- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.981
ahanda şimdi yicem seni ben ya
canbonum niye öyle diyosun ki bi şansını dene bak bizim binadada var eşimin akrabası 17 senedır olmuyo mart ayında başlancak tedaviye tekrardan hala umutlu olcak dıye savaş verıyo.nolur umudunu yıtırme canbonum:26::26:o kadar paralı yaptırdık tutmadı da, bedava yapınca mı tutucak.. hep öylesi bile bana denk gelmez... ben bu kürlerin içinde, bitki çaylarının içinde. bitkisel hayata girmesem iyidir..dünden ber öyle elim-kolum halim yok, dedim bana birseyler oluyo..
kusura bakma canım göremedim sayfaya birşeyler oluyor arada gidip geldi ondan senın mesajını göremiyorum ne yazdın
yeyin beni:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::130::130::130::130::130::128::128::128::128:
canbonum niye öyle diyosun ki bi şansını dene bak bizim binadada var eşimin akrabası 17 senedır olmuyo mart ayında başlancak tedaviye tekrardan hala umutlu olcak dıye savaş verıyo.nolur umudunu yıtırme canbonum
canım kaçağımın dedıgı gıbı bı doktor kontrolünden gecmelısın onceeger hormon bozukluğu varsa ılac verır daha sonra duzelır.adetın kaç gun suruyo bıde :26:
valal türkiyede ne cok ilerleme var tüp bebek bilem bedava olmus..hayalotum herkesemi yoksa durumu iyi olmayanlarmi yararlanacak sadece:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
:125::125::125::125::125::125:
canbonum dur bı bakım kızın yazdığını kopyalayıp gelıyorummm
burdayım geldimmmm
sarılalım kuzummm
fişek gibi olmuşunsüpürgene el koyuyorum daha ona gerek yokk
kusum yeni görüyorum bu msjını
snde el koy bakam.. yasağım gelir,. saklar. sen el koy..
bi süpürgemiz bilem yok yaa..
hayalotum kiz o süpürge zaten benim umudum hep benimkini kullaniyo nerdeyse
Evet canim buralardayim bende yarin ..biz birsey yaziyoruz 3 sayfa geciyorr.... kizlarin hizina diyecek yok bugun ..
neee hep seninki mi kullanıyooomm
ilk defa almıstım.. tmm bida almamm , sizin olsun süpürgeniz dee..
hayalotum cok yasa emi bu smileyi nerden buldun yeme deyince bunuda yapalim cok güldüm ya yemesi ne komik öyleagzini kocaman aciyo attiktan sonrada bi tuhaf oluyo agzi
hımmm anladım kaçak hayal yasak hayal ve hayalot yarına çözerim ben bu isimleri :)) daha yeniyim arkadaşlar ilk günden kafamı karıştırdınız
umuudm bi bul lütfen
yaw hani sen hayit icecektin:44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?