Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bencede
ozaman canbonum sen tak ben koparım sen yıne tak ben yıne koparım böyle harab olana kadar koparımda koparımmmm

seninki kac yasindabenim cadi 60 aama valal benden dinc gelin gibibide minyon yasinda göstermiyonolacak ne zorluk görmüs ne yoksulluk...

Son düzenleme:

ahh kuzum benim.. valla haklısın..
hem suçlu, hem güçlü diye buna deniyor iste..
ahh istee ahh.. Rabbim böylelerine, böyle kıymet bilmezlere veriyor da, onlarda kendine düsen görevi bir yapsa..Allahım akıl fikir versin..
kendinin yapmadığı seyleri, bide senin üstüne atıyo..Allahım ne insancıklar var yaa..bunlar nasıl bi ortamad yetisiyolar da böyel bir baba? oluyo bunlardan ??
ve o babanında çocuğunun ruh hali anca ağlamaklı olur böyle..
Allahım yardım etsin balım sana, zor gerçekten de, böyle kisilerle uğrasmak..

offf rabbim yardimciin olsun canim benim yaneler duyuyoruz tv lerde ögretmen olmak her nekadar kutsal bi mesleksede cokta zor :26::26::26::26::26:kardesimden biliyorum oda lisede ögretmen cocuk sinir küpü oldu iyice

kuzum ben çok seviyoru mesleğimi, çevremdeki herkesten bu konuda hep iyi şeyler duymuşumdur.. hatta bana kendini bu kadar parçalama hocam gençliğine yazık idyen bile oldu biliyo musun... Yaptığım etkinliklerii bi görseniz, bu okumaz dedikleri çocuk bile okuyo şimdi.. bi öğrencim sinir hastasıydı kendi yöntemlerimle iyileştirdim, bi tanesi kaynaştırma öğrencisi şuan okuyabiliyo..bi tanesi anne babaya karşı gelen şımarık bi öğrenciydi 2 ayda o kadar düzeldi ki... ben bi taraflarımı yırtıyorum ama anne babaların umrunda değil, bi de üstüne arada böyle kendini bilmezler çıkınca kendime kızıyorum.. Kendimi bu kadar harap ettiğim için, o kadar çok ağladım ki bugün...
yazık yaaa belkide ben kendimi bu kadar yorduğum için bu kadar stese girdiğim için bebişim gelmiyodur, değer mi yaaa!!!

aminnn bitanemmmm, aslında çok sabırlıyıdır daaaa adam o kdar üzerime geldi kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…