Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hocamdan ögrenecegim daha cok sey var cok:44::44::44::44::44::44::44::44::44:benden cirak bilem olmaz olsa olsa hayalotum olur

coklu alıntı diyorum alıntı yap yazıyo ya yanında +şekli var ordan işaretliyosun coklu alıntı yapabiliyosun
kendime bi türk kahvesi yapıp geliyorum

Umut81 kullanıcısından alıntı

yaw okudum da, o dediğine ne yazacağım aklıma gelmedi :44:
bida yaz bakem
hem hocalar herseyi bilir, çoklu alıntıyı da..

eksik yazmışım demin, onun için öne aldım

oyy gumuss.. oyy,, yedin beni evladımm

esilam batini söylede umud hocam listeye eklesin senisenden bizdensin artik

hocamdan ögrenecegim daha cok sey var cok:44::44::44::44::44::44::44::44::44:benden cirak bilem olmaz olsa olsa hayalotum olur

hahahaah .. Allahımm seni güldürsün emiii
doğru hayalotum bilir bak.. bikaç sayfa önden okusaydın, onu hocanın yardımcısı olaraktan ise aldım,. ünkü kimeydi unuttum bak.:44: işte şu sayfada hurmayı anlatan msjlar var die anlatıyordu..dedim senden iyi bana yardımcı olur, seni yardımcım olarak işe alıyorum .. tmm dedi

Umut81 kullanıcısından alıntı

yaw okudum da, o dediğine ne yazacağım aklıma gelmedi :44:
bida yaz bakem
hem hocalar herseyi bilir, çoklu alıntıyı da..

oyy gumuss.. oyy,, yedin beni evladımm
peki hocam sorum var
klozetimde önceki oturan pis kadından kalma kadın bile diyemycem okadar pismiş bi sarı leke var domestos cif kireç çözücü fayda etmedi hatta diş fırçasıyla fırcaladım baktım işe yaramadı fırcayı eşime verdm dişlerini fırcalıyo onun dişler parlıyo ama benm klozet parlamadı :26::26::26::26:

pazartesi git yoksa buraya gelmensen tek gelinmisin hocamkiymetlisindir

heya .. zaten havada bozuyor, simdi bakıyorum da, kara kara bulutlar geliyor yine kar yağısı demislerde dün haberlerde
evt kusum tek gelinimmm.. ben ne dersem o olurr... deerrmişimmm
kıymetli olmasam ne olacak, görümcelerimi severim de.. benim tayni için aynı mıyım bilemiyorum..
bu arada dün alpinime habiptemede dediydim.. tayni .. kısaca bende kayınvalde demek..
bilmeyen öğrensin.. kayınvalde demek içimden gelmiyor ..kaynana desem ağızda hos durmuyor..:26:
o yüzden kısaca tayin takdım onun adına , esim de gülüyor bana öyle dediğim için

yasakcığım belki bana güleceksin ama ben batınıda bilmiyorum.

yok habibtem esilam niye gülümbende ögreneli 2 ay oldu dahabat beklenene adet tarihi demek...reglin ne zaman basliyacak sence bi tarih verde umud hocam listeye eklesin...en azindan durmadan birbirimize sormayiz listeye bakar kimin adeti yaklasti diye takip ederiz.....

doru kaynana deme hakketmiyoduryine seninki iyiymis ben kör olasica avrat derim

ben veliahtin olamamkac firin ekmek yemem lazimhayalotum olur ama

hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

senin bilgin benden daha çok, ben yıllar geçtiği için bildiğimi de unutdum, hocalığı sana devradiyom..devirdaim islemleri için hayalotumu çağırıııııııııııınnnnnnnnnnn

senin bilgin benden daha çok, ben yıllar geçtiği için bildiğimi de unutdum, hocalığı sana devradiyom..devirdaim islemleri için hayalotumu çağırıııııııııııınnnnnnnnnnn

yapma hocam ben hoca olursam bu topik batarhocamiz sensin kürler sende hurmamiz sende liste sende daha ne olsun hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu nasıl bir soru gumuss????
o kadar derinlere in demedik gumuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…