- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.161
bu saatte uyunurmu kız ben öğle yemeğimi yiyecemben bu saatte burdayimyatakta degilim hormonlarim degisti iyice
ben yedim evdekileri bitti zatenn
esilam geldi ses ver habibtem
bu saatte uyunurmu kız ben öğle yemeğimi yiyecem
şaka fln bende bu ara acayip uyuyorum doktor bana folbiol ve folik asiti birlikte verdi ikisi birden aşırı uyku yapıyo
hocam nassinnnnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
katrem dinc görünüyonolcekki uykusunu almis artikin
yok kusum ben bisey bilmiyom..hele anlatıver. ne işi bu senin kii yada önceden dediysen, unutmusta olabiliril, sırf yaşlılıktann..
iyidir be, çene çalıp duruuuu
ben bu saatte burdayimyatakta degilim hormonlarim degisti iyice
gurbetkizçem.. son 3 e girmişin, hadi zamanın varken çok çalıss
gurbetcim merhaba. bunlar ne ben anlayamadım.ben aranıza dün katıldım.diğer arkadaşlarla tanıştım.sizinlede tanışalım isterseniz
nasılsın canımmm
aldım beya uykumu uyumam garinaparsın yasağım bu saatte ayakta olmam demişin orda saat gece mi yoksa ben bilmiyom
umudum yani haftaiçi işyerindeyim ya o manada demiştim , gerçektende bildğin bişey olmayabilir evetçal gitsin yaaa böle rahat çene çalcak bi yer yok nasılsa sonuna gıdaaa konuşemmm
huhuhuuh Hosgeldin canim benimmm naber?
Yeni yila girdik esim durakladiii beklemedeyiz suan bakalim bu aralar ikna edebilrisem gecen hafta cok yorulmus
Merhaba canim hosgeldin aramiza Ben Yurtdisinda yasiyorum Batima gun saymaya basladim ilk cocuk istiyoruz bir seneyi gecgin birazda sen anlat kendini canm..?
gurbetcim merhaba. bunlar ne ben anlayamadım.ben aranıza dün katıldım.diğer arkadaşlarla tanıştım.sizinlede tanışalım isterseniz
umud hocam esilem la sende tanisesilam umud hocam topigimizin hocasi
ben ne hikmetse bu iştahla kilo almıyorum hayret ediyorum valla maşallah diyimde kilo almıyımmasalalhyaw gumuusüm bende uyku degilde cok asiri istah aciyo kilo aliyorum yaw bunlari yutunca:84::84::84:
bana hala cevap yokdüsünceliyim evladımm..pazar günkü arkadas çağırıyo dediydi ya,, önce he diyorum sonrada bgün bi his gitme bsver diyo..demin aradı, geliyomusun die..bnde bilmiyom hava bozucakmıs dedimm..o da itiraz etit gel fln, havayı napacan kapalı yerde olucaz dedi..napçam bilmiyom
düsünceliyim evladımm..pazar günkü arkadas çağırıyo dediydi ya,, önce he diyorum sonrada bgün bi his gitme bsver diyo..demin aradı, geliyomusun die..bnde bilmiyom hava bozucakmıs dedimm..o da itiraz etit gel fln, havayı napacan kapalı yerde olucaz dedi..napçam bilmiyom
ben ne hikmetse bu iştahla kilo almıyorum hayret ediyorum valla maşallah diyimde kilo almıyım
bana hala cevap yok
geriden geliyorum diyeceksin ama benden sonra yazanlara cevap attın bide sana coklu alıntıyı öğretmemiz lazım
yok katrem sadece sizden bi saat gerideyim
Canimmmmmmmmmmmmmm Katre1989 bana neden cevap yazmiyon yaa yazdigimi görmedin galibaaa
tanısam da. simdi siz böyle hocam hocam.. esilam da bisey sancak
yoksam ben bir garip keloğlanımm..
neyse.. ıhım ıhımm.. esilam,. ben umut kısaca dertil umud diyebilirsin
gurbetim bak erkenden burdayim
pişşşt gurbetkızım geldim dedim ya görmedin miyoksa yzadın da ben mi görmedim ne yazmıyon yaw:26::26:
huhuhuuh Hosgeldin canim benimmm naber?
Yeni yila girdik esim durakladiii beklemedeyiz suan bakalim bu aralar ikna edebilrisem gecen hafta cok yorulmus
Merhaba canim hosgeldin aramiza Ben Yurtdisinda yasiyorum Batima gun saymaya basladim ilk cocuk istiyoruz bir seneyi gecgin birazda sen anlat kendini canm..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?