Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tmm canim sen isine bak

bugun pek girmem canlarim bugun kendimi derse vermem lazim insallah bu hafta sonu bitirecem dersimi 5 gun boyunca kafa dinliyecem sonra.. simdi kahvalti hazirliyorum, buyrun gelin
allah zıhın acıklıgı versın kuşum...
:26::26::26:umudum ben anlamadım ama tgbmın canı sıkkındı ya ondandır kazada yapmış cunku dalgınlıktan inşallah rabbım bı an once sıkıntısından kurtarır
hoşgeldın canım.kaçakhayalimi anlatmıslar bızde cok uzluduk ama rabbımden negelırse hayırlısı olsun.hersey duzelıcek inşallah
ahh kusum benimm yirim ben senii

gunaydin canlarimmmmm nasilsinizzzzz bugunnn herkesss iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
biraz yokum, içerdeyim, esim geldi yemek fln ayırliyim ona, serviste gelir heralde birazdan
gonzalezım 3 gun nereye gıdıyon ya

Son düzenleme:

Tesekkurler canimm evet sukur bisey olmadi haklisin onlar bize birsey olacak diye korkudan susuyorlar test icinde bekleyecegim hafta sonu en ideal dogru söyluyorsun
insallah Rabbim kimsenin hevesini yarida koymaz

hu huuuuuuuuuuuuu ben geldim kızçelerimm. napıyosunuz, nassınız bakim

Umudummmm canimmmmmm gulummmm hocam benimm birsey yokkk ben dun saka yaptimmm Umudum sitem etti gitti diye kirilmadim yanlisda anlamadim canim ben birseyii seni uzduysem ben özur dilerim o arada hayalotuma öyle yazdimm sen bana cok girmiyorsun demistinya o yuzden baska bir durum yok canimmm yanlis anlasilacagini dusunsem yazarmiydim hicc evet dun biraz duygusalligim ustumdeydi ama inan seni uzecek birsey demek istemedimmmmm seviliyorsun unutma guzel kadinnnn

sakın ol relax beklemek zor bıtanem ama herseyın hayırlısını versın rabbım..

Amin canimm evet haklisin ama simdi rahatim sukur Hayalotum ya ben Umudumu kirmak istemedim ben dun saka yapmistim ama yanlis anlasilmis sözlerim galiba eger ben burda olmazsam sen Umuduma cok uzuldugumu yanlis anlasildigimi söylermisin

Amin canimm evet haklisin ama simdi rahatim sukur Hayalotum ya ben Umudumu kirmak istemedim ben dun saka yapmistim ama yanlis anlasilmis sözlerim galiba eger ben burda olmazsam sen Umuduma cok uzuldugumu yanlis anlasildigimi söylermisin

yok tgbm yanlıs anlamadı oda merak etmıs sanırım hanı sen bana yazmıstın ya zaten o msjı alıntı yapmış.
oda benmı onu kırdım dıye uzulmuş
yanı bı durum yok ortada sende saka yaptım demısın zaten bende ona acıklama yaptım senle konusmadan once.
ama daha gelmedı gelınce okur uzulme sen canbonum.yanı aranızda kırgınlık falan yok hepsıcıgı bu
ama sen olmassan ben yıne soylerım oldumu için rahat olsun

Son düzenleme:

Tamam canim hayatimda sevmedigim seylerden biri insanlari kirmak hele sizler gibi özel insanlari kirmak aklimin ucundan gecmez son gunlerde cok dalginim eger bilincsizce birseyler yazarsam sizlerin affina siginirim kk kadinlariii hepinizi cok seviyorum buraya katildigimdan beri cok daha pozitif dusunuyorum 1 senenin yorgunlugunu burada rahat atiyorum canim sizlerden Allah razi olsun ve gönlunuzdekini en kisa zamanda versin insallah

zeynebnurum senmi geldin bi ses verbende gelmezsin bi daha sanmistim dün gelmeyince

Son düzenleme:

canım benım bız senı cok sevıyoruz sen ıcını rahat tut bıtanem
rabbım sendende razı olsun gonlunce olsun hersey

zeynebnurum üzme bizi bi ses ver yaw

bak bizim topik cok hayirli ve ugurlu bi topik bi hurmadan iki cekirdek cikti yorumu ise bu topige gelenlerin ikizi olma sansi artiyo dememk
ikiz isteyenler bu topige hadi buyurun ikiz ana adayalri gel kim olursan gel kapimiz herkeslere acik:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…