Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynen yorulmus esim BEN yorulmadim heheheh esim bende cok yoruluyro dogal olarak.... Hahahahah bir ay icinde 15 kez mashhh dur bende hesapliyim biz kac kere yaptik 8 kere hafta kadarda 2 kere 10 cat patlasa bizimde.. ama yine iyi hamile kalmis gariii .. uyuzz gariii cocuk dogurmakla olmuyor onlari buyutup yetistirmek onemli

aman allah kucagına almayı nasıp etsın yınede selencelkım boşver sende kıskandır onu kızım benım 2 tane var deçatlasında patlasın
tamam canımm :125::125::125::125::125::125hhh yarasınnnn

bak bide nazli nazli duruyoyene yene bu hale geldi

herhalde bosuna yemiyorum alaalalalaaaaazayifi napacamdoymam kemikmi kemirecem

dime ama

doru yaw insalah kolay olur hamileligin isin var okulun var:26::26::26::26:boyun kac kilon kac gurbetim

bak bide nazli nazli duruyoyene yene bu hale geldi

seninde mşllhın var balımm inş sende boş çıkmazsın bu ayyhaklısın baksın bakalım bana hava atmakla olmuyo
anam hıssettınızmı butlu gacı oldugumu
yanii tecrübe sahibiyiz dimi gıı yasagımm
herhalde bosuna yemiyorum alaalalalaaaaazayifi napacamdoymam kemikmi kemirecem
he balım dedigin gibii anam ye ye bitmez hatun

selencelkim sen nassin butlumusun zayifmisinbende hayalotum gibim butluyumda

hayalotum sandiki bunlar anlamazhayalotum biz tam bi gurmeyiz alalaalallalaaa

doru yaw insalah kolay olur hamileligin isin var okulun var:26::26::26::26:boyun kac kilon kac gurbetim

Insallah hamis kaliriz da kolay olur Insallah.. boyum 162 kilom suan 52-53kiloyum. evlendigimden 48 dim gecen sene yani yazin evlendigim de 2011 yilinda turkiyede kaldim 4 ay adar 46 kadar dustum rahatsizlandim ramazan di hava degisikliginden filan .

ırka örüyorum beya
bu butlar kafama takılmadı degıl mıdenıze oturmasa barı

ırkani giysinler senin ilayaw h harfi kullanmiyo demi trakyalilar cok tatli oluyo ama

ava atiyo,akan nasssin gibi

yok bize bisey olmaz hazmeder seni midemiz etin yumusaktir senin

Son düzenleme:
aman allah kucagına almayı nasıp etsın yınede selencelkım boşver sende kıskandır onu kızım benım 2 tane var deçatlasında patlasın

dime ama
amin canım kucagına alsın saglıklı bi şekilde rabbim herkese nasip etsinn çok şükür 2 tane peş peşe geldibenim acelem yokk kurban oldugum mevlam hiç tatmayanlara tatdırsınn ben beklerimmne zaman kısmet olursa artık yaş 30 bakalım nezaman gelicek

olsun senin 3.gelsin selencelkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…