- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.401
iyiyim tatlımmm..yanı aslında çook başım ağrıyooooyatınca geçer herhalde:26:
değişebiliyo diye biliyorummm.diğer topikte rainbow değiştirdi çünkü..hele bi hepimiz hamiş olalımdaaaa
hoşbuldummmmmmmmmm
ben biraz deliddoluyum esimde oyleeee kardesimm diyorki bu cocuk normal olmayacakkkbende dedimki ben normal dpgum dusunuyorummm telefonu yuzume kapattiiii
benımkı neya
hoşgeldın gurbetkızçemmmmnasılsın gezmekteydın ne aldın
gangnam starrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doğru dedın scorpıonsum haklısınbenle asık atıyo ıste
okudum okudum haklı kızçem ..herkesın canı kendıne işte
bizim evde 4 gelın var 3 eltı bı kaygana2de kayganam var bırı eşim biri kAYInpederım
aynı benım espirilerim ya
hakketten yaww..kız bi soru sordu, sorduğuna soracağına pisman oldu..sizi ayırt edecem diye uğrasıyordur halenn
bence ondan gelmemistirr ...e tabi kız korktu nasıl kaçacağını bilemedi ondan gelmemistir kesinn .. hahahaha
umudum , hayalim, yasakhayalim, hayalotum, scorpionsummm..arada yazanlar olduysa k. bakmayın gözden kaçırmış olabilirim...
desteğiniz için teşekkür ederi canlarım çook sağolunnnn.. Hepinizi öyle seviyorum kiiiii iyi ki varsınız..
şimdilik kaçtım ben çay içicez kocişimleee, öptümmm
hmm geçmis olsun balım..yatınca geçiyo.. çok nadir benimde ağrır daa..
başlığı değisebilmesi için, medcezirimin yapması gerekiyo, o açtı ya topiği :26:
ksra bkma balım, yeni görüyorum , görmediğim msjlar varmıs ,.2sayfa geriden geliyorumm..
şu çenesi düsükler yüzünden,iki çağ geriden geliyorumm
bencede hemen sazan gıbı atlıyoruz kızcağız nees bılem alamadan uykusu geldı ya
zeynepnur geri gel bak artık hurmalarımızda var kaçırma derim ben
kaçakhayalim gidip diğer topıklerde rüşvet falnmı versek hurmalarımız var dıye dıger topıkler anında boşalır
hehehe kendime elbise aldim siyah ama cok hos ve indirimdne aldim ..
biseyler yapacaz sen ben ve hocam:akillari celip buraya müsteri toplayacaz
ohh neguzel yapmışın bıtanemhehehe kendime elbise aldim siyah ama cok hos ve indirimdne aldim ..
Allah yarabbiiiiiiiiiiiiiine hale gelmişizz
kızçeyi de artık burda tutacaz diye hurma deyip bırakmıyomuşsunuzz
valla o kızçe biles ondan söz ediyoruz, gelmeyecek olas bile, kosa kosa gelirid eminimm
bıtanem nasıl oldun başın agrıyodu
karsinizdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennnnnne cene var bende yaaaa...karsimdaki daha ceneci abim babamdan bahsediyorum sonra teyzem enistemmmm...bulasik camasir derken anca oturdum haaaa yemekte yapiyorummmm...bizim herif gelmeden yapiyim dedimmm...bir sayfayi okuyorummmmmm bir bakmisim bir sayfa dah bir sayfa dahaa en iyisi gecmisi birak gelecege bakk
güle güle giy canımmmm
artık hurma cennet teamı derler..yani çıkış yeri önemli bi keremm
o yüzden, hurma lı resimi koyduk, artık müsterileri de siz bulun hayalotum ve yasağım sizi görevlendiriyorum bu konuda,
bir hocanız olaraktann
kusum sen telgrafın telleri yazmışın ya, msjında,, ona ben şu telleri birbirine bağlıyam da umudunla da konus dediydimm
bak gider ayak güldürdü hocam beniherkesin bi lakabi var bu topikte
geçmedi bebeğim yaaa..işten çıktım yolda başladı..eve zor attım kendimi..hatta otobüste uyukladım..pis bir ağrı..böyle sürekli değil..tam kesildi rahatım derken kafama balyoz yemiş gibi oluyorummm
ohh neguzel yapmışın bıtanemıyı günlerde gıy elbısenı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?