- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.421
geldimm
iyidir ne olsn sendenn..bu arada yapcam adet olnca soğanıııı..
içip içipp dizicem bebelerii inşallahhh kapıyaaaaa
Sagol canim elbise dizden siyah ama bi hos ki allahtan esim dizden giydiydiriyor..oh kendime birsey alinca rahatladim . sen napiyorsun? basin mi agrirdi?
aman bu erkekler karışmasa olmazzzzSagol canim elbise dizden siyah ama bi hos ki allahtan esim dizden giydiydiriyor..oh kendime birsey alinca rahatladim . sen napiyorsun? basin mi agrirdi?
scorpimmmmmmmmmmmmm habibtemmmm gecmis olsunnnnn....surekli oluyormu bu agrilarrr....
habibtelerimmmm hurma biliyorsunuzki burada bolca var...keske sizlere gonderebilsemmmm...ben hergun iki uc tane yerimmm...sifa veriyor...vallahi insan rahatliyor yediginde...
bilmem ki kuzummm..doktora gitmek gerek dimiiii:26:ilaçta içmek istemiyom bebiş çalışmalarındayken of offfffkuzum mıgren olmasın bende var allahım felaket bısey bı tuttumu 3 gun sürer hastanelik olurum:26::26::26:
bunların bı ıgnesı var agrı kesıcı anında kesıyo bundan sonra başladığı gıbı hastaneye koşuyorum ılacı varken cekmenın bı anlamı yok cunku
eee nerde kalmistikkkk simdilik kaynanami sevmiyorummm akilli olsun sonraaa severim tekrar...bana yamuk nasil yapilirr gosterecemmm kendilerineee
hey Allahımmm
Sagol canim benim .. yaa birsey diyecem benim sol gogusume ansizin agri giriyor geri geciyor neden olur ki?:44::44::44::44:
bilmem ki kuzummm..doktora gitmek gerek dimiiii:26:ilaçta içmek istemiyom bebiş çalışmalarındayken of offfff
hahahaha.içip içip sızmayasınn
Migren bende de var, ben cok kotu oluyorum migren belirtileri kafanin yarsii uyusur ve yarisi agrir duramazsin agridan ve isiga bakamaz hala gelirsin benim ki cok siddetli bende ic bulanti kusmaya kadar yol aciyor..
canım benım cok sevındımmm senın adına
aman bu erkekler karışmasa olmazzzzvalla cnm baş ağrısı sardı beni..eşime dedim .Allahtan yumoş günler bitti.yoksa işim zordu vallaa
umudumsun ya gonzalezlı bol kaymaklı umudum
canım bende ve esımdede oluyo
bı programda ızlemıstım doktorumdu sanırım
onemlı degıl demıstı ınsanlarda günde bı kac kez olması normalmıs ama sureklı devamlı sekılde oluyosa doktora gıdın dıyodu
kızlaarrrrsuan da ne dinliyorum tahmin edemezsiniz
Allahım takılıd dilime nerden geldiyse,
rachid taha ya rayah
ALPPINmm sen iyi bilirsin kusumm
aynen bendede aynıları var kusamıyorum ama bulanmaktan ölcem gıbı oluyorum
ama artık ağrımaya başladığı gıbı anlıyorumkı devam edıcek dırek klınıge gecenın bı yarısı
doktorda hep aynı doktor sansıma gec evladım dıyo hemen hıc neyın var dıye bıle sormuyo mubarek
kızlaarrrrsuan da ne dinliyorum tahmin edemezsiniz
Allahım takılıd dilime nerden geldiyse,
rachid taha ya rayah
ALPPINmm sen iyi bilirsin kusumm
yeemekler yendisimcik kaldirilacak
genelde yatınca geçiyo tatlım..aslında ilaç içsem geçecek teee ben kaşınıyom snaırımmm[QUOTE habibtem yazdan beri böyle sinsi ağrılar var..hatta ramazanda sadece 1 gün oruç tuttum..delirecektim ağrıdan..[/
gecmisss olsun habibtemmmm yaaaa...cok agirirsaaa doktora gitt...hafifa almaa hicbirseyu sagligin cok onemli,..
haklısın tatlım hem göze gitmeli hem migren içinncanbonum doktora soylersın ona gore ılaclar var artık
bu hamıleler napcak yoksa ağrıdan olurler rabbım korusun.
ama sık sık oluyosa bı gorun bıtanem stresten mıgrenın tutuyodur senın buyuk ıhtımal:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?