Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

eyvallah bende kal
yalnız keskem zeynepnur bugun geleymıs ılk tanıtım ona yapılırdı

yaw o kizin aklini ikimiz ilk günden karistirdik bi daha gelmez galiba

hayalotum ilk gelenlere daha dikkatli davranalimda kacirmayalim

gelin gelin
kıyafet aldımmı hemen gelır dener fızık falanda aynı korkuyorum saclarıda sarı yapcak dıye

eyvah senin daha cok isin var yawbenimki kapali gecen sene haccan geldilertayyip erdoganin karisina özeniyo onada benziyo cadi

Son düzenleme:
canbonum hoş geldin nasılsın kaç gunun kaldı senın :44::44:

hoşbulduk canımmm haftaya çarşamba bat.ne olcak bilmiorm sanki adet belirtim oluo yada ben umutlanmak istemediğim için bu seferde
adet belirtisi hastası oldm.....
iyiyim sen nasılsın nasıl gidio sende

kln 'em NASSIN HOSGELDIN

hoşbulduk yasak hayalimmmmmmmmm iyiyim sizi gördüm daa ii olcam sen nasılsın kuzum

Allah razı olsun kuzummmmm çok sağol, ben de o çocuğa üzülüyorum zaten.. Olan onlaraaaaa oluyooo

ah kuzum sen nıye bukadar yıpratırsın kendımı dıyecem ogretmenlık böyle bıseydır sanırsam
ama her öğretmende senın gıbı degıl sen cok ugrasıyosun bıtanem
stres yapmaman anormal olur budurumda
duzelır ınsallah en kısa zamanda toplantı falan yapsan ailelerle :26::26:

scorpionsumm insallah balımm benim.. hurmalar bizlerin uğuru olsun yarabbimm
napıyosun balım, nasılsın, nasıl gidiyorr
iyiyim tatlımmm..yanı aslında çook başım ağrıyooooyatınca geçer herhalde:26:
ismi degisebilseydi ne güzel olurdu bu isim topigimize ilgide cekerdi
değişebiliyo diye biliyorummm.diğer topikte rainbow değiştirdi çünkü..hele bi hepimiz hamiş olalımdaaaa
hoşbuldummmmmmmmmm

kuzum bende bugün yine doktoruma gittim baya icerde kan pihtilasmasi var dedi rahim bunlardan kurtulmaliymisim igne yapti pihtilar geldikce cok agrim oluyo ama napim bunlardan kurtulmaliyim...rabbim yardim etsin:26::26::26:

yaw o kizin aklini ikimiz ilk günden karistirdik bi daha gelmez galiba

hayalotum ilk gelenlere daha dikkatli davranalimda kacirmayalim

bencede hemen sazan gıbı atlıyoruz kızcağız nees bılem alamadan uykusu geldı ya
zeynepnur geri gel bak artık hurmalarımızda var kaçırma derim ben
kaçakhayalim gidip diğer topıklerde rüşvet falnmı versek hurmalarımız var dıye dıger topıkler anında boşalır

biseyler yapacaz sen ben ve hocam :akillari celip buraya müsteri toplayacaz

kuzum bende bugün yine doktoruma gittim baya icerde kan pihtilasmasi var dedi rahim bunlardan kurtulmaliymisim igne yapti pihtilar geldikce cok agrim oluyo ama napim bunlardan kurtulmaliyim...rabbim yardim etsin:26::26::26:

allahım saglığına tez zamanda kavuştursun neden böyle olmş
hepmi varmış yoksa yediğin yada yemediğn bişidenmi oluomş

karsinizdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennnnn ne cene var bende yaaaa...karsimdaki daha ceneci abim babamdan bahsediyorum sonra teyzem enistemmmm...bulasik camasir derken anca oturdum haaaa yemekte yapiyorummmm...bizim herif gelmeden yapiyim dedimmm...bir sayfayi okuyorummmmmm bir bakmisim bir sayfa dah bir sayfa dahaa en iyisi gecmisi birak gelecege bakk

eyvah senin daha cok isin var yawbenimki kapali gecen sene haccan geldilertayyip erdoganin karisina özeniyo onada benziyo cadi
öyle öyletayyıbın karısı olsunda gozlerı portlesın inşallahhinşallah tayybın akrabası aramızda yoktur
hayırlısı olsun bıtanem hep oyle dua et dualarım senınlebende ıyıyım cok sukur devam
hic öyle düsünme toparlanir bi anne ondami var allalalalalala
iila olsun dıyosun yani
gonzalezım kaymaklı hemde
tekrar hoşgeldın canbonum
yaw yemegimi yiyimlafa daldim yemegi unuttumbol sohbetler sizlere

afıyet olsun kuzum ılacın varsa unutma opuyom gerı gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…