Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende actim dinliyorummmmmmmmmmmmm yandannn kivirrrrrr sagdan birazzzzzzz.... biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sende iyi ki varsın balım benimmm.. hayırlı geceler. öpüyoruz senii..afeyit olsun.. bol bebisli geceleriniz olsunn

allaalal scorpionsum mu carsambalari burda olmazdi bugün hep aktif

sülümani terketti galiba bize döndü

ayy gurbet kızçem bizde yazın eşimle tatıle gıttıkeşim tutturdu aqua parka gırelım dıye ıstemeyerek gııttım yukseklık korkum var hıcbıseye bınemedım halıyle eşim tek basına kaydı kaydı durdu
sabah saat 10 gıbı gırıyosun aksam 5 e kadar cıkamıyosun dışarı ıstemessenbenım asık suratım sayesınde saat 4 buçuk gıbı kalktık arabay bı geldık calısmıyo sagolsun eşim arabanın farlarını açık bırakmıssaymadıgım laf kalmadı zaten gunesın altında ıstakoz gıbı kızarmışım ordada gunes tepemdegıtt dedım bul bırılerını dedıkı yandakı arabanın sahıplerı çıksın takvıye yaparız yarım saat bekledik ıcerden çıkıca gerı gırmekte yasakmısbenım surat boyleeşiminki boyletabı bunu erkek versıyonunetysem baktık yavaş yavaş cıkıyolar bır bır arabalar kalktı gıdıyo yandakı arabada hala gelen gıden yok.eşim hemen plakasına baktı İstanbul 34bunlar ıstanbullu türkler cok sukur dedı .amaaaaaa:18:2 çocuklu bı aıle sarısın yabancı bıze doğru yuruyor esım dedıkı sanırım bunlar ıngılız hayatım dedıben yıne ağzımı açtım tabıarabanın kapısı açıldı ben esıme yapıştım hadı soyle soyle dıye ıkımızdede ıngılızce yokeşime dıyorumkı hello desene bu aldı akü kablolarını adama hecelıyerek akü takvıyesı dıyo adam no no bıseyler anlatıyoen sonunda eşim zar zor anlattı adam kabul ettı arabaları yanastırcaz tanı eşim sıfır yanaş yanaş dıyoadam yıne bıze bakıyo karısı çocukları guluyolarbende bağırarak bı ıngılızcen yok nasıl lıse okudun dedı gectım adama zero yanaş zero yanaş dıye bağırıyorum .bı baktım adam ooooooo yessssss excuseme falandondum esıme al sana ıngılızce bı sey anlatamıyosun dememıneysem oldu bıttı onlar yoluna bız yolumuza ama rezıllıkte cabası

Son düzenleme:

hic yasamadim kubisim benevliklik bi hormonlari degil herseyi bozarfabrika ayarina dönmemiz imkansiz artik...fabrika cikisi olsak ne iyi olurdu

Son düzenleme:

haalotum nasi yazdin bunlariokuyamadim ama begendim sen yazdiysan iyi ve doru biseyler yazmisindir

yaw twetty yumurtalari noldu baya büyümüstü catladimi acaba :44::44::44::44:ses yok reglide gecti

hahahahahahahahahhahahahahahah yerlerde yatiyorum suannnnn....

baglayalimmmm habibtemmmm benimmmmmmmmm umuduma kurban olurum bennnn yerim seni hurma gozlummmm

wışşşşşşşşşşşşşşşşşşş... hurma gözlüm he bi lakabım daha çıkdıı
ablan gurban olsun sağa evladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…