- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.561
slm kızlar nasılsınız uzun zmandır giremiyorum nasılsınız alpinciğim gözün aydın çok sevindim..
günaydınn kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
canımbenım cok gecmıs olsun uzulme cana gelıcegıne mala gelsın.senın yerınde bende olsaydım once kazadan degıl eşimden korkardım..çümkü erkekler arabalarına cok duskun oluyorlar ama emınımkı oan bızlere bısey olcak korkusuyla agızlarını bıle acmazlar.cok sukur hafıf atlatmısın canım cok dıkkatlı ol.rabbım herkesı korusun inşallahbiliyorum biliyorum Umudum saka yapti hepinizde cok özel insanlarsiniz siz yattiginizda ben sizin msjlariniza karsilik veriyorum iste böyle evet bugun son gunum oldugu icin biraz duygusallik vardi yada yine olmayacak korkusu galiba suan hala birsey yok ama bilmiyorum hayirlisi olsun bu arada bugun ufak bir kaza gecirdim esim arabayi park yerinden cikarmami söyledi bende hic arkama bakmadan arabayi geri geri surerken baska bir arabaya carptim sukur iyiyim birsey yok ama o an cok korktum korkum kazadan degil esimdendii ama arabasina hasar verdigim icindi sagolsun esim birsey söylemedi bugun cok dalgindimmm
suedam gunaydınnnHerkeslere hayirli sabahlar olsun
İns iyidir cumle topik
Bugun benim veli toplantim var sitresliyim be konusscsgim diye zaten hepsiyle gorusuyorum hergun konuscak bisi kalmiyoki
Operim nanaklardangorusuruz
slm kızlar nasılsınız uzun zmandır giremiyorum nasılsınız alpinciğim gözün aydın çok sevindim..
Günaydin canimmmmm nasilsin? kimle var senden baska..
şey diyecektim ben
3te e 3 gidiyorum şuan 30u tamamlıcam hurmalar aşkına
gurbetkızım canımmiyiym çok şükür sen nasılsın kimseyi göremeden düşmüşüm bennn
Hahaha neyi 3 te 3 gidiyorsun sen bakalim
sukur bende iyiyim canim ne olsun ... Isdemisin suan ?
biraz evi toparlım gelırım yıne
hu huuuuuuuuuuuuu ben geldim kızçelerimm. napıyosunuz, nassınız bakim
Hahaha neyi 3 te 3 gidiyorsun sen bakalim
sukur bende iyiyim canim ne olsun ... Isdemisin suan ?
canım evet işteyim,afiyet olsun bu aradabugün gelmicekmisin
hoşgeldin umudum iyiyiz şükür sen nasılsın
Sagol canim benim, arada gelir giderim ben duramam ki
ah saol balım, iyidir ne olsunn..senin gibi enerjik bulunca karısndakini, hep böylegülesi geliyo insanın
birazdan servis gelicek, onu bekliyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?