- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.161
tatlı kuslarım benim çıkmam lazımm...öpüyorum sizleri..
geldiğmide kaldımğız yerden, öpecem yine sizlerii seviorummmm cookk
gece girdim kk:2: anam bi bakim size dedim eşim leptop almış bana dio al hayatım baktıgın yeri aç takıl dedi hastayımya ilgi varsonra bana dediki 5 dk iişim var bakım geri verim bende alıntılarımı yaptım size cevap yazıcaktım :26:elimden aldı anam oldugum yere uymuş kalmışım zati dökülüyom bu arada slm kızlar nasılsınız
HUUUUUUU kizlar ben geldim naparsiniz?
ah tatlım ben dicektim hasta olmasaydım:2: sanada geçmesin hocambu arada ben geldim ya, hanginizden başliim öpmeye
ah tatlım ben dicektim hasta olmasaydım:2: sanada geçmesin hocamhg tatlım ama burnum akmıyo bişi olmaz benden başla
hg balımHUUUUUUU kizlar ben geldim naparsiniz?
hb tatlım
hsgeldin selencimm.. iyidir sen nasılsın kusum .. olur öyle arada, hele hastayken..
iyi ki esin alıntılara bisey yazmamıss
olsun hasta masta arada kaynarsıınnnnn,ben sana bi başliimm
hg balımyuvarlanıyorum sen nasılsın kuzum
hb tatlımiyi olmaya çalışıyorum cnm sayfayı indirmiştim ama ben uyuyunca kapamış
başla sen ay çok utandım töbe yarabbim
bak bak kimler gelmiss.. hsgledin gurbetkizimm
aynı thb83 gibi yazmışınn geldi bana, bi baktım gurbetkızmıss
hg balımyuvarlanıyorum sen nasılsın kuzum
hb tatlımiyi olmaya çalışıyorum cnm sayfayı indirmiştim ama ben uyuyunca kapamış
slmmmmm canlarimmmmmm nasilsinizzzz uzun zaman oldu görusmeyeliiii özledim sizleri ama ben özlenmedim galiba dun gece girdim biraz yazilanlari okudum hem sevindim hem uzuldummmmm ama sizleri özledim yalan degillll
slm tatlım evet baya uzun zaman oldu tatlım nerelerdeydin sen bakim:26:slmmmmm canlarimmmmmm nasilsinizzzz uzun zaman oldu görusmeyeliiii özledim sizleri ama ben özlenmedim galiba dun gece girdim biraz yazilanlari okudum hem sevindim hem uzuldummmmm ama sizleri özledim yalan degillll
basliycamm az kaldı zatenn.. bittin seenn
slmmmmm canlarimmmmmm nasilsinizzzz uzun zaman oldu görusmeyeliiii özledim sizleri ama ben özlenmedim galiba dun gece girdim biraz yazilanlari okudum hem sevindim hem uzuldummmmm ama sizleri özledim yalan degillll
Hehe oda mi oyle dir bak onu andin oda geldi:
göğsüm çok agrıyo ve acıyo akşam acile gidicemHehe oda mi oyle dir bak onu andin oda geldi:
Yuvarlan bakalim nasil oldun bugun? bende iyiyim yemek yapacam birazdan , internetten tv bakarim
selammm canimmmm iyiyiz seni sormali sen nasilin guzelim
hsgeldin cnm benim.. napıyon nasılsınn bakimm
niye öyle diyon be kızçemm..çok girsen böyle kopukluk olmayacak. neye takıldın sen söyle bakim hocana.. bak sen gelmeyeli, hoca bilem oldum bu kızçelerin sayesindee
valla takip edebilidğim kadar, o takip listesinde kim varsa aklıma geliyor, yalan yokkhem hocayık yalan olmaz bendee
kızzz senin gibi hocayı yerim benn:125::125::125:hsgeldin cnm benim.. napıyon nasılsınn bakimm
niye öyle diyon be kızçemm..çok girsen böyle kopukluk olmayacak. neye takıldın sen söyle bakim hocana.. bak sen gelmeyeli, hoca bilem oldum bu kızçelerin sayesindee
valla takip edebilidğim kadar, o takip listesinde kim varsa aklıma geliyor, yalan yokkhem hocayık yalan olmaz bendee
selammm canimmmm iyiyiz seni sormali sen nasilin guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?