- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.181
yasağım walla orda gece falan hayal etmiştimbazen baya uçuyorum
canımmmmmmmmm gurbetkızım yazını görmeden aynı şeyi bende yazmıştım inan
aldım beya uykumu uyumam garinaparsın yasağım bu saatte ayakta olmam demişin orda saat gece mi yoksa ben bilmiyom
umudum yani haftaiçi işyerindeyim ya o manada demiştim , gerçektende bildğin bişey olmayabilir evetçal gitsin yaaa böle rahat çene çalcak bi yer yok nasılsa sonuna gıdaaa konuşemmm
huhuhuuh Hosgeldin canim benimmm naber?
Yeni yila girdik esim durakladiii beklemedeyiz suan bakalim bu aralar ikna edebilrisem gecen hafta cok yorulmus
Merhaba canim hosgeldin aramiza Ben Yurtdisinda yasiyorum Batima gun saymaya basladim ilk cocuk istiyoruz bir seneyi gecgin birazda sen anlat kendini canm..?
gozlerim yasardi hihihihi hosgeldin canim yaaa ,,,,, sabahlari daha neseli burasi.. ama ben cikiyorum canim esimle kahvalti yapacaz
canim yazdimmm sana gormedin galibaama olsun gormemisindir...nasilsin canim? ben cikiyorum yemegimi yedim mi gelirim yine
tanısam da. simdi siz böyle hocam hocam.. esilam da bisey sancak
yoksam ben bir garip keloğlanımm..
neyse.. ıhım ıhımm.. esilam,. ben umut kısaca dertil umud diyebilirsin
ben ne hikmetse bu iştahla kilo almıyorum hayret ediyorum valla maşallah diyimde kilo almıyım
bana hala cevap yok
geriden geliyorum diyeceksin ama benden sonra yazanlara cevap attın bide sana coklu alıntıyı öğretmemiz lazım
benim haberim yoktu hocamnereye gidecen cocuklari varmi kalabaliklarsa hic gitme derim
hoşbulduk cnm.Bizde ilk çocuk istiyoruz iki senedir ama olmadı.hormonlarda falan problem yok.en son hsg çektirdim salı günü bakalım hayırlısı.bu ay denemeye devam olmazsa yumurtlama takibi yapılacak.
esin durakladıysa cnm, demek ki duraklama devrine geçtiniz..bundan sonra da hızlı geçis sistemine geçersinizz
hosbuldukdemek gidiyon afiyet olsun
kızlar benim şimdi öğlen aram, bi çıkıyım ıspanak brokoli neyin alcam burda pazar var bugün hepinizi öptüm görüşürüz
gurbetkızım 1 gibi gelirim inş öpüyorummm
o nebicim bi lafsen tabiki topigimizin hocasisin sayende canlilik geliyo dertli umut degil hocamiz umudumuzsun
Insallah hayirlisi canim, en yakin zaman da bebisin olur , insallah hepimizin olur.. bizim de sukur herseyimiz normal cikti, bir sorun yok . bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama gunumu..
hahahaha aynennn
Evet gdiiyom suan , birakamadim bi turlu sizi haaa
ya hayalotum nereey gidicen hocam dedi ya, anlattım gerçi sen geriden bakmıyon artık haberin olmaz böyle
ya nebilim kafam karıstıı :18::18::18:
hem hocalar herseyi bilir, çoklu alıntıyı da
kızlar benim şimdi öğlen aram, bi çıkıyım ıspanak brokoli neyin alcam burda pazar var bugün hepinizi öptüm görüşürüz
gurbetkızım 1 gibi gelirim inş öpüyorummm
coklu alıntı diyorum alıntı yap yazıyo ya yanında +şekli var ordan işaretliyosun coklu alıntı yapabiliyosunyaw okudum da, o dediğine ne yazacağım aklıma gelmedi :44:
bida yaz bakem
yaw okudum da, o dediğine ne yazacağım aklıma gelmedi :44:
bida yaz bakem
hem hocalar herseyi bilir, çoklu alıntıyı da..
bizde efenimm
bak nasida utaniyo yanaciklarkizardi dur bi yiyim:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?