- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.081
oy kuzum benım rabbım herkesenasıp etsın gonlunden gecenı ama o anlattıgın kadını yolasım geldı...amin canım kucagına alsın saglıklı bi şekilde rabbim herkese nasip etsinn çok şükür 2 tane peş peşe geldibenim acelem yokk kurban oldugum mevlam hiç tatmayanlara tatdırsınn ben beklerimm ne zaman kısmet olursa artık yaş 30 bakalım nezaman gelicek
ne sandin allalaalalalalaaa
Insallah hamis kaliriz da kolay olur Insallah..boyum 162 kilom suan 52-53kiloyum. evlendigimden 48 dim gecen sene yani yazin evlendigim de 2011 yilinda turkiyede kaldim 4 ay adar 46 kadar dustum rahatsizlandim ramazan di hava degisikliginden filan .
eşim artık vedalaş dıyo bıtaneler
çıkmak zorundayım yataga gırdı bılem sımdı hemen uyur o once benım uyumam gerek
hepınızı sevıyorum tatlı uykularrr
arabamı bırakıyorum kaçakhayalım bıner gıdersınız ben süpürgeme bınerım bu akşam hava çok soguk degıl burda
baş başşşş
meddcezırım gelırsen opuyorum kuzum
selencelkim sen nassin butlumusun zayifmisinbende hayalotum gibim butluyumda
hayalotum sandiki bunlar anlamazhayalotum biz tam bi gurmeyiz alalaalallalaaa
yok anamırka örüyorum beya
bu butlar kafama takılmadı degıl mıdenıze oturmasa barı
seninde mşllhın var balımm inş sende boş çıkmazsın bu ayyhaklısın baksın bakalım bana hava atmakla olmuyo
kilolu degilsin senistahim var deyince kilolu sanmistim
eşim artık vedalaş dıyo bıtaneler
arabamı bırakıyorum kaçakhayalım bıner gıdersınız ben süpürgeme bınerım bu akşam hava çok soguk degıl burda
baş başşşş
tatlı ruyalar gülümmmmeşim artık vedalaş dıyo bıtaneler
baş başşşş
bende butluyum anammmm boyum 1.68.kilomda 72 kemikli oldugum için fazla belli etmiyomuşum 2 yıl önce 65 tim valideyle küsünce aldım
bizden kaçmazz bu arada gene hızlanmışınız ben eşime çay verikene baya ilerlemişiniz
yok anambişicik olmaz bizeee :124::124::124::124:hoplaya zıplaya indirriz mideye
bosver canim takma sennn
Canim 52-53 kiloydum ama suan bilmiyorum aldim hisediyorum 3 aydir kantara cikmadim.
sizdede mi ayni durum, bende her zaman once uyumamam gerekiyor hayirli geceler canim
canım kaymagımmbenimmmoy kuzum benım rabbım herkesenasıp etsın gonlunden gecenı ama o anlattıgın kadını yolasım geldı...onun kaç cocugu vardı?
bıtanemsınızya gurmelerım benım
canım kaymagımmbenimmmazcık daha yiyimde gitt onun 2 tane var balım 3. hamile
deemk 3 aydir tartilmadinyaw bi tartil
Yok kalsin canim,,, tartilmam allahtan tartilmda yok
selencelkim biz birbirimize yakiniz ayni gibiyizbende 1.69 boyunda 68 kilodayim aynen bende cadiyla küsünce aldim.... onla küstügümde 60 kiloydum yemis bitirmisti beni
kocasina kalmadi hayalotumkiz yendi bitti bu gece
ben tartılırımmmoda iyibendemi atsam tartiyi psikolojimi bozuyo yaw bende tartilmamda esim zorluyo nolur bi tartil diyo kendi tartilma hastasida hergün iki kez cikar tartiya
oda iyibendemi atsam tartiyi psikolojimi bozuyo yaw bende tartilmamda esim zorluyo nolur bi tartil diyo kendi tartilma hastasida hergün iki kez cikar tartiya tartimiz bas kösede durur
Ben evde bulundurmuyorum cidden insanin psikolojisini bozuyor..nasil bir es mis oyle... baya kiymetli sizin evde tarti o zaman ..
Canlarim ben cikiyorumm belim cok kotu agri girdi arada griyor boyle, ben kaciyorum size iyi geceler ...
ahhh bu cadılar bi işe yarıyomuş haberimiz yokmuş zayıf kalmamızı saglıyolarmış
hea kız bitti
ben tartılırımmmbakarım hiç gelişme yokkk 4 5 ay çıkmam
Ben evde bulundurmuyorum cidden insanin psikolojisini bozuyor..nasil bir es mis oyle... baya kiymetli sizin evde tarti o zaman ..
Canlarim ben cikiyorumm belim cok kotu agri girdi arada griyor boyle, ben kaciyorum size iyi geceler ...
iyi uykular canlarım tatlı ruyalar bebişlerinizi görünn emiiicanlarim bende cikim uykum geldihepinize iyi geceler allaha emanet olun
selencelkim zayiflamak icin gecici gerimi barissak acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?