- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.061
al su butu selencelkim bu butta benim olsun önce bunlari bi yiyelim:125::125::125::125::125::125::125: devaminda bunu yedikten sonra paylasalim
tamam canımm :125::125::125::125::125::125al su butu selencelkim bu butta benim olsun önce bunlari bi yiyelim:125::125::125::125::125::125::125: devaminda bunu yedikten sonra paylasalim
annecımmmmm
demek yoruldunuz gurbetim sana anlatmıştımyaa biri var bana hava atar gibi ben hemen hamile kalırım demişti gerçektende kalmışşşş bir ayy çalışma yapmış ama15 kez şimdik hamileymiş bugün bana dioo duydunmu ben hamileyim diooo
anam hıssettınızmı butlu gacı oldugumu
aman allah kucagına almayı nasıp etsın yınede selencelkım boşver sende kıskandır onu kızım benım 2 tane var dedemek yoruldunuz gurbetim sana anlatmıştımyaa biri var bana hava atar gibi ben hemen hamile kalırım demişti gerçektende kalmışşşş bir ayy çalışma yapmış ama15 kez şimdik hamileymiş bugün bana dioo duydunmu ben hamileyim diooo
tamam canımm :125::125::125::125::125::125hhh yarasınnnn
bak bide nazli nazli duruyoyene yene bu hale geldi
herhalde bosuna yemiyorum alaalalalaaaaazayifi napacam doymam kemikmi kemirecem
Aynen canim birde ic bulanti filan yandik insallah oyle derdim filan olmaz evde yatmak icin zamanim yok, okul ile is varvay halimize o zaman
Hahahah benim gibi sende mi istahlisin canimbende cok yerim geceleri , o yuzden sisip giderim scorpionsnum neden ikiz koydi ki ihmmmm dusunmemiz lazim, batisina bir hafta var daha
aman allah kucagına almayı nasıp etsın yınede selencelkım boşver sende kıskandır onu kızım benım 2 tane var deçatlasında patlasın
dime ama
bak bide nazli nazli duruyoyene yene bu hale geldi
seninde mşllhın var balımm inş sende boş çıkmazsın bu ayyaynen yorulmus esim BEN yorulmadimheheheh esim bende cok yoruluyro dogal olarak .... Hahahahah bir ay icinde 15 kez mashhh dur bende hesapliyim biz kac kere yaptik 8 kere hafta kadarda 2 kere 10 cat patlasa bizimde.. ama yine iyi hamile kalmis gariii .. uyuzz gariii cocuk dogurmakla olmuyor onlari buyutup yetistirmek onemli
anam hıssettınızmı butlu gacı oldugumu
he balım dedigin gibiiherhalde bosuna yemiyorum alaalalalaaaaazayifi napacam doymam kemikmi kemirecem
seninde mşllhın var balımm inş sende boş çıkmazsın bu ayyhaklısın baksın bakalım bana hava atmakla olmuyo
yanii tecrübe sahibiyiz dimi gıı yasagımm
he balım dedigin gibiianam ye ye bitmez hatun
yerim seni ne örüyon öylekim üzdü seni bide gözyasini siliyo
doru yaw insalah kolay olur hamileliginisin var okulun var:26::26::26::26:boyun kac kilon kac gurbetim
selencelkim sen nassin butlumusun zayifmisinbende hayalotum gibim butluyumda
hayalotum sandiki bunlar anlamazhayalotum biz tam bi gurmeyiz alalaalallalaaa
ırka örüyorum beya
bu butlar kafama takılmadı degıl mıdenıze oturmasa barı
amin canım kucagına alsın saglıklı bi şekilde rabbim herkese nasip etsinn çok şükür 2 tane peş peşe geldiaman allah kucagına almayı nasıp etsın yınede selencelkım boşver sende kıskandır onu kızım benım 2 tane var deçatlasında patlasın
dime ama
ırkani giysinler senin ilayaw h harfi kullanmiyo demi trakyalilar cok tatli oluyo ama
ava atiyo,akan nasssin gibi
yok bize bisey olmaz hazmeder seni midemiz etin yumusaktir senin
amin canım kucagına alsın saglıklı bi şekilde rabbim herkese nasip etsinn çok şükür 2 tane peş peşe geldibenim acelem yokk kurban oldugum mevlam hiç tatmayanlara tatdırsınn ben beklerimm ne zaman kısmet olursa artık yaş 30 bakalım nezaman gelicek
kaçakhayalim sen kaptın bu işi ahretliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?