- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.261
esilam geldi hemide yapmisgüle güle iyi günlerde kulan esilam listeyede ekledi hocam gördünmü
hocam kutunu bosaltyazilarim heslenecek
burdayım habibtem tşkler nihayetyaptım smileyi
cnm hızınıza yetişemiyom şimdi gördüm tşkler
yasağımm.. seni hayalotumun kollarına emanet ediyorum..bana hani gitme dedin ya.. o yüzden kusum.. o seni ister arabasında gezdiri, ister senin süpürgene binersiniz diye.. nasıl fikir ama..yokluğumu heç anlamazsın belkim, hayalotum bal kusum olunca..
selam umut naber
kım var bılmıyorum herkeslere merhaba
hayalotum dun az velım gelmıstı toplantı ıyıydı kurtuldum ıste
buna ilave bisey daha yazim, smdi aklıma geldi..
benim ne arabam var, ne süpürgem.. ben bir garip bir umudumm.. tey tey de tey teyyy hahahaha
suedam bende varim bende
heslenecek ....:44: ne demek yaww
hocanın bilmediği bisey çıkdı,eyvah simdi yandık
allah razi olsun hocammmmmmozaman 5 tane bebem olacak demmek
benim çok oldu cnm.. 15buçuk yıllık evliliğim var..bikaç kez asılama. 3kez tüp bebek..1.ve 2. 2005 te yapıldı..ve maalesef sonuç alamadık..
3. sü 2010 da yapıldı.. yine sonuç alamadık..2010 dan beri de bekliyoruz..bikaç aydır da kür fln uyguluyoruz esimle..hayırlısı bakalım..
benim pek umudum yok da, sizlerde umudum
ne gülen pıtırcığımm
kusum cvp vericem diye sayfa sayfa telef oldum...namaz kılıp, biraz da kuran okumam lazımm
smdi eklicem cnm
yaw hani bisey yaparsinda bozulur ya bende ş harfi olmadigi icin s ile yazdim koy bakalim ş yine mi anlamayacan
canıımmm naber nasılsın?
ben umreden ınsallahhh bol bol hurma getıreyım sıze 3 cekırdeklı bulucam:27
umut hocamız tanıdımı bılmem ama ben heşlenecek dıyınce de tanımadım ne cahılım ya guya pratıkte hocayız
hayırlara cıksın canım ama ruyaların tersı cıkarmıs bunu unutma.kavgalı gorursen neseye huzura yorarlarAnah son 3 girmisimmm...allah hayirlisini getirsin
Hehe ne hamaratlisi yaaa, dusa giriyorum sacimi taramadan topluyorumben suzme kahvesi iciyorum acili ama azaltmaya bakiyorum ... eskiden cok icerdim simdi 2 bardak veya 1 iciyom suan,.... Canim zaten ben hazirladim diyesiye 12 buluyor kahvaltiyi, esimde evde olunca.. tam sana yazarken annem aradi kizim ruyamda seni gördum Esin seni cok kotu dovuyormus bende cikip gelecekmisim iyimisiniz diyor guldum haaaa
anlatmammı cok guzel fall bakarım ..çiçeklerim var taze taze kokulu hemıdeben geldm sen cıktın
neyse bugün kahve içicem fincanı atıcam anlarsın ya
evet gozalesım sen benım prensesımsınbiri prensesimken mi dedisanki kendileri ne oluyorsa,
bak iste, hocanı gördün,yalnışını farkettin hemen.. hoca korkusu böyle bisey demek kii
yap balkusum yap
sonuna kadar katılıyorum hocam arkandayızkür sanıp geri gidenler işin aslını bilmiyolar..
işir sırrı hurma da , bilseler geri gitmezlerdi
katremmmm özledımmmhb umudum çok şükür iyiym, bildiğin gibi işyerindeyimsen nasılsın baken
canıımmm naber nasılsın?
ben umreden ınsallahhh bol bol hurma getıreyım sıze 3 cekırdeklı bulucam:27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?