Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

pofff selencelkım valla bende o durumdayım ya...
onların harıcınde burdakılerın hepsı eşimin akrabası yemın ederım hepsı 50 yaş ustu
bazen eşim bıle sayıyo sen cok yuz verıyosun her gelen cay demlersen yandık bız böyle oturrursun yaşlılarla dıyo
ama napım annemden oyle gormusum kendımı suçlu gıbı hıssedıyorum boş boşta oturulmazkii

canbonum benim kız seni kim özlememiş söyle bakem
napıyon nasılsın
hay allah ıyı olduğunu yazmışın ya canbonummm
hadı hayırlıı neyse o olsun balım
olsun canim benim ben senin icin yine yazarim cokkk iyiyim bugunu atlatirsam daha iyi olacagim dua edin ne olurrrr

he valla nie k,mse konuşmuyo:26::26:arada çocuklara kızıyom bende anca yzıyom
allahım ya gelecekteki kk yı yazdım okudunmu şimdiden çıkıyo işte

kuzum benım son gunun ya onun stresı varyoksa hepımız sevıyoruz seni merak etme
umudum nıye sıtem ettıkı :44::44:şaka yapmıştır o bıtanem buyuk ıhtımal gecmısıde okudum ama atladım galıba

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmm ammmaa misafirin geliyorrr bendede oyleydiii herkess yanima gelirdi sevmeyen gelmez zaten canimmmm...ama bazilari abartiyor yanii...masallahh bunlar hic yemek yapmiyorlar sanirim her zaman sendelerrrr masallah hamarat hatunnn

ah balım annemde bana öle dedi onlar bana yapmadıgını koymadı aman kızım hizmetini esirgemenoldu esirgemedik olan bana olduu sıkıntıdan göğsümden kitle aldırdımaman balım yavaş yavaş azalt birden kes,lmez tab,kide gelen boş oturmaz ama sen fazla yüz verme eşinin dedgi gibitatlım ki,mse anlamıyo
olsun canim benim ben senin icin yine yazarim cokkk iyiyim bugunu atlatirsam daha iyi olacagim dua edin ne olurrrr
inş canım dualarımız seninle RABBİM gönlüne göre verir inş

bunlar yemeğe gelmez bıtanem kocaları evde ya akşam..kaldığım yerı sevıyorum eglencelı bıyer
ama içlerinde olunca bazen dıyorum ya konusuyolar konusuyolar hepsi kendı dertlerını anlatıp duruyo kımı geınını kımı kızını kımı oglunu
ben ağzımı bıle acamıyom bıde dedıkoduları var aaaaa ayse doğum yapmış Mehmet karısını aldatmış selmanın cocugumu olmuyomus
böyle kalıyorum kal gelıyo bana

okudum tatlım cevap yazacaktım halim yok anca gelecege yazabildimgerçektende dedigin gibi canım valla aynısı olur bak inşş o günleride görürüz
kizlar esim geldi simdilik cikiyim sonra yine gelirimmmmm hepiniz öpuldunuzz
selametle canım sende öpüldün

hahahaahah yerim seni bennn herkesle anlasir benim canbonummm...gelen hosgelirrr...gelmeyen cani cehenneme derim ben her zaman

çıtırlarım bende çıkıyorum çok kötü oldum öksürük bogduu yatıcam az hepinizi öpüyorum ALLAHIMA emanetsiniz:2::2::2:bende yasağımın süpürgeyi emanet alim bari daha hızlı giderim

evet canım haklısın keşkem kendılerı anlayışlı olsalar

beeen geldimmm herkese merhabaaaa
yemek yaptım ama hala pişmediii, pişene kadar bi slm vereyim dedimm dediiimmm
ayyyyyyyyyyyyyy habibtem de gelmişşş, kuzum benimmmm bitanemmmmm naıslsın teyzoşum nasıl bakalımmmm, ayy bak yine kıpır kıpır oldum halay çekesim geldiiii
haydı buyrunnnn

hahahaahah yerim seni bennn herkesle anlasir benim canbonummm...gelen hosgelirrr...gelmeyen cani cehenneme derim ben her zaman
aynen katılıyorummmmhabıbtelerın habıbtesııı

hoşgeldinnnn
bende sımdı koydum ocağa pişiyolarrr

kurban olurum sanaaa habibtemmmmm...mesaj attim canimmmm geldimi sanaaa...vallahi ailemden sonraaa mutlulugu siizinle paylasmak icin can atiyordumm...ve buir baktim vinn bitmiss...hemen kontur aldim haber verdim...sizinle olmak cok guzell iyiki tanimisim sizi yaaa...

vallahiiiii bende dun buyuk tencere sarma sardimmmm...sandimki hepsini yiyecemmm o kadar canim cekti ama birkac tane yedim sadecemeyhane pilavi yaptim abbaganuuccc gelin birlikte yiyelimmm habibtelerrrrr...ay kessskeeee yakin olsak eslerimiz gelse birlikte yemek yesek herkes birseyler getirseee....ayyy hayali bile heyecan verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…