Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum benim özledim yaw seni aalallalalaaaadur icimden geldi bi sacindan tutacam
ben de özledim tatlımmmmmmmmmm..
ohhhh alppin kuşum gelmişşşşş
meddcezırım hayalım scorpıonsum umudum gelınce ses verın bız benzın almaya gıtcez canbonumla
geldim tatlımmmmmmmmmmmmmmm
konususnnn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr konusmayaninnn kaynanasi 100 yil yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayalimmmmmmmmmmmmmmmmm scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm medcezirimmmmmmmmmmmmmmmm bakkk kaynana 100 yil yasayacak haaaaaaaaaaaaaa
kızzz benimki yaşasınnnn..yani Allah sağlık versin başımın üstünde yeri varrr..kız benim babaannem 98 yaşındaaaamaşalah pamuk nine mübarek..ağzı var dili yokkk
aaaaaaa umudum la scorpıonsum kaybolmuşşş
çay içtik kocişle tatlımmm.çok şükür çalışmalar bitti..yani bebiş için olanlarro yüzden burdayımmmmmm
Kuzularrr nasılsiniz yaaa cokkk ozledimmm sizi bennn
oyy hayalim gelmişşşşşbiz de özledik cnmmmmmmm
umudummm harika bişeyyy...inşallah yeni yılla beraber çifter çifter gelsin bebişlerinnnnnnnnnn

hoşgedinnnn

eşine yazdığım mektubumu okutuver bakem ıdaha cagıracakmı

geldim balım geldim.. iki çay içtim yanında.. üçüncü bardaığım kaptım geldimm
adım yakında hızlı gonzalese çıkacak, bgün de arkadasa gittiydim 1buçuk saat üstüne geldim eve
şeyy ondan yanii

Son düzenleme:

veliler kuzum yaaa çocuklarını onlardan çok düşünmem olay oldu iyi mii.. doğurmuş atmışlar okulaa ne geliyo ne gidiyo çocuk her gün ağlıyo okulda kalemim yok silgim yok boyam yok diye ufacık şeye bile ağlıyo hergün ben teselli olyorum çocuğa ama her gün aynıı... sürekli bir şeyler alıyorum üzülüp ağlaasın die ben alıyorum ablalalrı abileri elinden alıyo ertesi gün çocuk yine bomboş geliyo yine başlıyo ağlamaya... hiç kimsenin umrunda değil yetmezmiş gibi 1. sınıf çocuğunu almış gezmeye götürmüş
3 haftadır yok. bir sürü hafr öğrendik çocuk bildiklerini de unutmuş öyle geldii.sil baştan anlatıyorum ona her gün,tabi bu arada anne ve babasını arıyorum arıyorum teli kapalı.. Bugün zorla teşrif etti beyefendi, çocuğunuz geri kaldı siizn yüzünüzden bari yardımcı olunda açığı kapatalım dedim dedim bana kalkmış öğretmen değil misin öğret o zaman diyo.. bir sürü eksiği var her gün ağlıyo diyorum benim çocuğumun hiç bi eksiği yok diyo... çocuğu çağırdım bütün araç gereçlerini kim alıyo senin dedim öğretmenin siz alıyosunuz dedi babası yalan söleme lan diye bağırdı çocuk başladı ağlamaya...Aptal şey yaa ben de suç ki senin çocuğunu senden çok düşünüyorum.. Bi ton laf saydı bana ayaküstü, hala sinirden elim ayağım titriyo... ya burdakilere göre hayatta yapması en kolay şey çocuk doğurmak daha doğrusu doğurup ortaya atmak.. BİZİM GİBİ İNSANLAR DOĞURAMIYO ONA YANIYORUMM:2: doğuruyosun bari sorumluluğunu yerine getir ya böyle anne babalık olmaz olsun!!!!!!

offf rabbim yardimciin olsun canim benim yaneler duyuyoruz tv lerde ögretmen olmak her nekadar kutsal bi mesleksede cokta zor :26::26::26::26::26:kardesimden biliyorum oda lisede ögretmen cocuk sinir küpü oldu iyice

vay vay umudum sen neymişin ya gonzales umudum

ya bende anlamıyorum bu ınsanları bıtanem sıkma canını boşver olan çocuklara oluyo ıste ana ana degıl baba baba rabbım akıl fıkır versın sanada bolcana bı sabır versın

dur kız,. elin ayağın usul dursun hele, insaAllah şans getircek hurmalarımızz
adımız hurmalı topik diye çıkacak kızlaaarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…