- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.201
oyy kıyamam balım sana :26:miden neden bulanıyo tatlım:44:anam bende senin gibim kapım susmazdı 2 yıldır küsüm validegille ohhh rahatım şimdi nedim tatlım ALLAHIM yardımcın olsun kolay deil canım benm peder geliyodu karısı yukarda duradursun eee kızım bana bi kahve yapta içim gelirdi saatlerdir gitmezdii bende seni burda görmekten çok mutluyum
olsun canim benim ben senin icin yine yazarim cokkk iyiyim bugunu atlatirsam daha iyi olacagim dua edin ne olurrrrcanbonum benimkız seni kim özlememiş söyle bakem
napıyon nasılsın
hay allah ıyı olduğunu yazmışın ya canbonummm
hadı hayırlıı neyse o olsun balım
allahım ya gelecekteki kk yı yazdım okudunmuhe valla nie k,mse konuşmuyo:26::26:arada çocuklara kızıyom bende anca yzıyom
ben yaziyorumda canim sitede bugun sorunmu var neee donup duruyor gitmedi diger msjlarim canim benim senden baska kimse söylemedi özledigini Umutcugumda sitem etti gitti anlamadim ben niye bu kadar alingan oldun bugun beni sevin cok ihtiyacim varr
olsun canim benim ben senin icin yine yazarim cokkk iyiyim bugunu atlatirsam daha iyi olacagim dua edin ne olurrrr
kizlar esim geldi simdilik cikiyim sonra yine gelirimmmmm hepiniz öpuldunuzz
ah balım annemde bana öle dedi onlar bana yapmadıgını koymadı aman kızım hizmetini esirgemepofff selencelkım valla bende o durumdayım ya...
onların harıcınde burdakılerın hepsı eşimin akrabası yemın ederım hepsı 50 yaş ustu
bazen eşim bıle sayıyo sen cok yuz verıyosun her gelen cay demlersen yandık bız böyle oturrursun yaşlılarla dıyo
ama napım annemden oyle gormusum kendımı suçlu gıbı hıssedıyorum boş boşta oturulmazkii
inş canım dualarımız seninle RABBİM gönlüne göre verir inşolsun canim benim ben senin icin yine yazarim cokkk iyiyim bugunu atlatirsam daha iyi olacagim dua edin ne olurrrr
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmm ammmaa misafirin geliyorrr bendede oyleydiii herkess yanima gelirdi sevmeyen gelmez zaten canimmmm...ama bazilari abartiyor yanii...masallahh bunlar hic yemek yapmiyorlar sanirim her zaman sendelerrrr masallah hamarat hatunnn
okudum tatlım cevap yazacaktım halim yok anca gelecege yazabildimallahım ya gelecekteki kk yı yazdım okudunmuşimdiden çıkıyo işte
kuzum benım son gunun ya onun stresı varyoksa hepımız sevıyoruz seni merak etme
umudum nıye sıtem ettıkı :44::44:şaka yapmıştır o bıtanem buyuk ıhtımal gecmısıde okudum ama atladım galıba
selametle canım sende öpüldünkizlar esim geldi simdilik cikiyim sonra yine gelirimmmmm hepiniz öpuldunuzz
bunlar yemeğe gelmez bıtanem kocaları evde ya akşam..kaldığım yerı sevıyorum eglencelı bıyer
ama içlerinde olunca bazen dıyorum ya konusuyolar konusuyolar hepsi kendı dertlerını anlatıp duruyo kımı geınını kımı kızını kımı oglunu
ben ağzımı bıle acamıyom bıde dedıkoduları var aaaaa ayse doğum yapmış Mehmet karısını aldatmış selmanın cocugumu olmuyomus
böyle kalıyorum kal gelıyo bana
ah balım annemde bana öle dedi onlar bana yapmadıgını koymadı aman kızım hizmetini esirgemenoldu esirgemedik olan bana olduu sıkıntıdan göğsümden kitle aldırdım aman balım yavaş yavaş azalt birden kes,lmez tab,kide gelen boş oturmaz ama sen fazla yüz verme eşinin dedgi gibi tatlım ki,mse anlamıyo
inş canım dualarımız seninle RABBİM gönlüne göre verir inş
canlarım eşim geliyor yemek hazırlım yıne gelıcem opuyorum hepınızı
aynen katılıyorummmmhahahaahah yerim seni bennn herkesle anlasir benim canbonummm...gelen hosgelirrr...gelmeyen cani cehenneme derim ben her zaman
beeen geldimmm herkese merhabaaaa
yemek yaptım ama hala pişmediii, pişene kadar bi slm vereyim dedimm dediiimmm
ayyyyyyyyyyyyyy habibtem de gelmişşş, kuzum benimmmm bitanemmmmm naıslsınteyzoşum nasıl bakalımmmm, ayy bak yine kıpır kıpır oldum halay çekesim geldiiii
haydı buyrunnnn
beeen geldimmm herkese merhabaaaa
yemek yaptım ama hala pişmediii, pişene kadar bi slm vereyim dedimm dediiimmm
ayyyyyyyyyyyyyy habibtem de gelmişşş, kuzum benimmmm bitanemmmmm naıslsınteyzoşum nasıl bakalımmmm, ayy bak yine kıpır kıpır oldum halay çekesim geldiiii
haydı buyrunnnn
habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?