Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hsgeldin selencimm.. iyidir sen nasılsın kusum .. olur öyle arada, hele hastayken..
iyi ki esin alıntılara bisey yazmamıss

slmmmmm canlarimmmmmm nasilsinizzzz uzun zaman oldu görusmeyeliiii özledim sizleri ama ben özlenmedim galiba dun gece girdim biraz yazilanlari okudum hem sevindim hem uzuldummmmm ama sizleri özledim yalan degillll

bak bak kimler gelmiss.. hsgledin gurbetkizimm
aynı thb83 gibi yazmışınn geldi bana, bi baktım gurbetkızmıss

Hehe oda mi oyle dir bak onu andin oda geldi:

hg balımyuvarlanıyorum sen nasılsın kuzum

hb tatlım iyi olmaya çalışıyorum cnmsayfayı indirmiştimama ben uyuyunca kapamış

Yuvarlan bakalim nasil oldun bugun? bende iyiyim yemek yapacam birazdan , internetten tv bakarim

slmmmmm canlarimmmmmm nasilsinizzzz uzun zaman oldu görusmeyeliiii özledim sizleri ama ben özlenmedim galiba dun gece girdim biraz yazilanlari okudum hem sevindim hem uzuldummmmm ama sizleri özledim yalan degillll

selammm canimmmm iyiyiz seni sormali sen nasilin guzelim

slm tatlım evet baya uzun zaman oldu tatlım nerelerdeydin sen bakim:26:
basliycamm az kaldı zatenn.. bittin seenn

hsgeldin cnm benim.. napıyon nasılsınn bakimm
niye öyle diyon be kızçemm.. çok girsen böyle kopukluk olmayacak.neye takıldın sen söyle bakim hocana.. bak sen gelmeyeli, hoca bilem oldum bu kızçelerin sayesindee
valla takip edebilidğim kadar, o takip listesinde kim varsa aklıma geliyor, yalan yokk
hem hocayık yalan olmaz bendee

selammm canimmmm iyiyiz seni sormali sen nasilin guzelim[/QUOTE]

bende iyiyim sukur canim beklemedeyim hala bugunun gecmesini bekliyorumm

Hehe oda mi oyle dir bak onu andin oda geldi:

Yuvarlan bakalim nasil oldun bugun? bende iyiyim yemek yapacam birazdan , internetten tv bakarim

selammm canimmmm iyiyiz seni sormali sen nasilin guzelim
göğsüm çok agrıyo ve acıyo akşam acile gidicemeklem yerlerim agrıyo yatıyodum yeni kalktım 1 saat oluyo :2:küçükken bronşit geçirdigim için hemen soguk alınca çok kötü oluyorumohh afiyet olsun tatlım bana kim yemek yapıcak:84::84::84::84::84:

ben senin hocaligini yerim canim benim inan girmek istiyorum ama son zamanlarda misafirlerim coktu o yuzden giremedim ama sizler hep aklimdaydinizzzzz sizler özel insanlarsinizzz

kızzz senin gibi hocayı yerim benn:125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…