- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.761
ye yasagimmmmm ahhhh ahhhhh o gunleri görecekmiyizzzzz
cnm siz nezamandır istiyosunuz bebiş..
selametle canım bende çıkıcam yemegim yok çocuklar gelmeden yapim bariicanlarimmmmmm ben simdilik cikiyorummmm Alppinim seninle konusamdik ama sonra yine gelirim insallahhhhh sagligin yerindedir insallahhhhhh hepiniz öpuldunuzzzzz Rabbime emanet olunnnnnn
goreceksinizzz habibtemm simdiden karamsiarliga kapilmissinn...her zaaman umutla beklee...allahim ne zaman yazmissa o gunu bebegin seninle olacak habibtemmmmm...gittinmi kan tahlili yaptirmaayaa canimmmm
1 senedir istiyoruz canimmmmm
selametle canım bende çıkıcam yemegim yok çocuklar gelmeden yapim barii
bizde 2 senedir istiyoruz cnm.peki tedavi görüyormusun
bende düşünüyorum öle bu yemek düşünmek yoruyo insanı yapması çok kolaybende yemek yapacagim canim simdi arkadas aradi oda geliyormus puaca hamuru yogurdum ama baska ne yapacagim dusunuyorum aksam yemegi icinnnnn
bende düşünüyorum öle bu yemek düşünmek yoruyo insanı yapması çok kolaycanlarım bende çıkıyorum akşam ilk fırsatta gelicem hepinizi öptüm
evet tedavi gordummm esime bakildi banada..benim yumurtalarim gelismiyordu,,.doktorumun tedavisi sonunda suan sanirim 1 aylik hamileyim 29 araliktaa hamile oldugumu ogrendim darisi basinizaaaa....dualarim sizinle canlarimmmmmalppıncim siz nezamandır bebiş istiyorsunuz.şuanda tedavi görüyormusun
sagolll habibtemmm allaim esini ve cocuklarini sana bagislasinn...allah gonlune gore versin canim benimmmm:26:anladım canım benim tabiki eşin nerde sen orda RABBİM ayırmasın sizibalımm kıyamam sana Annecinin mekanı cennet olsun bitanem
tamam canimmmm geldigin zaman konusuruzzz...optummm seniiiicanlarimmmmmm ben simdilik cikiyorummmm Alppinim seninle konusamdik ama sonra yine gelirim insallahhhhh sagligin yerindedir insallahhhhhh hepiniz öpuldunuzzzzz Rabbime emanet olunnnnnn
Yok canim dun söylemistimya burda kan tahlili yapmiyorlar sadece idrar tahlili yapiyorlar umutsuzluga kapilmak degilde korku var diyelim eeee 1 senenin sonunda insan artik her ay ayni husrani yasayinca korkuyor istee habibtemmmmm yarinda gecsin diyorummmmm daha iyi olmazmiiii cumartesi yaparim artikkkk
evet tedavi gordummm esime bakildi banada..benim yumurtalarim gelismiyordu,,.doktorumun tedavisi sonunda suan sanirim 1 aylik hamileyim 29 araliktaa hamile oldugumu ogrendim darisi basinizaaaa....dualarim sizinle canlarimmmmm
sagolll habibtemmm allaim esini ve cocuklarini sana bagislasinn...allah gonlune gore versin canim benimmmm
tamam canimmmm geldigin zaman konusuruzzz...optummm seniiii
haklisin canimmm bende oyleydimm..ama allahim en kisa zamanda bebgini sana gonderecekkk..sadece dua et allah sigin...hic ummadigin anda bebegin seninle olacakkk..sen beklee biraz adetin gecsin cunku suan idrarda cikmayabilir..
evet tedavi gordummm esime bakildi banada..benim yumurtalarim gelismiyordu,,.doktorumun tedavisi sonunda suan sanirim 1 aylik hamileyim 29 araliktaa hamile oldugumu ogrendim darisi basinizaaaa....dualarim sizinle canlarimmmmmalppıncim siz nezamandır bebiş istiyorsunuz.şuanda tedavi görüyormusun
sagolll habibtemmm allaim esini ve cocuklarini sana bagislasinn...allah gonlune gore versin canim benimmmm:26:anladım canım benim tabiki eşin nerde sen orda RABBİM ayırmasın sizibalımm kıyamam sana Annecinin mekanı cennet olsun bitanem
tamam canimmmm geldigin zaman konusuruzzz...optummm seniiiicanlarimmmmmm ben simdilik cikiyorummmm Alppinim seninle konusamdik ama sonra yine gelirim insallahhhhh sagligin yerindedir insallahhhhhh hepiniz öpuldunuzzzzz Rabbime emanet olunnnnnn
Yok canim dun söylemistimya burda kan tahlili yapmiyorlar sadece idrar tahlili yapiyorlar umutsuzluga kapilmak degilde korku var diyelim eeee 1 senenin sonunda insan artik her ay ayni husrani yasayinca korkuyor istee habibtemmmmm yarinda gecsin diyorummmmm daha iyi olmazmiiii cumartesi yaparim artikkkk
arkadaşlar bende çıkıyorum.yarın görüşüürüz inş.k.i.b
alppıncım çok sevindim.Rabbim bebişinizi sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inş.ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz inş.hepinizi öptüm arkadaşlar
:26::26::26:umudum ben anlamadım ama tgbmın canı sıkkındı ya ondandır kazada yapmış cunku dalgınlıktan inşallah rabbım bı an once sıkıntısından kurtarır
gonzalezım 3 gun nereye gıdıyon ya
slmmmmm kizlarrr nasilsinizz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?