kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…