Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet tatlım benimde aynen leptop kucagımda eşim uyuyoyarın sabah erkek kalkmam lazım 10.30 direksiyon için son dersim var ona gidicem birazdan çıkarım yavaş yavaş gidiyorum

bende film izlerim yatakda esimde ayakta salonda oturuyor ben film izliyerek uyup kaliyorum zaten, sende oyalanma canim sersem gibi olursun direkson basinda birde son dersinse dikkat et

bende film izlerim yatakda esimde ayakta salonda oturuyor ben film izliyerek uyup kaliyorum zaten, sende oyalanma canim sersem gibi olursun direkson basinda birde son dersinse dikkat et
benimki garibim bi çayını zor i,çti geç geldi 11.30 geldignde hemen uyudu kaldı:26:haklısın canım çıkıyım zati bide kırgınlıgım var yatimda dinleniyim seni çokk öptüm tatlım iyi geceler canım kendine iyi bak gülüm inş bu ay yüüzün güler

sanada iyi geceeler, dinlen yataginda bencede, insallah canim yeni yil bana ugurlu gelir insallah ... sende kendine iyi bak

Tamam canim daha fazla gelicegim ayrica bir önceki sayfada yazdigin kaza ile ilgili gecmis olsun dileklerin icinde tesekkur ederim .Evet canim guzel kadin sensin görmeden demeyelim Cenabi Hak insana dunya gözunden haric birde gönul gözu vermis , gönlu guzel olanin yuzude guzel olur .Simdi sana ilk raporumu vereyim o zaman canim bu ayda husranla bitti suanki ruh halimi anlarsin inan suan elimde kagit olsa sana mektup yazsam gözyaslarim ustune damlardi yine icim yandi ve kendime kiziyorum niye bu kadar kaptirdim diye her ay yapmayacagim diyorum ama son gunler gelince yine kaptiriyorum birde bu ay 2 gun gecince tamam dedim kesin bu sefer oldu dedim ama yineeee olmadi ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis Rabbimden sabir istiyorum sadece ... Neyse canim ya biranda icimi dökesim geldi dahada yazardimda basini agritmiyim kendi derdimle

:26:tatlım benim canını sıkma gülüm bende yaşadım gülüm yanlız deilsin bunlar hepimizin başına gelen şeyler tatlım çok zorr bende öle bi oldumki canım kendimi dövesim bile geldi5 ay hep heyecan ve ümitle haa bide psikolajık midem bulanırdı yemeklerden tiksinirdimonun üzerine bide günüm 10gün 1hafta geçiyodu 5ay böle hep husranla bitti tabi ben hemen test alıp yapıyodum artık kızım da bi tuhaf oldu tsetleri ona aldırıyodum çocyk heyecanla bekliyodu başımıbaktım olmuyo dedim kendi kendime kızım kendine gell demekki hakkında bu ay hayırlı deilmiş diyip hemen toparlanmaya bakıyodum balımm sakın o güzel canını sıkmaa dedigim gibi bizz hepimizde RABBİMDEN hep hayırlısını istiyoruz demekki bu ayda hayırlı deilmiş gülüm napıyomuşuzz önümüzdeki aylara bakıyomuşuzzinşş RABBİM gönlünün muradını verir

Şekerim totem yapiyorumm.once ikiz bebo avatari sonra gelsin ikiz bebolarr
Esimin hayali anacim yaa adam takti ikiz istiyo.sansimiz da var gibi.ananemin ikizleri var annemlere denk gelmemis.belku bana gelir
Bu arada bi boy kili muhabeti olmus.kizlar bende cok kilo aldim yaa.boy 1.68 kilo 60oldumm.sisko hamis olucam bu gidisle.55ile hamis olma haayalim vardi benimmm

canım hakkında hayırlısı olsun gülümsen siskomu dion kendine gıııkızımmmm bende 1.68 boyundayım kilom72düşünsene 72 hamile kaldıgımı:18::18::18:o kiloları verene kadarda anam ağlar artık

hocammmmmmm bu niye yapmiyon artikin:124::124::124::124::124::124: sana nasi yakisiyodu ama

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

al bak yaptım, bu kadar yeter li mii kusum

bu arada herkeslere gunaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn, hayırlı cumalar, Rabbim dualarımızı kabul eylesinnn...
ins.

yalnız hayalotumm.. senin peder de, tam 12den vurmuss olayıı o da 3kez dinlediyse, demek ki az da olas ruh halini mi anlatıyo nedirr sonradan tahmin ettim ettim, dualarımı bitirp öyle gelirim demistn, sndaan aklıma geldi..e yaşlılıkta anca bu kadar oluyoo
sahi aybisihimi merak ettim bende, göremiyorum eskisi gibi..nyse iyi olduğunuu duyduk, çok sükür, küçük hurmacıkta iyiyimişş.. sorun yok demektirr
hayalotum aybilisimle konustuk derken ki yaptığın smileyi banada yapıcan mı bigünü ama aynen o sekilde istiyorum
Allahım şu kızçenin gönlünü nasıl kazanacam, yada bi elçi neyim im yollasam da, telini alsam hahahaha

Gunaydin canim benim , ne guzel yaa ikiz olmasi bende cok istiyorum ikiz insallah sizin sansiniz vardir anladigim kadariylada var, ben kendim de ikizim ve benim kayin babamda ikizmis ama onun ki kucuk yasta ölmüs. ama ikiz bebek bakmakda zorduryaa ama allah onunda sabrini veriyordur tahminim.. annem ile babam bizi nasil buyutmusler diye resimlere bakiyorum annem gunduzleri is giderdi babamda bize bakardi geceleride babam ise gidermis annem bakarmis.. allahim insallah bize de tatdirir bu duyguyu

kızlar günaydıııınnnnn

Gunaydin canimmmm nasilsin? galiba cikmisin geri gelirsen ben geri gelecem haberin olsun bi dusa girip cikacam

gunaydin canim Nasilsin? Hayirli cumaralar sanada canm bol dua edelim bugun ben geliyorum yarim saate kadar dusa girip cikmam lazim

mşllh balım nasılda sıkılmadan usanmadan geçmişi okuya okuya günümüze gelmişben iki okuyunca içinden çıkamıyorumben okuyana kadar sayfaa 10 daha ileri gitmiş oluyo

ah selencikimm.. geçmiste kim ne yazmıs, merakı olmasa bizde, vallah her giriste gelecekten başlardıkk... dimi hayalotummm
bide insan istedikten sonra yapamayacağı birsey yok..
sayfa 10 geri de gitse, 10 ileri de gelse..pesinden gidecezzzzzz

gunaydin canim Nasilsin? Hayirli cumaralar sanada canm bol dua edelim bugun ben geliyorum yarim saate kadar dusa girip cikmam lazim

iyidir ne olsun..sükür bu günümüze..evt cnm edelimm..dua kapılarının ne zaman çık olucağı hiç belil olmaz.. her daim duaa görüsürüz balım

vala pcyı alıp gozbebegımın içine kadar soktum dişi yokmus canbonum
eee tabı çikolatlı pisküvitleri yıye yıye curumustur kesin

Allahım bunlar şu smileylerin içine kadar düsmüslerr sizin bu halinizi heç iyi görmüyom kusum benimm kız diğer smileylerin bası kel mi, bide onları inceleyin,

hurma =ikiz bebek
rabbımın izniyle sayfa 2262 mıydı kaçakhayalim

hayalotum seni, hocanın yardımcısı olarak işe koyuyorum..bu kadar sayfa nosu verecek kadar çok çalısıyosun..
artık şu sayfada ne vardı, sana sorucam, dersine iyi çalısss balkusumm

selencelkim biz birbirimize yakiniz ayni gibiyizbende 1.69 boyunda 68 kilodayimaynen bende cadiyla küsünce aldim....onla küstügümde 60 kiloydum yemis bitirmisti beni
ay canbonum bende evlendıgımde 62 kilocuktumkayganaın evıne yerleşince 1 senede 49a düştüm isime yaradı gacı sonra ayrı eve çıkınca aldım kilocukları şimdik 55 buçuk kiloyum heran 56 olma yolunda ilerliyorum
canım kaymagımmbenimmmazcık daha yiyimde gittonun 2 tane var balım 3. hamile
keşekm önce sen hamiş kalaymışım ozaman yaw.sırf sana gıcıklık yapmış bu kadın inşallah sende en kısa zamanda kalırsın bıtanem uzulme
kocasina kalmadi hayalotumkiz yendi bitti bu gece

canbonum sanırım kırmızılar uğramış sana:26::26:hayırlısı olsun bıtanem üzülme ..ya ben nedense bu kistler yuzunden herhalde artık hıc beklemıyorum aysonları oluncada bayram bıle edıyorum valla benım duzensız yazamanı var boncugum sende akışına bırak bıraz rabbım ızın verırse senınde gelıcek melegın oldumu kızcem
yaşlılıkmı kız sen nasıl yaşlı olacan alllaaa benım prensesımkınkenaybishlede konustukta bu smili nasıl koymusum ya ben bebek smili koyacaktım umudum yanlış olmuş sen soyleyınce farkettımmm vallasanada yapım dur:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…