- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.601
allah zıhın acıklıgı versın kuşum...Tmm canim sen isine bak
bugun pek girmem canlarim bugun kendimi derse vermem lazim insallah bu hafta sonu bitirecem dersimi 5 gun boyunca kafa dinliyecem sonra.. simdi kahvalti hazirliyorum, buyrun gelin
:26::26::26:umudum ben anlamadım ama tgbmın canı sıkkındı ya ondandır kazada yapmış cunku dalgınlıktan inşallah rabbım bı an once sıkıntısından kurtarırhayalot
allahım ya gelecekteki kk yı yazdım okudunmuşimdiden çıkıyo işte
kuzum benım son gunun ya onun stresı varyoksa hepımız sevıyoruz seni merak etme
umudum nıye sıtem ettıkı :44::44:şaka yapmıştır o bıtanem buyuk ıhtımal gecmısıde okudum ama atladım galıba
thb83
biliyorum biliyorum Umudum saka yapti hepinizde cok özel insanlarsiniz siz yattiginizda ben sizin msjlariniza karsilik veriyorum iste böyle evet bugun son gunum oldugu icin biraz duygusallik vardi yada yine olmayacak korkusu galiba suan hala birsey yok ama bilmiyorum hayirlisi olsun bu arada bugun ufak bir kaza gecirdim esim arabayi park yerinden cikarmami söyledi bende hic arkama bakmadan arabayi geri geri surerken baska bir arabaya carptim sukur iyiyim birsey yok ama o an cok korktum korkum kazadan degil esimdendii ama arabasina hasar verdigim icindi sagolsun esim birsey söylemedi bugun cok dalgindimmm
-------------
bu neydi anlamadım ben simdi hayalotumm.. neye sitem etmisim, yalnıs bise mi dedim kii , yeni görüyom bu msjı..kopyala-yapıstır yaptım..sayfa 2254 de .
gece msjlar sayfalar birbirine girince, görmemimisim ben bunuu :26::26::26:
hoşgeldın canım.kaçakhayalimi anlatmıslar bızde cok uzluduk ama rabbımden negelırse hayırlısı olsun.hersey duzelıcek inşallahhanımlar merhaba, bende geldim burdayım
bildiğim bilmediğim kimseler vardır, herkesin hayır duları kabul olsun, rabbim isteklerinizi nasibinize yazsın inşallah
burada yasakhayal arkadaşımız vardı, kendisinin son durumunu bilen varsa da paylaşırsa sevinirim, inşallah herşey iyidir ??
ahh kusum benimm yirim ben senii
habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgunaydin canlarimmmmm nasilsinizzzzz bugunnn herkesss iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhoşbulduk ama çoook üzüldüüüüm(((((((
Rabbimden sana artık selametler diliyorum,şifalar diliyorum, bundan sonrası için hayırlar diliyorum,
bilir bilmez işlediğin günahları affetsin yüce rabbim, kucağını boş, kalbini yaralı bırakmasın inşallah,
kimseye çekemeyeceğinden fazla yük vermesin, önce sana sonra hepimize huzur ve selamet versin, Amin ..
yasakhayalim, unutma sağlıklı bir bebek için önce sağlıklı bir anne gerek, lütfen toparlanmaya çalış lütfen ..
rabbim yar ve yardımcın olsun ...
gonzalezım 3 gun nereye gıdıyon yabiraz yokum, içerdeyim, esim geldi yemek fln ayırliyim ona, serviste gelir heralde birazdan
slmmmmm kizlarrr nasilsinizz bugun
slmmmmm kizlarrr nasilsinizz bugun
canımbenım cok gecmıs olsun uzulme cana gelıcegıne mala gelsın.senın yerınde bende olsaydım once kazadan degıl eşimden korkardım..çümkü erkekler arabalarına cok duskun oluyorlar ama emınımkı oan bızlere bısey olcak korkusuyla agızlarını bıle acmazlar.cok sukur hafıf atlatmısın canım cok dıkkatlı ol.rabbım herkesı korusun inşallahtest ıcınde bekle bıraz yarın yada hafta sonu yaparsın canım hakkında hayırısı olsun inşallah melegın senınledır
suedam gunaydınnnsana bolcana bı kolay gelsın tatlım toplantın ıcın
hoşgeldın canım
hurmalı topikçik
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldın bıtanem nasılsın ben ıyıyımm çok sukur
Tesekkurler canimm evet sukur bisey olmadi haklisin onlar bize birsey olacak diye korkudan susuyorlar test icinde bekleyecegim hafta sonu en ideal dogru söyluyorsun
insallah Rabbim kimsenin hevesini yarida koymaz
SELAMMMMMiyiyim şükür sen nasılsın
Cok sukur bugun iyiyim canim sabah biraz gergindim ama simdi daha iyiyim hala beklemedeyim ayrica senin iyi oldugunu duymakta beni extra sevindirdi
hu huuuuuuuuuuuuu ben geldim kızçelerimm. napıyosunuz, nassınız bakim
sakın ol relax beklemek zor bıtanem ama herseyın hayırlısını versın rabbım..
Amin canimm evet haklisin ama simdi rahatim sukur Hayalotum ya ben Umudumu kirmak istemedim ben dun saka yapmistim ama yanlis anlasilmis sözlerim galiba eger ben burda olmazsam sen Umuduma cok uzuldugumu yanlis anlasildigimi söylermisin
yok tgbm yanlıs anlamadı oda merak etmıs sanırım hanı sen bana yazmıstın ya zaten o msjı alıntı yapmış.
oda benmı onu kırdım dıye uzulmuş
yanı bı durum yok ortada sende saka yaptım demısın zaten bende ona acıklama yaptım senle konusmadan once.
ama daha gelmedı gelınce okur uzulme sen canbonum.yanı aranızda kırgınlık falan yok hepsıcıgı bu
ama sen olmassan ben yıne soylerım oldumu için rahat olsun
Tamam canim hayatimda sevmedigim seylerden biri insanlari kirmak hele sizler gibi özel insanlari kirmak aklimin ucundan gecmez son gunlerde cok dalginim eger bilincsizce birseyler yazarsam sizlerin affina siginirim kk kadinlariii hepinizi cok seviyorum buraya katildigimdan beri cok daha pozitif dusunuyorum 1 senenin yorgunlugunu burada rahat atiyorum canim sizlerden Allah razi olsun ve gönlunuzdekini en kisa zamanda versin insallah
zeynebnurum senmi geldin bi ses verbende gelmezsin bi daha sanmistim dün gelmeyince
ben sesımı ble cıkarmadım ama yıne gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?