Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonum niye öyle diyosun ki bi şansını dene bak bizim binadada var eşimin akrabası 17 senedır olmuyo mart ayında başlancak tedaviye tekrardan hala umutlu olcak dıye savaş verıyo.nolur umudunu yıtırme canbonum
kusura bakma canım göremedim sayfaya birşeyler oluyor arada gidip geldi ondan senın mesajını göremiyorum ne yazdın

canım kaçağımın dedıgı gıbı bı doktor kontrolünden gecmelısın once eger hormon bozukluğu varsa ılac verır daha sonra duzelır.adetın kaç gun suruyo bıde :26:

valal türkiyede ne cok ilerleme var tüp bebek bilem bedava olmus..hayalotum herkesemi yoksa durumu iyi olmayanlarmi yararlanacak sadece:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

zeynebnurum kacagim dedigide benim ikinci nickimde kacakhayal de

:125::125::125::125::125::125:

hayalotum cok yasa emi bu smileyi nerden buldun yeme deyince bunuda yapalim cok güldüm ya yemesi ne komik öyleagzini kocaman aciyo attiktan sonrada bi tuhaf oluyo agzi

Son düzenleme:
burdayım geldimmmm
sarılalım kuzummm
fişek gibi olmuşun süpürgene el koyuyorum daha ona gerek yokk

kusum yeni görüyorum bu msjını
snde el koy bakam.. yasağım gelir,. saklar. sen el koy..
bi süpürgemiz bilem yok yaa..

hımmm anladım kaçak hayal yasak hayal ve hayalot yarına çözerim ben bu isimleri :)) daha yeniyim arkadaşlar ilk günden kafamı karıştırdınız

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .................................................. ...şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabilir )

umuudm bi bul lütfen

yaw hani sen hayit icecektin:44::44::44::44::44::44::44::44:

tmm bakıcam..
ya hani, biri yapmıs diye anlattım ya geçen gün..adetin 3. gününden itibaren baslanılıyomus.,..bende 4. günü gördüm o kisinin bu kk ya yazdığını.. anlattım hani ?
hayıt suyu, civanperçemi, bide balçörekotu fln diye.. yazdım ya geçende..
bunu yapıyordum..
smdi dün hani kötü oldum biraz diye.. dedim birbirine etki mi yaptı diyerekten.. civanperçemini bırakdım dünden itibaren..
bgünde kasıntım basladı.. artık balçörekotunu da bıraktım bu aksamdan itibaren..
ama hayıt suyunu içiyorum.. sabah aksam aç karnına bi çay bardağına yarım koyup su ekliyorsun üzerini..
bitek bu kaldı simdi. bu da yani 10gün bisey yapılıyo.. sonra yumurtlama ve hamile kalma zamanına geçilidği için bırakılıyormus..
yani ayın 10una kadar yapıcam yani.. hayıt suyunu..
bide hayıt suyunda olmasını istedğim bir özelliği daha vardı, o oluyor galiba.. smdi burdan yazmiyimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…