- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.141
kızlar günaydıııınnnnn
yaşlılıkmıkız sen nasıl yaşlı olacan alllaaa benım prensesımkınken aybishlede konustukta bu smili nasıl koymusum ya ben bebek smili koyacaktım umudum yanlış olmuş sen soyleyınce farkettımmm valla sanada yapım dur:18::18::18::18::18::18:
yaw bende kendımı hıc ıyı gormuyorum umudumama dişi yokmuş yediği bıskuvılerden curumus sanırsam
emredersın gonzalezım
hurmalı topıkkkkkkk gunaydınlar herkese hayırlı cumalar
yok anam bunlar kür sanıyomuş gonzalezım
katrem hsgeldin kuzum.. bi saat oldu ..geçmisten geldiğim için, bu msjına ancak cvp yazabiliyorumm..hiçbirseyi kaçırmamam lazım ama arada kaçıyorsa , kaçan balık büyük olur dicem ama, sizler ne kadar büyüktürsünüz ki
napıyon balım nasılsın bakim
yaw umudum sen yokken arasıra lısteyı tasıyım dıyorum benım pc kabul etmıyor ya
çok gerıde kalmıstı kavustum hurmalarıma
ellerıne saglık
allah razı olsun umudum .hepımızın ıkızlerı olsun ınsallah
aaa bu sırada rüyam aklıma geldı hayırlara cıkartsın rabbım
bu ay kontrole gıdıyomusum sozde kıstın yerıne 5 tane yumurtam varmış ama bıldıgın yumurta gıbı rengı ve seklı
doktorum dıyokı 5iz e hamıle kalmısın dıyo.bende dusunuyorum ama catlamamıs daha dıye:44::44::44:
herhalde umudum sen anlattın ya dun 5iz gormusun eşinle konusmanızı ordanmı kaldı aklıma ne..
kür sanıp geri gidenler işin aslını bilmiyolar..
işir sırrı hurma da , bilseler geri gitmezlerdi
canbonlarım ben cıkıyım bıraz evı toparlıyayım
biliyosunuz gelen gıdeneım cok benım bırı gelırse pıs kız demesınler bana
öpüyorum hepınızı işim bıtınce gelırım artık
baş baş
Anah son 3 girmisimmm...allah hayirlisini getirsin
hb umudum çok şükür iyiym, bildiğin gibi işyerindeyimsen nasılsın baken
hb umudum çok şükür iyiym, bildiğin gibi işyerindeyimsen nasılsın baken
Hehe ne hamaratlisi yaaa, dusa giriyorum sacimi taramadan topluyorumben suzme kahvesi iciyorum acili ama azaltmaya bakiyorum ... eskiden cok icerdim simdi 2 bardak veya 1 iciyom suan,.... Canim zaten ben hazirladim diyesiye 12 buluyor kahvaltiyi, esimde evde olunca.. tam sana yazarken annem aradi kizim ruyamda seni gördum Esin seni cok kotu dovuyormus bende cikip gelecekmisim iyimisiniz diyor guldum haaaa[/Q
gurbetcim merhaba. bunlar ne ben anlayamadım.ben aranıza dün katıldım.diğer arkadaşlarla tanıştım.sizinlede tanışalım isterseniz
yok kusum ben bisey bilmiyom..hele anlatıver. ne işi bu senin kii yada önceden dediysen, unutmusta olabiliril, sırf yaşlılıktann..
iyidir be, çene çalıp duruuuu
yerim senin hurmlariihec iste napalim giden gitsin onlar kaybeder
esilam geldi ses ver habibtem
Hehe ne hamaratlisi yaaa, dusa giriyorum sacimi taramadan topluyorumben suzme kahvesi iciyorum acili ama azaltmaya bakiyorum ... eskiden cok icerdim simdi 2 bardak veya 1 iciyom suan,.... Canim zaten ben hazirladim diyesiye 12 buluyor kahvaltiyi, esimde evde olunca.. tam sana yazarken annem aradi kizim ruyamda seni gördum Esin seni cok kotu dovuyormus bende cikip gelecekmisim iyimisiniz diyor guldum haaaa[/Q
gurbetcim merhaba. bunlar ne ben anlayamadım.ben aranıza dün katıldım.diğer arkadaşlarla tanıştım.sizinlede tanışalım isterseniz
umud hocam esilem la sende tanisesilam umud hocam topigimizin hocasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?