Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadidddddddiiiii deliiii oglannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi belime dolannnn hele op bakalimmm kizi dudagindannnnnn

ACABA NE TEDAVISIYMISKI:26:ya aslinda igneyle cok dogum yapan var ama igne dozu cok önemli iste

yasağım netden arim bakim, bulunca eklerim buraya o haberi ..

ya bu arada bisey diyim sizlere
hani önceki ay bal+çörekotu+tarçın yapıyodum ya,,
hani bi ara kollarım kasınıyo, ellerimin üstünü kaşımadan duramıyorum diye..
smdi bu ay yine basladım da, yumurtalarım gelissin diye..
smdi bgün baktım yine kaşınıyor bu ellerim., acaba neyi yüksek çıkartıyo ki bu vücudum da. böyle belirti yapıyor bana
bi çay kasığı sabah-aksam aç karnına yapıyom.. yapmasam mı sizcee ..
:26:

zeynepnurum bak bebekte istiyosun bi git hormonlarina bi baktir,korkma kötü bisey degil mesala hormonlarinda bi sorun varsa hapla ne tedavi olursun hem adetin düzenlenir hemde bebisin olur...

teşekkürler ilgin için ama eskiden yoktu böyle birşey bebek çalışmalarından sonra ortaya çıktı

umuudm bi bul lütfen

yaw hani sen hayit icecektin:44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

ahh ballı habipteeeeeeeeemmmmmmmmm.. iyi ki sende varsın.. bende, bizde seni çookkk seviyoruzzz....hani gelemedin 2gün fln.. hep aklımdaydınn.. nerde acaba iyi mi dedim durdumm hepp.. :26:
keske yakın olsak balım da ,. hep birbirimizin sıkıntısına koşsak ama sen benim yinede uzaktan da olsa, habiptemsinn...kardesimsin.. madem ben abla olduğuma göre, e banada seni kardesim demek kalıyorr Allahım sağ sağlim de kurtarın seni insaAllah, suan ki sıkıntılarını da gidersin Mevlamm
ama Türkiye'ye geldiğini bilsem. koşar gelirim sanaa

Son düzenleme:

daha dun nededım ben sana ya yapmıcan bundan sonra umudum hele bi iççç vallaha öperim bak

:26::26:o kadar paralı yaptırdık tutmadı da, bedava yapınca mı tutucak.. hem öylesi bile bana denk gelmez... ben bu kürlerin içinde, bitki çaylarının içinde. bitkisel hayata girmesem iyidir..dünden ber öyle elim-kolum halim yok, dedim bana birseyler oluyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…