Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oy kuzum benım rabbım herkesenasıp etsın gonlunden gecenı ama o anlattıgın kadını yolasım geldı...onun kaç cocugu vardı?
ne sandin allalaalalalalaaa

bıtanemsınızya gurmelerım benım

kilolu degilsin senistahim var deyince kilolu sanmistim

eşim artık vedalaş dıyo bıtaneler
çıkmak zorundayım yataga gırdı bılem sımdı hemen uyur o once benım uyumam gerek
hepınızı sevıyorum tatlı uykularrr
arabamı bırakıyorum kaçakhayalım bıner gıdersınız ben süpürgeme bınerım bu akşam hava çok soguk degıl burda
baş başşşş
meddcezırım gelırsen opuyorum kuzum

iyi gecelr hayalotum bebisini gör rüyanda insallah

bendede basladi biseyler

selencelkim sen nassin butlumusun zayifmisinbende hayalotum gibim butluyumda
bende butluyum anammmm boyum 1.68.kilomda 72kemikli oldugum için fazla belli etmiyomuşum2 yıl önce 65 timvalideyle küsünce aldım
hayalotum sandiki bunlar anlamazhayalotum biz tam bi gurmeyiz alalaalallalaaa
bizden kaçmazz bu arada gene hızlanmışınız ben eşime çay verikene baya ilerlemişiniz
ırka örüyorum beya
bu butlar kafama takılmadı degıl mıdenıze oturmasa barı
yok anam bişicik olmaz bizeee:124::124::124::124:hoplaya zıplaya indirriz mideye

seninde mşllhın var balımm inş sende boş çıkmazsın bu ayyhaklısın baksın bakalım bana hava atmakla olmuyo

bosver canim takma sennn

kilolu degilsin senistahim var deyince kilolu sanmistim

Canim 52-53 kiloydum ama suan bilmiyorum aldim hisediyorum 3 aydir kantara cikmadim.

sizdede mi ayni durum, bende her zaman once uyumamam gerekiyor hayirli geceler canim

tatlı ruyalar gülümmmmgüle gülee

selencelkim biz birbirimize yakiniz ayni gibiyizbende 1.69 boyunda 68 kilodayimaynen bende cadiyla küsünce aldim....onla küstügümde 60 kiloydum yemis bitirmisti beni

Son düzenleme:
bosver canim takma sennn

Canim 52-53 kiloydum ama suan bilmiyorum aldim hisediyorum 3 aydir kantara cikmadim.

sizdede mi ayni durum, bende her zaman once uyumamam gerekiyor hayirli geceler canim

deemk 3 aydir tartilmadinyaw bi tartil

oy kuzum benım rabbım herkesenasıp etsın gonlunden gecenı ama o anlattıgın kadını yolasım geldı...onun kaç cocugu vardı?

bıtanemsınızya gurmelerım benım
canım kaymagımmbenimmmazcık daha yiyimde gittonun 2 tane var balım 3. hamile

Son düzenleme:
Yok kalsin canim,,, tartilmam allahtan tartilmda yok

oda iyi bendemi atsam tartiyi psikolojimi bozuyoyaw bende tartilmamda esim zorluyo nolur bi tartil diyokendi tartilma hastasida hergün iki kez cikar tartiyatartimiz bas kösede durur

Son düzenleme:
selencelkim biz birbirimize yakiniz ayni gibiyizbende 1.69 boyunda 68 kilodayimaynen bende cadiyla küsünce aldim....onla küstügümde 60 kiloydum yemis bitirmisti beni
ahhh bu cadılar bi işe yarıyomuş haberimiz yokmuşzayıf kalmamızı saglıyolarmış
kocasina kalmadi hayalotumkiz yendi bitti bu gece
hea kız bitti
oda iyi bendemi atsam tartiyi psikolojimi bozuyoyaw bende tartilmamda esim zorluyo nolur bi tartil diyokendi tartilma hastasida hergün iki kez cikar tartiya
ben tartılırımmm bakarım hiç gelişme yokkk4 5 ay çıkmam

oda iyi bendemi atsam tartiyi psikolojimi bozuyoyaw bende tartilmamda esim zorluyo nolur bi tartil diyokendi tartilma hastasida hergün iki kez cikar tartiyatartimiz bas kösede durur

Ben evde bulundurmuyorum cidden insanin psikolojisini bozuyor.. nasil bir es mis oyle... baya kiymetli sizin evde tarti o zaman ..

Canlarim ben cikiyorumm belim cok kotu agri girdi arada griyor boyle, ben kaciyorum size iyi geceler ...

canlarim bende cikim uykum geldihepinize iyi gecelerallaha emanet olun

Ben evde bulundurmuyorum cidden insanin psikolojisini bozuyor.. nasil bir es mis oyle... baya kiymetli sizin evde tarti o zaman ..

Canlarim ben cikiyorumm belim cok kotu agri girdi arada griyor boyle, ben kaciyorum size iyi geceler ...

seviyo adam yaw

iyi geceler insallah o agri bekledigimiz haberin agrisidir...

Son düzenleme:
ahhh bu cadılar bi işe yarıyomuş haberimiz yokmuşzayıf kalmamızı saglıyolarmış

hea kız bitti

ben tartılırımmm bakarım hiç gelişme yokkk4 5 ay çıkmam

selencelkim zayiflamak icin gecici gerimi barissak acep

Son düzenleme:

canlarim bende cikim uykum geldihepinize iyi gecelerallaha emanet olun
iyi uykular canlarım tatlı ruyalar bebişlerinizi görünn emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…