- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.221
yok habibtem esilam niye gülümbende ögreneli 2 ay oldu daha bat beklenene adet tarihi demek... reglin ne zaman basliyacak sence bi tarih verde umud hocam listeye eklesin...en azindan durmadan birbirimize sormayiz listeye bakar kimin adeti yaklasti diye takip ederiz.....
doru kaynana deme hakketmiyoduryine seninki iyiymis ben kör olasica avrat derim
hımmm anladım cnm tşkler. ocak 24 umut hocam eklersen sevinirim.
yapma hocam ben hoca olursam bu topik batarhocamiz sensin kürler sende hurmamiz sende liste sende daha ne olsun hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok habibtem esilam niye gülümbende ögreneli 2 ay oldu daha bat beklenene adet tarihi demek... reglin ne zaman basliyacak sence bi tarih verde umud hocam listeye eklesin...en azindan durmadan birbirimize sormayiz listeye bakar kimin adeti yaklasti diye takip ederiz.....
bu nasıl bir soru gumuss????
o kadar derinlere in demedik gumuss
biri bana bi çözüm söylemeli :84::84::84::84::84::84:bu nasıl bir soru gumuss????
o kadar derinlere in demedik gumuss
batmaz kusum benim,.ben sana güveniyorum, bazen görüyorum batıran oluyor yani ..
nyse birazdan kalkayım bende,en iyisi
batmaz kusum benim,.ben sana güveniyorum, bazen görüyorum batıran oluyor yani ..
nyse birazdan kalkayım bende,en iyisi
hımmm anladım cnm tşkler. ocak 24 umut hocam eklersen sevinirim.
cnm bu arada benim batımda ocak 24 eklersen listeye sevinirim :)
rica ederim esilam ne istersen sor bitanemhocam sana zahmet esilamida ekle
esilam hani bizim yaptigimiz su smileler varya mesala bubunlar sende gözükmüyosa;
Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;
Kullanıcı Kontrol Paneli gir.
Seçenekleri Düzenle tikla.
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet
HADI YAPDA SENINKILERIDE GÖRELIM
hoca kim belli oluyooo
rica ederim esilam ne istersen sor bitanemhocam sana zahmet esilamida ekle
esilam hani bizim yaptigimiz su smileler varya mesala bubunlar sende gözükmüyosa;
Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;
Kullanıcı Kontrol Paneli gir.
Seçenekleri Düzenle tikla.
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet
HADI YAPDA SENINKILERIDE GÖRELIM
umutcum siz nekadardır bebiş istiyosunuzz?
cnm bu arada benim batımda ocak 24 eklersen listeye sevinirim :)
kullanıcı kontrol paneline nerden giricem yasakcım
hocam valla sana diyecektimsende bilirsin söyle dersin diye seni yormak istemedim demeden ben yazdim
benim çok oldu cnm.. 15buçuk yıllık evliliğim var..bikaç kez asılama. 3kez tüp bebek..1.ve 2. 2005 te yapıldı..ve maalesef sonuç alamadık..
3. sü 2010 da yapıldı.. yine sonuç alamadık..2010 dan beri de bekliyoruz..bikaç aydır da kür fln uyguluyoruz esimle..hayırlısı bakalım..
benim pek umudum yok da, sizlerde umudum
ne gülen pıtırcığımm
kusum cvp vericem diye sayfa sayfa telef oldum...namaz kılıp, biraz da kuran okumam lazımm
smdi eklicem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?