- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.581
şey diyecektim ben
3te e 3 gidiyorum şuan 30u tamamlıcam hurmalar aşkına
hosgeldin canim ... iyiyiz sen nasilsin
he arada gel ozaman gözlerim seni arar yoksa
az bi susun hele,geçmisi okuya okuya geliyorum, size yetismem lazımm.. son 3 sayfaa
hanımlar merhaba, bende geldim burdayım
bildiğim bilmediğim kimseler vardır, herkesin hayır duları kabul olsun, rabbim isteklerinizi nasibinize yazsın inşallah
burada yasakhayal arkadaşımız vardı, kendisinin son durumunu bilen varsa da paylaşırsa sevinirim, inşallah herşey iyidir ??
hanımlar merhaba, bende geldim burdayım
bildiğim bilmediğim kimseler vardır, herkesin hayır duları kabul olsun, rabbim isteklerinizi nasibinize yazsın inşallah
burada yasakhayal arkadaşımız vardı, kendisinin son durumunu bilen varsa da paylaşırsa sevinirim, inşallah herşey iyidir ??
enerjik olalım hep birlikte canım,bi yere mi gidiceksin
Gelirim canim zaten suan burdyaim ..yemege esimi kaldiracam daha kalkdirmadim
Zaten yavas gidiyoruz canim benim, hahah usenmeden geri okuyon , ben filan hic zamanim olmaz geri okumak icin.
slm kızlar nasılsınız uzun zmandır giremiyorum nasılsınız alpinciğim gözün aydın çok sevindim..
Gelirim canim zaten suan burdyaim ..yemege esimi kaldiracam daha kalkdirmadim
Zaten yavas gidiyoruz canim benim, hahah usenmeden geri okuyon , ben filan hic zamanim olmaz geri okumak icin.
tabi yaa, enerjik olmanın hepimize faydası varr.. kuru kuru selamlasma mı olurmuss
yok cnm, bana gelicekler, smdi bana hep geliyorlar dicem o da olmıycak simdii
yani servis bekliyom cnm, fırınıl aygazımın fırıını çalısmıyo da, ona bakmaya gelicekler birazdan..
aloooooooooooooooooooooooooooooo ne kayboldun kız habiptemmm , gördüm seni gel bura
hoşgeldinnn,amin inş hepimizin duaları kabul olsun. yasakhayal malesef bebeğini düşürdü geçen hafta çok üzüldük hayırlısı böyleymiş dedik sabrettik durumlar böle...
hsgeldin pureipek..sen de katıl bizlere
amiiiiiiiiinn insaAllah, Rabbim hepimize o güzellikleri yaşattırsın
heya bi yasağımız var, ondan baska bize yasak olan kimse yokk
cnm, yasağımız maalesef bebeğini kaybetti..Rabbim en güzelin, en iyisini biliyordur. vardır bunda da bi hayır,
insaAllah bu yılda hepimizin kucağı şenlenecek Allahımın izniylee
gunaydin canlarimmmmm nasilsinizzzzz bugunnn herkesss iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hımm sevindm ozaman gurbetkızım
arada banada geldikleri oluyo napalım bak ya benim servis anlayışıma hemen bi yere gidilecek gibi yorumladım bravoooo
kacmadimmmmm habibtemmmmm burdayimmmmmmm
hoşbulduk ama çoook üzüldüüüüm(((((((
Rabbimden sana artık selametler diliyorum,şifalar diliyorum, bundan sonrası için hayırlar diliyorum,
bilir bilmez işlediğin günahları affetsin yüce rabbim, kucağını boş, kalbini yaralı bırakmasın inşallah,
kimseye çekemeyeceğinden fazla yük vermesin, önce sana sonra hepimize huzur ve selamet versin, Amin ..
yasakhayalim, unutma sağlıklı bir bebek için önce sağlıklı bir anne gerek, lütfen toparlanmaya çalış lütfen ..
rabbim yar ve yardımcın olsun ...
tamammm ablacimmmmmmmmmmmm buradayimmmmmmmmmmmmmmmmm
habibtemmmm nereye gideceksin yaaaaaa sensizzz olmaz ki
dur bsida öpem çok tatıl geldi bu habipte bana
kusum 3gün , pazar pazartesi. salı..
ama girmeye çalısırım bska yerler müsait olursa , duramam ki sizsiz
ya birinizle en azından telflaşsak, durumlardan haberdar olurdum anında
dur bsida öpem çok tatıl geldi bu habipte bana
kusum 3gün , pazar pazartesi. salı..
ama girmeye çalısırım bska yerler müsait olursa , duramam ki sizsiz
ya birinizle en azından telflaşsak, durumlardan haberdar olurdum anında
ozletme kendini habibtemmmmmmmmmmmmmmm cok ozlerz seni ona goreeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?