Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol canim elbise dizden siyah ama bi hos ki allahtan esim dizden giydiydiriyor.. oh kendime birsey alinca rahatladim . sen napiyorsun? basin mi agrirdi?
aman bu erkekler karışmasa olmazzzzvalla cnm baş ağrısı sardı beni..eşime dedim .Allahtan yumoş günler bitti.yoksa işim zordu vallaa

habibtem yazdan beri böyle sinsi ağrılar var..hatta ramazanda sadece 1 gün oruç tuttum..delirecektim ağrıdan..

bilmem ki kuzummm..doktora gitmek gerek dimiiii:26:ilaçta içmek istemiyom bebiş çalışmalarındayken of offfff

umudumsun ya gonzalezlı bol kaymaklı umudum
Sagol canim benim .. yaa birsey diyecem benim sol gogusume ansizin agri giriyor geri geciyor neden olur ki?:44::44::44::44:

canım bende ve esımdede oluyo
bı programda ızlemıstım doktorumdu sanırım
onemlı degıl demıstı ınsanlarda günde bı kac kez olması normalmıs ama sureklı devamlı sekılde oluyosa doktora gıdın dıyodu

Migren bende de var, ben cok kotu oluyorum migren belirtileri kafanin yarsii uyusur ve yarisi agrir duramazsin agridan ve isiga bakamaz hala gelirsin benim ki cok siddetli bende ic bulanti kusmaya kadar yol aciyor..

bilmem ki kuzummm..doktora gitmek gerek dimiiii:26:ilaçta içmek istemiyom bebiş çalışmalarındayken of offfff

canbonum doktora soylersın ona gore ılaclar var artık
bu hamıleler napcak yoksa ağrıdan olurler rabbım korusun.
ama sık sık oluyosa bı gorun bıtanem stresten mıgrenın tutuyodur senın buyuk ıhtımal:26:

[QUOTE habibtem yazdan beri böyle sinsi ağrılar var..hatta ramazanda sadece 1 gün oruç tuttum..delirecektim ağrıdan..[/
gecmisss olsun habibtemmmm yaaaa...cok agirirsaaa doktora gitt...hafifa almaa hicbirseyu sagligin cok onemli,..

Migren bende de var, ben cok kotu oluyorum migren belirtileri kafanin yarsii uyusur ve yarisi agrir duramazsin agridan ve isiga bakamaz hala gelirsin benim ki cok siddetli bende ic bulanti kusmaya kadar yol aciyor..

aynen bendede aynıları var kusamıyorum ama bulanmaktan ölcem gıbı oluyorum
ama artık ağrımaya başladığı gıbı anlıyorumkı devam edıcek dırek klınıge gecenın bı yarısı
doktorda hep aynı doktor sansıma gec evladım dıyo hemen hıc neyın var dıye bıle sormuyo mubarek

kızlaarrrr suan da ne dinliyorum tahmin edemezsiniz
Allahım takılıd dilime nerden geldiyse,
rachid taha ya rayah
ALPPINmm sen iyi bilirsin kusumm

canım benım cok sevındımmm senın adına

sagol canim benim ama arabayla gitmistik ondada araba calismadi isiklarini kapatmayi unutmusuz disarda yarim saat usuduk de allahtan birileri yardim etti rezil bi durumdaydik bir andada guluyoruz haa, komsumun arabasiydi , komsuyla gitmistim

aman bu erkekler karışmasa olmazzzzvalla cnm baş ağrısı sardı beni..eşime dedim .Allahtan yumoş günler bitti.yoksa işim zordu vallaa

aynen karismasalar olmaz, aldigimda brisey demez.. bu bas agrisini ben cok iyi bilirim sukur su aralar yok bi gecen cumrtesi oldum .. bak sansliymisin yumus bitti bekleme surecinde oldu gecer insallah hemen

Yok canim benim kide arada agrir iyi o zaman onemsizmis

kızlaarrrr suan da ne dinliyorum tahmin edemezsiniz
Allahım takılıd dilime nerden geldiyse,
rachid taha ya rayah
ALPPINmm sen iyi bilirsin kusumm

linki at dinleyelimmm tatlimmmmmmmmmmmm o zaman anlarim ne demek istedigini belkide anlyamammm

Bende ilaclarini aldim bekarken aliyordum ama evlendim korkumdan alamdim bebisde isteyince cok agir haplar birde pahali haplar yaaa

kızlar yumurlamam 2 yada 3 gün önceydiii bugün sol kasığım öyle kötü ki hatta bacağıma vuruyor resmen hareketimi kısıtlıyor bu ne yafffffff(((((((( böle bişi yaşayan varmııı bi bu eksikti bu da olduu anacımm bu evlilik hormonların ayarlarını temelli bozduuuu:)

genelde yatınca geçiyo tatlım..aslında ilaç içsem geçecek teee ben kaşınıyom snaırımmm
haklısın tatlım hem göze gitmeli hem migren içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…