- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.181
ben senin hocaligini yerim canim benim inan girmek istiyorum ama son zamanlarda misafirlerim coktu o yuzden giremedim ama sizler hep aklimdaydinizzzzz sizler özel insanlarsinizzz
kızzz senin gibi hocayı yerim benn:125::125::125:
artık ben bilmemm..var bunda bisiiiiiiiiiiiiiiii
selammm canimmmm iyiyiz seni sormali sen nasilin guzelim
göğsüm çok agrıyo ve acıyo akşam acile gidicemeklem yerlerim agrıyo yatıyodum yeni kalktım 1 saat oluyo :2:küçükken bronşit geçirdigim için hemen soguk alınca çok kötü oluyorum ohh afiyet olsun tatlım bana kim yemek yapıcak:84::84::84::84::84:
ben yavaştan kaçıyorum kızçelerimm..bu kızçelerim beni yiyip bitirmeden
ağlamayın yine gelcem..
heya kararım kesin
anam bu da karar vermis beni yemeğe
yok yok bunların gözü var bendeee
Ihmm valla bir is yok bence :44::44::44:
bende iyiyim sukur canim beklemedeyim hala bugunun gecmesini bekliyorumm
güle güleben yavaştan kaçıyorum kızçelerimm..bu kızçelerim beni yiyip bitirmeden
ağlamayın yine gelcem..
kız bu yastan sonra zar zor bi hocalık bulmuşumm.. onuda sen yersen elimde bise kalmaz, kuru muru bi umut olurum anca benn
ben yavaştan kaçıyorum kızçelerimm..bu kızçelerim beni yiyip bitirmeden
ağlamayın yine gelcem..
aman kuzum aglancan nevar say sov bebısın gelınce kucağına ozaman doya doya aglarsınhayalotum aynen,buradaki kızların bebekleri olunca bencede sahne böle olurdoğumda ben kesin ağlarım da diğerlerini bilmiyorum..ağlayarak eşimin yüzüne bakarım kesin,annemde ne var ağlıcak canın ne azmış senin der güya cesaretlendircek iyice ağlatır benim sahne böyle
mari ben balıkesirliyim beyaa eee sen nerdesin bakam onu süle
bildin bitanem edirdeliyim bulgar göçmeniyizbalıkesirliyim mari ben,ee sen nerdensin ayalotum trakyalısın sen anlarım ben onu
artık oyle oluyo valla hepınız ogrendınız neden çıkıp gırdıgımıevet burda gibi ama yok..kapı çalmıştır yine
ye beniiiiiihayalotum gel buraya yicem seniii
tin tin tinimini hanım tin tini tini mini hanım sizi istiyor canımmmm sizi istiyıor canımhahahahaahaha Allah napmasın seni yasağımm emiihaydeeeeeeeeeeee
hayalotum benim sarkıma bisey dedin, hadi buna da de bakamm görem seni kusumm
ahhh kuzum kıyamam ben sanagece girdim kk:2: anam bi bakim size dedim eşim leptop almış bana dio al hayatım baktıgın yeri aç takıl dedi hastayımya ilgi varsonra bana dediki 5 dk iişim var bakım geri verim bende alıntılarımı yaptım size cevap yazıcaktım :26:elimden aldı anam oldugum yere uymuş kalmışım zati dökülüyom bu arada slm kızlar nasılsınız
ben öpme direk ye umudumbu arada ben geldim ya, hanginizden başliim öpmeye
hoş geldin ben senden sonra gelmısım bende hoşgeldimHUUUUUUU kizlar ben geldim naparsiniz?
balım sen nerelerdesın ya özledimslmmmmm canlarimmmmmm nasilsinizzzz uzun zaman oldu görusmeyeliiii özledim sizleri ama ben özlenmedim galiba dun gece girdim biraz yazilanlari okudum hem sevindim hem uzuldummmmm ama sizleri özledim yalan degillll
nereye daha yiyemeden alaalaaaben yavaştan kaçıyorum kızçelerimm..bu kızçelerim beni yiyip bitirmeden
ağlamayın yine gelcem..
haylotum gemiş hg balım
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhb bıtanem nasılsın
aman kuzum aglancan nevar say sov bebısın gelınce kucağına ozaman doya doya aglarsın
bildin bitanem edirdeliyim bulgar göçmeniyiz
artık oyle oluyo valla hepınız ogrendınız neden çıkıp gırdıgımı
ye beniiiiii
tin tin tinimini hanım tin tini tini mini hanım sizi istiyor canımmmm sizi istiyıor canım
ahhh kuzum kıyamam ben sana
ben öpme direk ye umudum
hoş geldin ben senden sonra gelmısım bende hoşgeldim
balım sen nerelerdesın ya özledim
nereye daha yiyemeden alaalaaa
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhb bıtanem nasılsın şkür canım seni sormalı balım
isteee yaaa sonunda benide özleyen biri ciktiii Allahim ne muradin varsa versin Hayalotummmm ben iyiyim bugunun gecmesini sabirsizlikla bekliyorummmmm sen nasilsin canimmmm
bende ıyıyım bıtanem mıdem bulanıyo bıraz dakka bası bırılerı gelıyo
onlara bısey çıkartırken 7 24 caydı kahveydı içim dışıma cıktı.
ya işin kotusu bebegım olduğunda ne kkya gırebılcem ne bebegımle başbaşa kalabılcem
onun dışında ıyıyım kkdayım mutluyummmmmmmmmmmmmm
he valla nie k,mse konuşmuyo:26::26:arada çocuklara kızıyom bende anca yzıyomniye kimse konuşmuyor yaw:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?