- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.921
sen bıtırırsın bıtanem tatlı rüyalar canımhayalotum ne guzel temızlık yapmıssın ben bısı yapamadım ya
evım pısss
ama ıkı haftadır ayrıntıları duzenlıyorum cam sıldım perde yıkadım astım bı supurup sılmek kaldı
azı kaldı bı sekılde yaparım nasılsa dedım
allahım habıbtem gelmişcanlarimmm sizleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimm internetim yoktu yerimde cildirdimmm sevincimden duramiyorummmm...darisi tum isteyenlereeeeee habibtelerim dualarim sizinle nasilsiniz bakalimmm
bende akşama kadar evdeydim hayalotum bi iki saatliğine gittik burası öyle sıkıcı ki kimsem yok etrafta cok iyi insanlar var ama çalıştığım için kimseyle muhabbetm yok
umut sen soğan suyu kullandın ya zayıflatıomş seni zayıflattımı .
kürü kullanmak içi,n 2 neden süper olurdu
ya hadi söyleeeeeeeeeee bak ben 1.75
boyunda artık 73 kilo oldmm göbeğimi gören hamile sanıo offffffffffffff
Neden kaynaklaniyor varmi bir nedeni? birsey diyormu doktorlar canim benimm
senin uykun gelene kadar ben buralardayim ... anlat bakalim
slm ben yeni üye oldum bi soru sormak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verebilirmi acaba((
canbonummmmmmmmmmm nasılsın bıtanemmmhosgeldin hayalotum
slm ben yeni üye oldum bi soru sormak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verebilirmi acaba((
habibtelmmmm umudummmmmmmmmmm gecmisi okuumadimmm biradan okuyacammm herkeseeeeeee cevap verecemmm canim benimmmm vallahi allah ol dese oluyormuss...daha sevinemedim keseyi gormedik daha ve kalp atisi...bunlar gecsin rahatliyacammm allahim izin verrirse
yasakhayalimmmmm sagol bitanemmmm sende hayirlisiyla kucagina alirsin inss
canbonummmmmmmmmmm nasılsın bıtanemmmhoşbuldukk
hoşgeldın canım aramıza...bildiğimiz bişeyse tabıkıde yardımcı oluruz
canim benim en tecrübeli topige geldin kesin sorunun cevabini alirsin sor bitanem
ben tahmın ettım aklımada geldı habıbtem bılıyodum vınn kullandığını...ama çok sevındım canbonumnasil uzulmemmm cnmmmm yasakhayalimmm...allahim hayirlisini versuinnnn....
hyalotummmmm habibtemmmm vinnn bitti gelemedimmm...cepten baglandim mutlu haberi vermek icin konturlerim bitti baglanamadim tekrar...esimin kafasini sisirdimmm hadi kk girecemmm diyeee
daha iyi olmaya calisiyorum hayalotum saol
tmm kusum benim.. öle vallahi.. ama ben sana demistimm.. senden süpheliyim diye.. bak doğru çıkdı çok sükürr
ama benim içimde bi his vardı. dedim bu alppınımm bu kadar üzüloy, esiyle sorun oldu vs. ama, dua da ettim çokk..
Allahı'ımm dedim bu iki kulunun sıkıntısını gidericek, onların sevgisini güçlendiricek bir mucizeleri olsun bu ay dedimm..
çok sükür ki oldu.. artık darısı bizlerede nasip olur mu bilmemm
esim ve bana tüm testler yapildi sadece kan pihtilasmasi cikti..bu illetle mücadele ediyorum
ya beş aydır deniyoruz bizde bebek olmadı daha erken biliyorum ama eskide 1 hafta felan adet olurdum 5 aydır git gide azalıyor bi sorun mu vardı neden kaynaklanıyo bilginiz varmı(
ya beş aydır deniyoruz bizde bebek olmadı daha erken biliyorum ama eskide 1 hafta felan adet olurdum 5 aydır git gide azalıyor bi sorun mu vardı neden kaynaklanıyo bilginiz varmı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?