Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sen bıtırırsın bıtanem tatlı rüyalar canım
canlarimmm sizleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimm internetim yoktu yerimde cildirdimmm sevincimden duramiyorummmm...darisi tum isteyenlereeeeee habibtelerim dualarim sizinle nasilsiniz bakalimmm
allahım habıbtem gelmiş rabbım kucağına almayı nasıp etsın habıbtem
bende akşama kadar evdeydim hayalotum bi iki saatliğine gittik burası öyle sıkıcı ki kimsem yok etrafta cok iyi insanlar var ama çalıştığım için kimseyle muhabbetm yok

canbonum kusura bakma haber veremeden çıkmak zorunda kaldım bu seferde eltım geldıde

umut sen soğan suyu kullandın ya zayıflatıomş seni zayıflattımı .

kürü kullanmak içi,n 2 neden süper olurdu

ya şimdi bir hocan olarak kötü örnek olmus olmayayım ama, yasakhayalimin de dediği gibi.. ben önceki yaptıklarımda tam anlamıyla yapmadım ki hiç soğanı o arada bska bisey de yapıyorum.. suçum birken iki oldu simdi, çaktırmayınn kötü hoca, oldum simdi biliyorum..
ama ben yılların vermis olduğu birseyle, hızlandırılmıs tura geçtim dersek, ondan böyel bi hale geldimm.. ne olduğumu bnde bilmiyorumm..
yapıyoz bisiler, bakalım nasreddin hoca miseli, ya tutarsa diye..
ya simdi yaptıım derken, bir ayda meselaa.. en fazla 5-6kre içmisimdir..
yani tam anlamıyla, sana dediğim gibi yapmadım..

doğru soğan suyu zayıflatıyo..ama ben zaten ona ihtiyacım olmadığı içinn.. ona gerek yokk..

hocanın dediğini yap, gititği yoldan gitme demisler..
artık niye demisler, kime demisler bilmiyomm
İ.Saraçoğlu nun sitesinde bak, neyi neye göre yapıldığını anlatılıyor.

ya hadi söyleeeeeeeeeee bak ben 1.75
boyunda artık 73 kilo oldmm göbeğimi gören hamile sanıo offffffffffffff

hııhhhh.. önceden o kadar dil döküyodum.. yinede bir acaba yapsam mı ki diye, baskalarına soruyordun.. demiyorum iste ..
hıh.. kal öle sen

Neden kaynaklaniyor varmi bir nedeni? birsey diyormu doktorlar canim benimm

senin uykun gelene kadar ben buralardayim ... anlat bakalim

canım bnm walla oynak bişeyler anlatmak isterdim amaaa evdeydm bugün tatildi.yarın artvine gtmem gerekiyordu rapor aldım yol yormaya başladı artık oraya gidemem dye oyüzden rahatım cok şükür yarın iş yok bu yüzden mutlu olabilirm yani sen naptın napiyosun

tmm kusum benim.. öle vallahi.. ama ben sana demistimm.. senden süpheliyim diye.. bak doğru çıkdı çok sükürr
ama benim içimde bi his vardı. dedim bu alppınımm bu kadar üzüloy, esiyle sorun oldu vs. ama, dua da ettim çokk..
Allahı'ımm dedim bu iki kulunun sıkıntısını gidericek, onların sevgisini güçlendiricek bir mucizeleri olsun bu ay dedimm..
çok sükür ki oldu.. artık darısı bizlerede nasip olur mu bilmemm

nasil uzulmemmm cnmmmm yasakhayalimmm...allahim hayirlisini versuinnnn....

hyalotummmmm habibtemmmm vinnn bitti gelemedimmm...cepten baglandim mutlu haberi vermek icin konturlerim bitti baglanamadim tekrar...esimin kafasini sisirdimmm hadi kk girecemmm diyeee

canim benim en tecrübeli topige geldin kesin sorunun cevabini alirsin sor bitanem

ya beş aydır deniyoruz bizde bebek olmadı daha erken biliyorum ama eskide 1 hafta felan adet olurdum 5 aydır git gide azalıyor bi sorun mu vardı neden kaynaklanıyo bilginiz varmı (

ben tahmın ettım aklımada geldı habıbtem bılıyodum vınn kullandığını...ama çok sevındım canbonum
daha iyi olmaya calisiyorum hayalotum saol

canım benım olcaksın inşallah geçicek bugunlerr ..birazcık zaman geçsin rabbım tekrar gondercek meleğini inşallah

esim ve bana tüm testler yapildi sadece kan pihtilasmasi cikti..bu illetle mücadele ediyorum

yasağım.. geçen günlerde bi haber çıkdı tv de..
15 yıl 7 kere hamile kalıp düsüyormus bebekleri. bu dediğin kan pıhtılasmasından dolayı..
hatat 35 haftalığa kadar gelip , bebeklerini kaybettikleri olmus, öyel anlatıyordu bayan
:26:
Antalya damıydı bu kisi, istanbul muyda neydi..
bayan 35 yasında.. simdi ise doktoru farklı bir tedavi uygulamıs en son kinde..dktoru anlatıyodu da tam dinlemedim,. bebislere bakmaktan :)
ve ikiz kızları var 5 aylık olmuslar simdi de .. ay bi görseydiniz. gördünüz mü bilmiyorum da.. masaAllah Allahım nazarlardan saklasın o melekleri....
birde annesi..onları beyaz böyle tüllü müllü gelinlik gibi birsey giydirmis onlara.. tam bir melek olmuslardı ..
Rabbim insaAllah bunları unutturacak bebisleri sana nasip edecek balım,. üzülme n'olur sen

Son düzenleme:
ya beş aydır deniyoruz bizde bebek olmadı daha erken biliyorum ama eskide 1 hafta felan adet olurdum 5 aydır git gide azalıyor bi sorun mu vardı neden kaynaklanıyo bilginiz varmı (

canim benim hormonal bozukluklardan olabilir.....prolaktin hormonun yükselmisse oda sebep olabilir...hic hormonlarina baktirdinmi?

hormonlarına bı baktır canım.stresten olabılır hormon bozukluğu genetık olabılır .veya kıst olabılır ..bunun ıcın bı doktor kontrolünden gecmelısın..
kendımden ornek verıyım ben ılk adet olurken 5 gun suruyodu suan 3 gun oda olduğum yarım çay bardağını doldurmaz ..
sende nekadar suruyo suresı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…