- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.441
bizim evde 4 gelın var 3 eltı bı kaygana2de kayganam var bırı eşim biri kAYInpederım
yarasinnnnnnnnnnnnnnnn tosunumaaaaa afiyet olsunnnnnnnn
hayy maşşaAllahhdesene bi siz eksiksiniz bizim evdeee
umudum , hayalim, yasakhayalim, hayalotum, scorpionsummm..arada yazanlar olduysa k. bakmayın gözden kaçırmış olabilirim...
desteğiniz için teşekkür ederi canlarım çook sağolunnnn.. Hepinizi öyle seviyorum kiiiii iyi ki varsınız..
şimdilik kaçtım ben çay içicez kocişimleee, öptümmm
yeemekler yendisimcik kaldirilacak
sagol canim benimama arabayla gitmistik ondada araba calismadi isiklarini kapatmayi unutmusuz disarda yarim saat usuduk de allahtan birileri yardim etti rezil bi durumdaydik bir andada guluyoruz haa, komsumun arabasiydi , komsuyla gitmistim
aynen karismasalar olmaz, aldigimda brisey demez.. bu bas agrisini ben cok iyi bilirim sukur su aralar yok bi gecen cumrtesi oldum .. bak sansliymisin yumus bitti bekleme surecinde oldu gecer insallah hemen
Yok canim benim kide arada agrir iyi o zaman onemsizmis
kızlar yumurlamam 2 yada 3 gün önceydiii bugün sol kasığım öyle kötü ki hatta bacağıma vuruyor resmen hareketimi kısıtlıyor bu ne yafffffff(((((((( böle bişi yaşayan varmııı bi bu eksikti bu da olduu anacımm bu evlilik hormonların ayarlarını temelli bozduuuu:)
doru tosun oldum yawnapacam bu kilolari
bunu ıcın gızlıden bı topıge sızmak lazım gonzalezım
pat dıye soylenırmı kalplerine ıner hıc gelemezler
ayy gurbet kızçem bizde yazın eşimle tatıle gıttıkeşim tutturdu aqua parka gırelım dıye ıstemeyerek gııttım yukseklık korkum var hıcbıseye bınemedım halıyle eşim tek basına kaydı kaydı durdu
sabah saat 10 gıbı gırıyosun aksam 5 e kadar cıkamıyosun dışarı ıstemessenbenım asık suratım sayesınde saat 4 buçuk gıbı kalktık arabay bı geldık calısmıyo sagolsun eşim arabanın farlarını açık bırakmıs saymadıgım laf kalmadı zaten gunesın altında ıstakoz gıbı kızarmışım ordada gunes tepemde gıtt dedım bul bırılerını dedıkı yandakı arabanın sahıplerı çıksın takvıye yaparız yarım saat bekledik ıcerden çıkıca gerı gırmekte yasakmıs benım surat boyle eşiminki boyle tabı bunu erkek versıyonu netysem baktık yavaş yavaş cıkıyolar bır bır arabalar kalktı gıdıyo yandakı arabada hala gelen gıden yok.eşim hemen plakasına baktı İstanbul 34 bunlar ıstanbullu türkler cok sukur dedı .amaaaaaa:18:2 çocuklu bı aıle sarısın yabancı bıze doğru yuruyor esım dedıkı sanırım bunlar ıngılız hayatım dedı ben yıne ağzımı açtım tabı arabanın kapısı açıldı ben esıme yapıştım hadı soyle soyle dıye ıkımızdede ıngılızce yok eşime dıyorumkı hello desene bu aldı akü kablolarını adama hecelıyerek akü takvıyesı dıyo adam no no bıseyler anlatıyo en sonunda eşim zar zor anlattı adam kabul ettı arabaları yanastırcaz tanı eşim sıfır yanaş yanaş dıyoadam yıne bıze bakıyo karısı çocukları guluyolar bende bağırarak bı ıngılızcen yok nasıl lıse okudun dedı gectım adama zero yanaş zero yanaş dıye bağırıyorum .bı baktım adam ooooooo yessssss excuseme falan dondum esıme al sana ıngılızce bı sey anlatamıyosun dememı neysem oldu bıttı onlar yoluna bız yolumuza ama rezıllıkte cabası
bana ne demeli o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy gurbet kızçem bizde yazın eşimle tatıle gıttıkeşim tutturdu aqua parka gırelım dıye ıstemeyerek gııttım yukseklık korkum var hıcbıseye bınemedım halıyle eşim tek basına kaydı kaydı durdu
sabah saat 10 gıbı gırıyosun aksam 5 e kadar cıkamıyosun dışarı ıstemessenbenım asık suratım sayesınde saat 4 buçuk gıbı kalktık arabay bı geldık calısmıyo sagolsun eşim arabanın farlarını açık bırakmıs saymadıgım laf kalmadı zaten gunesın altında ıstakoz gıbı kızarmışım ordada gunes tepemde gıtt dedım bul bırılerını dedıkı yandakı arabanın sahıplerı çıksın takvıye yaparız yarım saat bekledik ıcerden çıkıca gerı gırmekte yasakmıs benım surat boyle eşiminki boyle tabı bunu erkek versıyonu netysem baktık yavaş yavaş cıkıyolar bır bır arabalar kalktı gıdıyo yandakı arabada hala gelen gıden yok.eşim hemen plakasına baktı İstanbul 34 bunlar ıstanbullu türkler cok sukur dedı .amaaaaaa:18:2 çocuklu bı aıle sarısın yabancı bıze doğru yuruyor esım dedıkı sanırım bunlar ıngılız hayatım dedı ben yıne ağzımı açtım tabı arabanın kapısı açıldı ben esıme yapıştım hadı soyle soyle dıye ıkımızdede ıngılızce yok eşime dıyorumkı hello desene bu aldı akü kablolarını adama hecelıyerek akü takvıyesı dıyo adam no no bıseyler anlatıyo en sonunda eşim zar zor anlattı adam kabul ettı arabaları yanastırcaz tanı eşim sıfır yanaş yanaş dıyoadam yıne bıze bakıyo karısı çocukları guluyolar bende bağırarak bı ıngılızcen yok nasıl lıse okudun dedı gectım adama zero yanaş zero yanaş dıye bağırıyorum .bı baktım adam ooooooo yessssss excuseme falan dondum esıme al sana ıngılızce bı sey anlatamıyosun dememı neysem oldu bıttı onlar yoluna bız yolumuza ama rezıllıkte cabası
baglayalimmmm habibtemmmm benimmmmmmmmm umuduma kurban olurum bennnn yerim seni hurma gozlummmm
hahahahahahahahahhahahahahahah yerlerde yatiyorum suannnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?