- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.941
yasağım.. geçen günlerde bi haber çıkdı tv de..
15 yıl 7 kere hamile kalıp düsüyormus bebekleri. bu dediğin kan pıhtılasmasından dolayı..
hatat 35 haftalığa kadar gelip , bebeklerini kaybettikleri olmus, öyel anlatıyordu bayan :26:
Antalya damıydı bu kisi, istanbul muyda neydi..
bayan 35 yasında.. simdi ise doktoru farklı bir tedavi uygulamıs en son kinde..dktoru anlatıyodu da tam dinlemedim,. bebislere bakmaktan :)
ve ikiz kızları var 5 aylık olmuslar simdi de .. ay bi görseydiniz. gördünüz mü bilmiyorum da.. masaAllah Allahım nazarlardan saklasın o melekleri....
birde annesi..onları beyaz böyel tüllü müllü gelinlik gibi birsey giydirmis onlara.. tam bir melek olmuslardı ..
tmm kusum benim.. öle vallahi.. ama ben sana demistimm.. senden süpheliyim diye.. bak doğru çıkdı çok sükürr
ama benim içimde bi his vardı. dedim bu alppınımm bu kadar üzüloy, esiyle sorun oldu vs. ama, dua da ettim çokk..
Allahı'ımm dedim bu iki kulunun sıkıntısını gidericek, onların sevgisini güçlendiricek bir mucizeleri olsun bu ay dedimm..
çok sükür ki oldu.. artık darısı bizlerede nasip olur mu bilmemm
canim benim hormonal bozukluklardan olabilir.....prolaktin hormonun yükselmisse oda sebep olabilir...hic hormonlarina baktirdinmi?
slm ben yeni üye oldum bi soru sormak istiyorum bilgisi olan varsa cvp verebilirmi acaba((
bu bakıslarıneye yormam lazım acabaa yasağımm
canim benim en tecrübeli topige geldin kesin sorunun cevabini alirsin sor bitanem
esim ve bana tüm testler yapildi sadece kan pihtilasmasi cikti..bu illetle mücadele ediyorum
canım bnmwalla oynak bişeyler anlatmak isterdim amaaa evdeydm bugün tatildi.yarın artvine gtmem gerekiyordu rapor aldım yol yormaya başladı artık oraya gidemem dye oyüzden rahatım cok şükür yarın iş yok bu yüzden mutlu olabilirm yani sen naptın napiyosun
yok canım hiç doktora gitmedim bu konularda bi bilgim de yok yeni araştırmaya başladım şüpelendim ... bu söylediğin kötü bişeymi iyi birşeymi anlamadım :))
nereye bakiyolar bu adamlar diye zekiyle metinin filmi varya ona döndük
bilin bakalim bu bakislarimi
kız simdi yalnıs yönlendirmeseni kızçeyi, burda koskoca hoca dururkene
bugun nasılsın canım gectımı halsızlıgın
bunlar kaçağımın mutluluk sımgesi
Gecmis olsun canim benim insallah en yakin zamanda hamis kalirsin yaa
Oh iyisin keyfine diyecek yok senin o zaman yarin burdasin anlasilanbende ne yapiyim butugn gun oturdum yattim kalktim hic bri is yapmadim, annem kuru fasulye ,mercimek ve nohut gibi seyler gondermiste onlari kavonozlara yerlestiririm 6 ay yetecek kadar gondermis ha hepsinden, bede evdyei yarin bi ev kirasini filan yatiracam tmmm
hayaloottt burayaa... yumruk havaayaaa ...
balım hsgledinn balıııımmmmmmmmmmm.. napıyosunnnnnn .. hele gel bi sarılam sana
geçti balım.. geçti çok sükürr..sen nasılsın bakimm
yasağımın dediği gibi,, fisek gibim olacan ... dedi ve oldumm galiba , sanırsamm
canim benimmm iyiki varsinizz hepinizi cok seviyorummmmmmm....cok guzel bir duygu...allahim en kisa zamanda hepinizeee yasatsin isimlerinizi bilmiyorum burada yazildigi gibi dualarimdasinizzz...oz kardesim gibi hepinizi cok seviyorumm..umudummm sen benim canimsin ablamsinn...yasakhayalimmm elimde degilll canim cok sklidi kurban olurum sana ben...allah hepinizee nasip etsin...icimde bir korku var...allahim hayirlisini versinnn...iyiki varsinizz iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?