- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.101
gülüm burdamısın benm kii uyudu gene ben kaldım
evet tatlım benimde aynen leptop kucagımda eşim uyuyoyataga girdim aynen uyku yok ama leptob kucagimda bakiniyorum oyle sende burdasin galiba
evet tatlım benimde aynen leptop kucagımda eşim uyuyoyarın sabah erkek kalkmam lazım 10.30 direksiyon için son dersim var ona gidicem birazdan çıkarım yavaş yavaş gidiyorum
benimki garibim bi çayını zor i,çti geç geldi 11.30 geldignde hemen uyudu kaldı:26:haklısın canım çıkıyım zati bide kırgınlıgım var yatimda dinleniyimbende film izlerim yatakda esimde ayakta salonda oturuyor ben film izliyerek uyup kaliyorum zaten, sende oyalanma canim sersem gibi olursun direkson basinda birde son dersinse dikkat et
benimki garibim bi çayını zor i,çti geç geldi 11.30 geldignde hemen uyudu kaldı:26:haklısın canım çıkıyım zati bide kırgınlıgım var yatimda dinleniyimseni çokk öptüm tatlım iyi geceler canım kendine iyi bak gülüm inş bu ay yüüzün güler
hay deli kız
kız kırılcak bise yok ortada, sen rahat ol balım, sakın üzülme böyle ufak tefek seylere ..
tamam saka olsun da, ben karıstırdım konu neydi simdiiderrmişimm
öyle kuzum daha çok gir sende, arıyoruz seni bak, hatta kim gelmiyor. rapor verecek bana bundan sonra, yok öyle yağma,
snde seviliyosun, kuzum da, daha çok gelebilsen, daha çok sevilecen de..
şeyy güzel kadın ben miyimm,görmeden nasıl bildin hahahaha
:26:tatlım benim canını sıkma gülüm bende yaşadım gülüm yanlız deilsin bunlar hepimizin başına gelen şeyler tatlım çok zorr bende öle bi oldumki canım kendimi dövesim bile geldiTamam canim daha fazla gelicegim ayrica bir önceki sayfada yazdigin kaza ile ilgili gecmis olsun dileklerin icinde tesekkur ederim .Evet canim guzel kadin sensin görmeden demeyelim Cenabi Hak insana dunya gözunden haric birde gönul gözu vermis , gönlu guzel olanin yuzude guzel olur.Simdi sana ilk raporumu vereyim o zaman canim bu ayda husranla bitti suanki ruh halimi anlarsin inan suan elimde kagit olsa sana mektup yazsam gözyaslarim ustune damlardi yine icim yandi ve kendime kiziyorum niye bu kadar kaptirdim diye her ay yapmayacagim diyorum ama son gunler gelince yine kaptiriyorum birde bu ay 2 gun gecince tamam dedim kesin bu sefer oldu dedim ama yineeee olmadi ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis Rabbimden sabir istiyorum sadece ... Neyse canim ya biranda icimi dökesim geldi dahada yazardimda basini agritmiyim kendi derdimle
Aynen canim birde ic bulanti filan yandik insallah oyle derdim filan olmaz evde yatmak icin zamanim yok, okul ile is varvay halimize o zaman
Hahahah benim gibi sende mi istahlisin canimbende cok yerim geceleri , o yuzden sisip giderim scorpionsnum neden ikiz koydi ki ihmmmm dusunmemiz lazim, batisina bir hafta var daha
canım hakkında hayırlısı olsun gülümŞekerim totem yapiyorumm.once ikiz bebo avatari sonra gelsin ikiz bebolarr
Esimin hayali anacim yaa adam takti ikiz istiyo.sansimiz da var gibi.ananemin ikizleri var annemlere denk gelmemis.belku bana gelir
Bu arada bi boy kili muhabeti olmus.kizlar bende cok kilo aldim yaa.boy 1.68 kilo 60oldumm.sisko hamis olucam bu gidisle.55ile hamis olma haayalim vardi benimmm
hocammmmmmm bu niye yapmiyon artikin:124::124::124::124::124::124: sana nasi yakisiyodu ama
kuzum bende gecen gun kaynana kaynana dort bacaklı dana dıye sarkı varyatam onu dınlerken son ses kayınpederım geldı anam kızım kaynananı cokmu ozledın bına yıkılıyo demezmı renkten renge gırdım ama oda cok sevdı tam 3 kez dınledı peşpeşe tabı ben kızarıp kızarıp durdum
ben geldım gonzalezım anca bıttı dualarım
bu arada aybıshımle konustuk :18:ugrucam topıge artık sadece okuyorum dedı..teyzosumuzda cok ıyıymıshepınıze selamı var
Şekerim totem yapiyorumm.once ikiz bebo avatari sonra gelsin ikiz bebolarr
Esimin hayali anacim yaa adam takti ikiz istiyo.sansimiz da var gibi.ananemin ikizleri var annemlere denk gelmemis.belku bana gelir
Bu arada bi boy kili muhabeti olmus.kizlar bende cok kilo aldim yaa.boy 1.68 kilo 60oldumm.sisko hamis olucam bu gidisle.55ile hamis olma haayalim vardi benimmm
kızlar günaydıııınnnnn
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
al bak yaptım, bu kadar yeter li mii kusum
bu arada herkeslere gunaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn, hayırlı cumalar, Rabbim dualarımızı kabul eylesinnn...ins.
mşllh balım nasılda sıkılmadan usanmadan geçmişi okuya okuya günümüze gelmişben iki okuyunca içinden çıkamıyorum ben okuyana kadar sayfaa 10 daha ileri gitmiş oluyo
gunaydin canim Nasilsin? Hayirli cumaralar sanada canm bol dua edelim bugunben geliyorum yarim saate kadar dusa girip cikmam lazim
vala pcyı alıp gozbebegımın içine kadar soktum dişi yokmus canbonum
eee tabı çikolatlı pisküvitleri yıye yıye curumustur kesin
hurma =ikiz bebek
rabbımın izniyle sayfa 2262 mıydı kaçakhayalim
umud hocamdan allah razi olsun topigimiz ünlendi sayesindegelen hurma olayini soruyo baya müsterimiz oldu bi kac günde
ay canbonum bende evlendıgımde 62 kilocuktumselencelkim biz birbirimize yakiniz ayni gibiyizbende 1.69 boyunda 68 kilodayim aynen bende cadiyla küsünce aldim.... onla küstügümde 60 kiloydum yemis bitirmisti beni
keşekm önce sen hamiş kalaymışım ozaman yaw.sırf sana gıcıklık yapmış bu kadıncanım kaymagımmbenimmmazcık daha yiyimde gitt onun 2 tane var balım 3. hamile
kocasina kalmadi hayalotumkiz yendi bitti bu gece
canbonum sanırım kırmızılar uğramış sana:26::26:hayırlısı olsun bıtanem üzülme ..ya ben nedense bu kistler yuzunden herhalde artık hıc beklemıyorum aysonları oluncada bayram bıle edıyorum valla benım duzensız yaTamam canim daha fazla gelicegim ayrica bir önceki sayfada yazdigin kaza ile ilgili gecmis olsun dileklerin icinde tesekkur ederim .Evet canim guzel kadin sensin görmeden demeyelim Cenabi Hak insana dunya gözunden haric birde gönul gözu vermis , gönlu guzel olanin yuzude guzel olur.Simdi sana ilk raporumu vereyim o zaman canim bu ayda husranla bitti suanki ruh halimi anlarsin inan suan elimde kagit olsa sana mektup yazsam gözyaslarim ustune damlardi yine icim yandi ve kendime kiziyorum niye bu kadar kaptirdim diye her ay yapmayacagim diyorum ama son gunler gelince yine kaptiriyorum birde bu ay 2 gun gecince tamam dedim kesin bu sefer oldu dedim ama yineeee olmadi ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis Rabbimden sabir istiyorum sadece ... Neyse canim ya biranda icimi dökesim geldi dahada yazardimda basini agritmiyim kendi derdimle
yaşlılıkmıyalnız hayalotumm.. senin peder de, tam 12den vurmuss olayııo da 3kez dinlediyse, demek ki az da olas ruh halini mi anlatıyo nedirr sonradan tahmin ettim ettim, dualarımı bitirp öyle gelirim demistn, sndaan aklıma geldi..e yaşlılıkta anca bu kadar oluyoo
sahi aybisihimi merak ettim bende, göremiyorum eskisi gibi..nyse iyi olduğunuu duyduk, çok sükür, küçük hurmacıkta iyiyimişş.. sorun yok demektirr
hayalotum aybilisimle konustuk derken ki yaptığın smileyi banada yapıcan mı bigünü ama aynen o sekilde istiyorum
Allahım şu kızçenin gönlünü nasıl kazanacam, yada bi elçi neyim im yollasam da, telini alsam hahahaha
ah selencikimm.. geçmiste kim ne yazmıs, merakı olmasa bizde, vallah her giriste gelecekten başlardıkk... dimi hayalotummm
bide insan istedikten sonra yapamayacağı birsey yok..sayfa 10 geri de gitse, 10 ileri de gelse.. pesinden gidecezzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?