- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.361
eyvallah bende kal
yalnız keskem zeynepnur bugun geleymıs ılk tanıtım ona yapılırdı
bunlar bizi öldürmeden ölmez
gelin gelin
kıyafet aldımmı hemen gelır dener fızık falanda aynı korkuyorum saclarıda sarı yapcak dıye
canbonum hoş geldin nasılsınkaç gunun kaldı senın :44::44:
kln 'em NASSIN HOSGELDIN
yaw benımkı olmesın zate yoksam ben eşimi hayatta toparlayamam
ama benden uzakta olsun
ahh kuzum benim.. valla haklısın..
hem suçlu, hem güçlü diye buna deniyor iste..
ahh istee ahh.. Rabbim böylelerine, böyle kıymet bilmezlere veriyor da, onlarda kendine düsen görevi bir yapsa..Allahım akıl fikir versin..
kendinin yapmadığı seyleri, bide senin üstüne atıyo..Allahım ne insancıklar var yaa..bunlar nasıl bi ortamad yetisiyolar da böyel bir baba? oluyo bunlardan ??
ve o babanında çocuğunun ruh hali anca ağlamaklı olur böyle..
Allahım yardım etsin balım sana, zor gerçekten de, böyle kisilerle uğrasmak..
kuzum ben çok seviyoru mesleğimi, çevremdeki herkesten bu konuda hep iyi şeyler duymuşumdur.. hatta bana kendini bu kadar parçalama hocam gençliğine yazık idyen bile oldu biliyo musun... Yaptığım etkinliklerii bi görseniz, bu okumaz dedikleri çocuk bile okuyo şimdi.. bi öğrencim sinir hastasıydı kendi yöntemlerimle iyileştirdim, bi tanesi kaynaştırma öğrencisi şuan okuyabiliyo..bi tanesi anne babaya karşı gelen şımarık bi öğrenciydi 2 ayda o kadar düzeldi ki... ben bi taraflarımı yırtıyorum ama anne babaların umrunda değil, bi de üstüne arada böyle kendini bilmezler çıkınca kendime kızıyorum.. Kendimi bu kadar harap ettiğim için, o kadar çok ağladım ki bugün...
yazık yaaa belkide ben kendimi bu kadar yorduğum için bu kadar stese girdiğim için bebişim gelmiyodur, değer mi yaaa!!!
aminnn bitanemmmm, aslında çok sabırlıyıdır daaaa adam o kdar üzerime geldi kiii
bak neler geliyo aklinahocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vay vay umudum sen neymişin yagonzales umudum
iyiyim tatlımmm..yanı aslında çook başım ağrıyooooscorpionsumm insallah balımm benim.. hurmalar bizlerin uğuru olsun yarabbimm
napıyosun balım, nasılsın, nasıl gidiyorr
değişebiliyo diye biliyorummm.diğer topikte rainbow değiştirdi çünkü..hele bi hepimiz hamiş olalımdaaaaismi degisebilseydi ne güzel olurdu bu isim topigimize ilgide cekerdi
hoşbuldummmmmmmmmmhoşgedinnnn
hoşbulduk canımmm haftaya çarşamba bat.ne olcak bilmiorm sanki adet belirtim oluo yada ben umutlanmak istemediğim için bu seferde
adet belirtisi hastası oldm.....
iyiyim sen nasılsın nasıl gidio sende
hoşbulduk yasak hayalimmmmmmmmm iyiyim sizi gördüm daa ii olcam sen nasılsın kuzum
yaw o kizin aklini ikimiz ilk günden karistirdik bi daha gelmez galiba
hayalotum ilk gelenlere daha dikkatli davranalimda kacirmayalim
bencede hemen sazan gıbı atlıyoruz kızcağız nees bılem alamadan uykusu geldı ya
zeynepnur geri gel bak artık hurmalarımızda var kaçırma derim ben
kaçakhayalim gidip diğer topıklerde rüşvet falnmı versek hurmalarımız var dıye dıger topıkler anında boşalır
kuzum bende bugün yine doktoruma gittim baya icerde kan pihtilasmasi var dedi rahim bunlardan kurtulmaliymisim igne yapti pihtilar geldikce cok agrim oluyo ama napim bunlardan kurtulmaliyim...rabbim yardim etsin:26::26::26:
slmmm millet nasılsınızzzzzzzzz
evet umudum cikkkkkkkkkkkk cikkkkkkkkkkkkkkkkk
öyle öyleeyvah senin daha cok isin var yawbenimki kapali gecen sene haccan geldiler tayyip erdoganin karisina özeniyo onada benziyo cadi
hayırlısı olsun bıtanem hep oyle dua et dualarım senınlehoşbulduk canımmm haftaya çarşamba bat.ne olcak bilmiorm sanki adet belirtim oluo yada ben umutlanmak istemediğim için bu seferde
adet belirtisi hastası oldm.....
iyiyim sen nasılsın nasıl gidio sende
hoşbulduk yasak hayalimmmmmmmmm iyiyim sizi gördüm daa ii olcam sen nasılsın kuzum
iila olsun dıyosun yanihic öyle düsünme toparlanir bi anne ondami var allalalalalala
gonzalezım kaymaklı hemde
tekrar hoşgeldın canbonumiyiyim tatlımmm..yanı aslında çook başım ağrıyooooyatınca geçer herhalde:26:
değişebiliyo diye biliyorummm.diğer topikte rainbow değiştirdi çünkü..hele bi hepimiz hamiş olalımdaaaa
hoşbuldummmmmmmmmm
yaw yemegimi yiyimlafa daldim yemegi unuttum bol sohbetler sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?