Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hmm geçmis olsun balım.. yatınca geçiyo.. çok nadir benimde ağrır daa..
başlığı değisebilmesi için, medcezirimin yapması gerekiyo, o açtı ya topiği :26:
ksra bkma balım, yeni görüyorum , görmediğim msjlar varmıs ,.2sayfa geriden geliyorumm..

şu çenesi düsükler yüzünden, iki çağ geriden geliyorumm

hehehe kendime elbise aldim siyah ama cok hos ve indirimdne aldim ..

ama gonzalezım simdi napam agız alışkanlığıbak sendede oldu aynısı

afıyet bal şeker olsun bıtanem sıkma tatlı canını yıne gel cayını ıcınce çalışma ları aksatma tabı

benimçok sık ağrıyo başım cnm yaaa..sanırım gözlerde bi problem varrr aklıma o geliyo bitekk

Allah yarabbiiiiiiiiiiiiii ne hale gelmişizz
kızçeyi de artık burda tutacaz diye hurma deyip bırakmıyomuşsunuzz
valla o kızçe biles ondan söz ediyoruz, gelmeyecek olas bile, kosa kosa gelirid eminimm

biseyler yapacaz sen ben ve hocam :akillari celip buraya müsteri toplayacaz

artık hurma cennet teamı derler.. yani çıkış yeri önemli bi keremm
o yüzden, hurma lı resimi koyduk, artık müsterileri de siz bulun hayalotum ve yasağım sizi görevlendiriyorum bu konuda,
bir hocanız olaraktann

hehehe kendime elbise aldim siyah ama cok hos ve indirimdne aldim ..
ohh neguzel yapmışın bıtanemıyı günlerde gıy elbısenı

Allah yarabbiiiiiiiiiiiiii ne hale gelmişizz
kızçeyi de artık burda tutacaz diye hurma deyip bırakmıyomuşsunuzz
valla o kızçe biles ondan söz ediyoruz, gelmeyecek olas bile, kosa kosa gelirid eminimm

hurma varsa herkes gelır

kusum sen telgrafın telleri yazmışın ya, msjında,, ona ben şu telleri birbirine bağlıyam da umudunla da konus dediydimm

scorpimmmmmmmmmmmmm habibtemmmm gecmis olsunnnnn....surekli oluyormu bu agrilarrr....

habibtelerimmmm hurma biliyorsunuzki burada bolca var...keske sizlere gonderebilsemmmm...ben hergun iki uc tane yerimmm...sifa veriyor...vallahi insan rahatliyor yediginde...

bunu ıcın gızlıden bı topıge sızmak lazım gonzalezım
pat dıye soylenırmı kalplerine ıner hıc gelemezler

kusum sen telgrafın telleri yazmışın ya, msjında,, ona ben şu telleri birbirine bağlıyam da umudunla da konus dediydimm

baglayalimmmm habibtemmmm benimmmmmmmmm umuduma kurban olurum bennnn yerim seni hurma gozlummmm

geçmedi bebeğim yaaa..işten çıktım yolda başladı..eve zor attım kendimi..hatta otobüste uyukladım..pis bir ağrı..böyle sürekli değil..tam kesildi rahatım derken kafama balyoz yemiş gibi oluyorummm

kuzum mıgren olmasın bende var allahım felaket bısey bı tuttumu 3 gun sürer hastanelik olurum:26::26::26:
bunların bı ıgnesı var agrı kesıcı anında kesıyo bundan sonra başladığı gıbı hastaneye koşuyorum ılacı varken cekmenın bı anlamı yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…