Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben senin hocaligini yerim canim benim inan girmek istiyorum ama son zamanlarda misafirlerim coktu o yuzden giremedim ama sizler hep aklimdaydinizzzzz sizler özel insanlarsinizzz

kız bu yastan sonra zar zor bi hocalık bulmuşumm.. onuda sen yersen elimde bise kalmaz, kuru muru bi umut olurum anca benn

artık ben bilmemm.. var bunda bisiiiiiiiiiiiiiiii

Ihmm valla bir is yok bence :44::44::44:

selammm canimmmm iyiyiz seni sormali sen nasilin guzelim

bende iyiyim sukur canim beklemedeyim hala bugunun gecmesini bekliyorumm [/QUOTE]

iyiiyz sukur ufak tefek islerim vardi disarda onu hallettim geldim esimle.Insallah bugunde gecer.. gunun bugun muydu canim?

Aman canim dikkat et kendine doktora git bi gozuk bencede... canim yakin olsam gelir yapardim valla bakk yaaa cocuklarina da bakardim..

ben yavaştan kaçıyorum kızçelerimm..bu kızçelerim beni yiyip bitirmeden
ağlamayın yine gelcem..

anam bu da karar vermis beni yemeğe
yok yok bunların gözü var bendeee
heya kararım kesinsana taktım kızım yiyecem
Ihmm valla bir is yok bence :44::44::44:

bende iyiyim sukur canim beklemedeyim hala bugunun gecmesini bekliyorumm

iyiiyz sukur ufak tefek islerim vardi disarda onu hallettim geldim esimle.Insallah bugunde gecer.. gunun bugun muydu canim?

Aman canim dikkat et kendine doktora git bi gozuk bencede... canim yakin olsam gelir yapardim valla bakk yaaa cocuklarina da bakardim..[/QUOTE]
çok saol canım benim düşünmen yeter balımartık kolay bişiler yapim idare edicez
ben yavaştan kaçıyorum kızçelerimm..bu kızçelerim beni yiyip bitirmeden
ağlamayın yine gelcem..
güle güle

evet gurbetim gunum bugundu hala bir ses yok ama umutlanmakta istemiyorum bugunu bir atlatiyim rahatlayacagimm

aman kuzum aglancan nevar say sov bebısın gelınce kucağına ozaman doya doya aglarsın

isteee yaaa sonunda benide özleyen biri ciktiii Allahim ne muradin varsa versin Hayalotummmm ben iyiyim bugunun gecmesini sabirsizlikla bekliyorummmmm sen nasilsin canimmmm

isteee yaaa sonunda benide özleyen biri ciktiii Allahim ne muradin varsa versin Hayalotummmm ben iyiyim bugunun gecmesini sabirsizlikla bekliyorummmmm sen nasilsin canimmmm

canbonum benim kız seni kim özlememiş söyle bakem
napıyon nasılsın
hay allah ıyı olduğunu yazmışın ya canbonummm
hadı hayırlıı neyse o olsun balım

Son düzenleme:
bende ıyıyım bıtanem mıdem bulanıyo bıraz dakka bası bırılerı gelıyo
onlara bısey çıkartırken 7 24 caydı kahveydı içim dışıma cıktı.
ya işin kotusu bebegım olduğunda ne kkya gırebılcem ne bebegımle başbaşa kalabılcem
onun dışında ıyıyım kkdayım mutluyummmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
oyy kıyamam balım sana :26:miden neden bulanıyo tatlım:44:anam bende senin gibim kapım susmazdı 2 yıldır küsüm validegille ohhh rahatım şimdinedim tatlım ALLAHIM yardımcın olsun kolay deil canım benm peder geliyodu karısı yukarda duradursun eee kızım bana bi kahve yapta içim gelirdi saatlerdir gitmezdiibende seni burda görmekten çok mutluyum

ben yaziyorumda canim sitede bugun sorunmu var neee donup duruyor gitmedi diger msjlarim canim benim senden baska kimse söylemedi özledigini Umutcugumda sitem etti gitti anlamadim ben niye bu kadar alingan oldun bugun beni sevin cok ihtiyacim varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…