Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu saatte uyunurmu kız ben öğle yemeğimi yiyecem
şaka fln bende bu ara acayip uyuyorum doktor bana folbiol ve folik asiti birlikte verdi ikisi birden aşırı uyku yapıyo

masalalhyaw gumuusüm bende uyku degilde cok asiri istah aciyo kilo aliyorum yaw bunlari yutunca:84::84::84:

hocam nassinnnnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

düsünceliyim evladımm..pazar günkü arkadas çağırıyo dediydim ya,, önce he diyorum sonrada bgün bi his gitme bsver diyo..demin aradı, geliyomusun die..bnde bilmiyom hava bozucakmıs dedimm..o da itiraz etit gel fln, havayı napacan kapalı yerde olucaz dedi..napçam bilmiyom

Son düzenleme:
katrem dinc görünüyonolcekki uykusunu almis artikin

yok kusum ben bisey bilmiyom..hele anlatıver. ne işi bu senin kiiyada önceden dediysen, unutmusta olabiliril, sırf yaşlılıktann..
iyidir be, çene çalıp duruuuu

aldım beya uykumu uyumam gari naparsın yasağım bu saatte ayakta olmam demişin orda saat gece mi yoksa ben bilmiyom

umudum yani haftaiçi işyerindeyim ya o manada demiştim , gerçektende bildğin bişey olmayabilir evet çal gitsin yaaa böle rahat çene çalcak bi yer yok nasılsa sonuna gıdaaa konuşemmm

ben bu saatte burdayimyatakta degilimhormonlarim degisti iyice

huhuhuuh Hosgeldin canim benimmm naber?

gurbetkizçem.. son 3 e girmişin, hadi zamanın varken çok çalıss

Yeni yila girdik esim durakladiii beklemedeyiz suan bakalim bu aralar ikna edebilrisem gecen hafta cok yorulmus

gurbetcim merhaba. bunlar ne ben anlayamadım.ben aranıza dün katıldım.diğer arkadaşlarla tanıştım.sizinlede tanışalım isterseniz

Merhaba canim hosgeldin aramiza Ben Yurtdisinda yasiyorum Batima gun saymaya basladim ilk cocuk istiyoruz bir seneyi gecgin birazda sen anlat kendini canm..?

yok katrem sadece sizden bi saat gerideyim

gurbetim bak erkenden burdayim

Son düzenleme:

tanısam da. simdi siz böyle hocam hocam.. esilam da bisey sancak
yoksam ben bir garip keloğlanımm..
neyse.. ıhım ıhımm.. esilam,. ben umut kısaca dertil umud diyebilirsin

masalalhyaw gumuusüm bende uyku degilde cok asiri istah aciyo kilo aliyorum yaw bunlari yutunca:84::84::84:
ben ne hikmetse bu iştahla kilo almıyorum hayret ediyorum valla maşallah diyimde kilo almıyım
bana hala cevap yok
geriden geliyorum diyeceksin ama benden sonra yazanlara cevap attın bide sana coklu alıntıyı öğretmemiz lazım

benim haberim yoktu hocamnereye gidecencocuklari varmi kalabaliklarsa hic gitme derim

sen ne iyiymisinumud hocam gecmisi okuyarak geliyo

Son düzenleme:

tanısam da. simdi siz böyle hocam hocam.. esilam da bisey sancak
yoksam ben bir garip keloğlanımm..
neyse.. ıhım ıhımm.. esilam,. ben umut kısaca dertil umud diyebilirsin

o nebicim bi lafsen tabiki topigimizin hocasisin sayende canlilik geliyo dertli umut degil hocamiz umudumuzsun

gurbetim bak erkenden burdayim

gozlerim yasardi hihihihi hosgeldin canim yaaa ,,,,, sabahlari daha neseli burasi.. ama ben cikiyorum canim esimle kahvalti yapacaz

pişşşt gurbetkızım geldim dedim ya görmedin mi yoksa yzadın da ben mi görmedim ne yazmıyon yaw:26::26:

canim yazdimmm sana gormedin galiba ama olsun gormemisindir...nasilsin canim? ben cikiyorum yemegimi yedim mi gelirim yine

hoşbulduk cnm.Bizde ilk çocuk istiyoruz iki senedir ama olmadı.hormonlarda falan problem yok.en son hsg çektirdim salı günü bakalım hayırlısı.bu ay denemeye devam olmazsa yumurtlama takibi yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…