- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.201
doru gecmise bakmayica fransiz kaliyorum konuya böyleyaw söyle nereye gidecen
kızarmıs derken, ya kırmızı elma niyetine yicek bu beni,yada kızarmıs piliç niyetine
arkdsların yanına
ama nedense pazar gitme, pzrtesi git diyo
salı da gün var zaten görümcelerimletek gelinim özlemislerdir beni
coklu alıntı diyorum alıntı yap yazıyo ya yanında +şekli var ordan işaretliyosun coklu alıntı yapabiliyosun
kendime bi türk kahvesi yapıp geliyorum
eksik yazmışım demin, onun için öne aldım
hoca olmanin ayricaligi bu istenasilda kibar karsilik veriyo yaw benim aklima gelmezdi böyle karsilik vermek
hehehehe
öğrenin iste, bosuna mı hocanızımm
hocamdan ögrenecegim daha cok sey var cok:44::44::44::44::44::44::44::44::44:benden cirak bilem olmaz olsa olsa hayalotum olur
peki hocam sorum var
pilic niyetine yiyecem o öylece actigingözlerinide yiyecem:125::125::125::125::125::125::125:
esilam batini söylede umud hocam listeye eklesin senisenden bizdensin artik
temeemmm
pazartesi git yoksa buraya gelmensen tek gelinmisin hocam kiymetlisindir
bende batımı bilmiyorum bazen 30 bazen 28 bazen 21 günde adet oluyorum en son 21 aralıkta oldum 21 ocağa kadar beklyem napıyımyasakcığım belki bana güleceksin ama ben batınıda bilmiyorum.
yasakcığım belki bana güleceksin ama ben batınıda bilmiyorum.
heya .. zaten havada bozuyor, simdi bakıyorum da, kara kara bulutlar geliyor yine kar yağısı demislerde dün haberlerde
evt kusum tek gelinimmm..ben ne dersem o olurr... deerrmişimmm
kıymetli olmasam ne olacak, görümcelerimi severim de.. benim tayni için aynı mıyım bilemiyorum..
bu arada dün alpinime habiptemede dediydim.. tayni ..kısaca bende kayınvalde demek..
bilmeyen öğrensin.. kayınvalde demek içimden gelmiyor..kaynana desem ağızda hos durmuyor..:26:
o yüzden kısaca tayin takdım onun adına ,esim de gülüyor bana öyle dediğim için
ben veliahtin olamamkac firin ekmek yemem lazim hayalotum olur ama
hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin bilgin benden daha çok,ben yıllar geçtiği için bildiğimi de unutdum, hocalığı sana devradiyom.. devirdaim islemleri için hayalotumu çağırıııııııııııınnnnnnnnnnn
peki hocam sorum var
klozetimde önceki oturan pis kadından kalma kadın bile diyemycem okadar pismiş bi sarı leke var domestos cif kireç çözücü fayda etmedi hatta diş fırçasıyla fırcaladım baktım işe yaramadı fırcayı eşime verdm dişlerini fırcalıyoonun dişler parlıyo ama benm klozet parlamadı :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?