Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar günaydıııınnnnn

katrem hsgeldin kuzum.. bi saat oldu ..geçmisten geldiğim için, bu msjına ancak cvp yazabiliyorumm..hiçbirseyi kaçırmamam lazım ama arada kaçıyorsa , kaçan balık büyük olur dicem ama, sizler ne kadar büyüktürsünüz ki
napıyon balım nasılsın bakim

Son düzenleme:

biri prensesimken mi dedi sanki kendileri ne oluyorsa,
bak iste, hocanı gördün, yalnışını farkettin hemen.. hoca korkusu böyle bisey demek kii
yap balkusum yap

yaw bende kendımı hıc ıyı gormuyorum umudumama dişi yokmuş yediği bıskuvılerden curumus sanırsam

emredersın gonzalezım

hurmalı topıkkkkkkk gunaydınlar herkese hayırlı cumalar

hsgledin balkusum hayırlı cumalar

hb umudum çok şükür iyiym, bildiğin gibi işyerindeyim sen nasılsın baken

yaw umudum sen yokken arasıra lısteyı tasıyım dıyorum benım pc kabul etmıyor ya
çok gerıde kalmıstı kavustum hurmalarıma
ellerıne saglık

kusum benim, ALINTI İLE CEVAPLA dersen bile tasımız olursun arada yapın valla, hep bana kalıyo bu isler,
yoruluyorum he

Allahım hayırlara çıkartsın insaAllah...
hayalotum sayıyı arttıram mı, ikiz değil besiz olsun derken, bundan sonrası içinde. senin bu rüyana göre de besiz topiği diye adımız çıkmasa
bak hurma işe yarıcak insaAllah, Allahımın izniyle, yumurtalar kistlerle olan savasını kazanacak insaAllahh

Son düzenleme:

hayalotum bal kusum gitmiss
geçmisten geldiğim için, sana gelecekte yetisemedim
bnce sana balkız desinler, daha makbule geçerr başbaşşşş

hb umudum çok şükür iyiym, bildiğin gibi işyerindeyim sen nasılsın baken

yok kusum ben bisey bilmiyom..hele anlatıver. ne işi bu senin kiiyada önceden dediysen, unutmusta olabiliril, sırf yaşlılıktann..
iyidir be, çene çalıp duruuuu

kk cok yavas ilerliyo benlik degil bu durum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yok kusum ben bisey bilmiyom..hele anlatıver. ne işi bu senin kiiyada önceden dediysen, unutmusta olabiliril, sırf yaşlılıktann..
iyidir be, çene çalıp duruuuu

hocam nassinnnnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…