Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ye yasagimmmmm ahhhh ahhhhh o gunleri görecekmiyizzzzz

goreceksinizzz habibtemm simdiden karamsiarliga kapilmissinn...her zaaman umutla beklee...allahim ne zaman yazmissa o gunu bebegin seninle olacak habibtemmmmm...gittinmi kan tahlili yaptirmaayaa canimmmm

canlarimmmmmm ben simdilik cikiyorummmm Alppinim seninle konusamdik ama sonra yine gelirim insallahhhhh sagligin yerindedir insallahhhhhh hepiniz öpuldunuzzzzz Rabbime emanet olunnnnnn
selametle canım bende çıkıcam yemegim yok çocuklar gelmeden yapim barii

goreceksinizzz habibtemm simdiden karamsiarliga kapilmissinn...her zaaman umutla beklee...allahim ne zaman yazmissa o gunu bebegin seninle olacak habibtemmmmm...gittinmi kan tahlili yaptirmaayaa canimmmm

Yok canim dun söylemistimya burda kan tahlili yapmiyorlar sadece idrar tahlili yapiyorlar umutsuzluga kapilmak degilde korku var diyelim eeee 1 senenin sonunda insan artik her ay ayni husrani yasayinca korkuyor istee habibtemmmmm yarinda gecsin diyorummmmm daha iyi olmazmiiii cumartesi yaparim artikkkk

bende yemek yapacagim canim simdi arkadas aradi oda geliyormus puaca hamuru yogurdum ama baska ne yapacagim dusunuyorum aksam yemegi icinnnnn
bende düşünüyorum öle bu yemek düşünmek yoruyo insanı yapması çok kolay canlarım bende çıkıyorum akşam ilk fırsatta gelicem hepinizi öptüm

sizlerden ayrilmak gercekten zor amaaaaa misafirrrrrr geldi gelecekkkkkk cikamiyorumda burdannnnn hepinizzzz cokk öpuldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

alppıncim siz nezamandır bebiş istiyorsunuz.şuanda tedavi görüyormusun
evet tedavi gordummm esime bakildi banada..benim yumurtalarim gelismiyordu,,.doktorumun tedavisi sonunda suan sanirim 1 aylik hamileyim 29 araliktaa hamile oldugumu ogrendim darisi basinizaaaa....dualarim sizinle canlarimmmmm
:26:anladım canım benim tabiki eşin nerde sen orda RABBİM ayırmasın sizibalımm kıyamam sana Annecinin mekanı cennet olsun bitanem
sagolll habibtemmm allaim esini ve cocuklarini sana bagislasinn...allah gonlune gore versin canim benimmmm
canlarimmmmmm ben simdilik cikiyorummmm Alppinim seninle konusamdik ama sonra yine gelirim insallahhhhh sagligin yerindedir insallahhhhhh hepiniz öpuldunuzzzzz Rabbime emanet olunnnnnn
tamam canimmmm geldigin zaman konusuruzzz...optummm seniiii

haklisin canimmm bende oyleydimm..ama allahim en kisa zamanda bebgini sana gonderecekkk..sadece dua et allah sigin...hic ummadigin anda bebegin seninle olacakkk..sen beklee biraz adetin gecsin cunku suan idrarda cikmayabilir..

alppıncım çok sevindim.Rabbim bebişinizi sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inş.ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz inş.hepinizi öptüm arkadaşlar

alppıncim siz nezamandır bebiş istiyorsunuz.şuanda tedavi görüyormusun
evet tedavi gordummm esime bakildi banada..benim yumurtalarim gelismiyordu,,.doktorumun tedavisi sonunda suan sanirim 1 aylik hamileyim 29 araliktaa hamile oldugumu ogrendim darisi basinizaaaa....dualarim sizinle canlarimmmmm
:26:anladım canım benim tabiki eşin nerde sen orda RABBİM ayırmasın sizibalımm kıyamam sana Annecinin mekanı cennet olsun bitanem
sagolll habibtemmm allaim esini ve cocuklarini sana bagislasinn...allah gonlune gore versin canim benimmmm
tamam canimmmm geldigin zaman konusuruzzz...optummm seniiii

haklisin canimmm bende oyleydimm..ama allahim en kisa zamanda bebgini sana gonderecekkk..sadece dua et allah sigin...hic ummadigin anda bebegin seninle olacakkk..sen beklee biraz adetin gecsin cunku suan idrarda cikmayabilir..

tsk ederimn canim allahim sanada nasip etsin....

canı sıkkın olduğuunu anladım da, o okuduklarımdan sanki ben birsey demisim gibi geldi de, anlıyamamıstım onu sordum kuzum..
cnm arkadaslar toplanıyomus, pazar gidicem birsey çıkmazsa..pazar-pazartesi buluscaz..salı günüm var memleket de yani..evimde olmayınca buraya girmek zor oluyor her yerden..ağlama kusum benim.. ara beni konusalım, buradaki yokluğumu aratmam

slmm millett nasılsınız
ya kızlar bişi sorcam idrarım koyu idi şimdi rengi açıld
hamilelik belirtisi deill demi bu

slmmmmm kizlarrr nasilsinizz bugun

anmm hsgledin kuzum.. geçmis olsun öncelikle kücük bi kaza yapmışsın, insaAllah bisey yoktur..
sıkma canını, önemli olan can ..sizlere bisey olmasın, mal bi sekilde yerine geliyor be kuzum
birde ben bilmeden bisey mi dedim ki, o yazılanlardan öyle anladım da, gece sayfalar çok karıstı bende açılmakta zorlandı, görememisim o yazdıklarınızı yeni farkedince sorayım dedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…