Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

işyerindesin de, ne işi yapıyodun onu soruyorum :44:

esin durakladıysa cnm, demek ki duraklama devrine geçtiniz..bundan sonra da hızlı geçis sistemine geçersinizz

hosbuldukdemek gidiyonafiyet olsun

kızlar benim şimdi öğlen aram, bi çıkıyım ıspanak brokoli neyin alcam burda pazar var bugün hepinizi öptüm görüşürüz

gurbetkızım 1 gibi gelirim inş öpüyorummm

yaw okudum da, o dediğine ne yazacağım aklıma gelmedi :44:
bida yaz bakem
hem hocalar herseyi bilir, çoklu alıntıyı da..

Son düzenleme:
benim haberim yoktu hocamnereye gidecencocuklari varmi kalabaliklarsa hic gitme derim

ya hayalotum nereey gidicen hocam dedi ya, anlattım gerçi sen geriden bakmıyon artık haberin olmaz böyle
ya nebilim kafam karıstıı :18::18::18:

Son düzenleme:
hoşbulduk cnm.Bizde ilk çocuk istiyoruz iki senedir ama olmadı.hormonlarda falan problem yok.en son hsg çektirdim salı günü bakalım hayırlısı.bu ay denemeye devam olmazsa yumurtlama takibi yapılacak.

Insallah hayirlisi canim, en yakin zaman da bebisin olur , insallah hepimizin olur.. bizim de sukur herseyimiz normal cikti, bir sorun yok . bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama gunumu..

esin durakladıysa cnm, demek ki duraklama devrine geçtiniz..bundan sonra da hızlı geçis sistemine geçersinizz

hahahaha aynennn

hosbuldukdemek gidiyonafiyet olsun

Evet gdiiyom suan , birakamadim bi turlu sizi haaa

yaw gel gitme bende bisey yemedim dahakilo veririm diye bisey yeemeden duruyom öylece

ya hayalotum nereey gidicen hocam dedi ya, anlattım gerçi sen geriden bakmıyon artık haberin olmaz böyle
ya nebilim kafam karıstıı :18::18::18:
hem hocalar herseyi bilir, çoklu alıntıyı da

doru gecmise bakmayica fransiz kaliyorum konuya böyleyaw söyle nereye gidecen

kızlar benim şimdi öğlen aram, bi çıkıyım ıspanak brokoli neyin alcam burda pazar var bugün hepinizi öptüm görüşürüz

gurbetkızım 1 gibi gelirim inş öpüyorummm

yine ne iş yaptığıını demedin gitti bu kızçem nyse bakalım,. kolay gelsin sana alısveriste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…