Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ACABA NE TEDAVISIYMISKI:26:ya aslinda igneyle cok dogum yapan var ama igne dozu cok önemli iste

canim benimmm iyiki varsinizz hepinizi cok seviyorummmmmmm....cok guzel bir duygu...allahim en kisa zamanda hepinizeee yasatsin isimlerinizi bilmiyorum burada yazildigi gibi dualarimdasinizzz...oz kardesim gibi hepinizi cok seviyorumm..umudummm sen benim canimsin ablamsinn...yasakhayalimmm elimde degilll canim cok sklidi kurban olurum sana ben...allah hepinizee nasip etsin...icimde bir korku var...allahim hayirlisini versinnn...iyiki varsinizz iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canim benim hormonal bozukluklardan olabilir.....prolaktin hormonun yükselmisse oda sebep olabilir...hic hormonlarina baktirdinmi?

yok canım hiç doktora gitmedim bu konularda bi bilgim de yok yeni araştırmaya başladım şüpelendim ... bu söylediğin kötü bişeymi iyi birşeymi anlamadım :))

canlarım bu arada bedava tüp bebek yapılıyomuş sağlık bakanlığından randevu alınıyomus.şuan kayıtlar doluymuş ama yoğun talepten dolayı yeni kaıtlar heran açılıcakmış.
bunu bi dua topıgınde bı arkadaş paylaştı..aranızda veya yakınınızda çevrenizde düşünen varsa bilginiz olsun canbonlarım aklınızda bulunsun

esim ve bana tüm testler yapildi sadece kan pihtilasmasi cikti..bu illetle mücadele ediyorum

Gecmis olsun canim benim insallah en yakin zamanda hamis kalirsin yaa

Oh iyisin keyfine diyecek yok senin o zaman yarin burdasin anlasilan bende ne yapiyim butugn gun oturdum yattim kalktim hic bri is yapmadim, annem kuru fasulye ,mercimek ve nohut gibi seyler gondermiste onlari kavonozlara yerlestiririm 6 ay yetecek kadar gondermis ha hepsinden, bede evdyei yarin bi ev kirasini filan yatiracam tmmm

hayaloottt burayaa... yumruk havaayaaa ...
balım hsgledinn balıııımmmmmmmmmmm.. napıyosunnnnnn .. hele gel bi sarılam sana

yok canım hiç doktora gitmedim bu konularda bi bilgim de yok yeni araştırmaya başladım şüpelendim ... bu söylediğin kötü bişeymi iyi birşeymi anlamadım :))

zeynepnurum bak bebekte istiyosun bi git hormonlarina bi baktir,korkma kötü bisey degil mesala hormonlarinda bi sorun varsa hapla ne tedavi olursun hem adetin düzenlenir hemde bebisin olur...

vallahi buraya gelmedigimdeee cildirdimmmmmm...cok ozledim canbonummm

ewet yarın burdaym yarın sende evde saylrsn dmi

hayaloottt burayaa... yumruk havaayaaa ...
balım hsgledinn balıııımmmmmmmmmmm.. napıyosunnnnnn .. hele gel bi sarılam sana

geçti balım.. geçti çok sükürr.. sen nasılsın bakimm
yasağımın dediği gibi,, fisek gibim olacan ... dedi ve oldumm galiba , sanırsamm

burdayım geldimmmm
sarılalım kuzummm
fişek gibi olmuşun süpürgene el koyuyorum daha ona gerek yokk

canim habibtem rabbim senin bebisini sana bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…