Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kusum benim, ALINTI İLE CEVAPLA dersen bile tasımız olursun arada yapın valla, hep bana kalıyo bu isler,
yoruluyorum he
canbonum yapıyorum zaten oylede en az 15 karakter daha gırın dıyo bu pc yaw anlamadım
amın inşallah kuzum tekede razıyım rabbım nasıp etsın inşallah saglıklı bır evlat hepımıze
hayalotum bal kusum gitmiss
geçmisten geldiğim için, sana gelecekte yetisemedim
bnce sana balkız desinler, daha makbule geçerr başbaşşşş
gonzalezım sımdıde ben gecmısten gelene kadar sen gıttın sanırsam
ben bu saatte burdayimyatakta degilimhormonlarim degisti iyice
şa şır dımmmcanbonum benım nasılsın varmı agrın boncugum:26:

yaw biz yapsak bilem tabi sana tesekkür edilecek ciraklara tesekkür edilmez esilam doru yapmis

anam sen bızden kopamıyon dımesen ver işte şifrenı ben yazarım senın yerıne bouna yardımcı olmadık alaala
benim haberim yoktu hocamnereye gidecencocuklari varmi kalabaliklarsa hic gitme derim
bencede başın şişer patlarsın valla
kızlar benim şimdi öğlen aram, bi çıkıyım ıspanak brokoli neyin alcam burda pazar var bugün hepinizi öptüm görüşürüz

gurbetkızım 1 gibi gelirim inş öpüyorummm
brokolımı hiç sevmem
allah razı olsun zaten evde çalışmıyodum bi iş verdin bana umut hocam scorpıonsum işe gir diyodu bana bak kkda iş buldum ben oleyyyyyyy
haftada bır kezzabı dok gıtmesse yenı bır klozet al
kaçakhayalim bu hocanın taynısı cok komık ha
senin bilgin benden daha çok, ben yıllar geçtiği için bildiğimi de unutdum, hocalığı sana devradiyom..devirdaim islemleri için hayalotumu çağırıııııııııııınnnnnnnnnnn
devırdaımmı:18::18::18::18::18::18:
canbonum bu saatten sonra benım kollarımda bulunmaktasın vatana mıllete öncelıkle mıdeme hayırlı ugurlu olsun
selam umut naber

kım var bılmıyorum herkeslere merhaba

hayalotum dun az velım gelmıstı toplantı ıyıydı kurtuldum ıste
sevındım bıtanemmm
amınnnnnnnnnnnnnnnnn
allah razi olsun hocammmmmm ozaman 5 tane bebem olacak demmek
ruyam cıkıyo valla
cnm nihayet yaptım tşkler

bende dıyorumkı bu kızceye kım ogretcek

gelcem yıne bıyere gıdıyorum
optum canbonlar az konusmusunuz bırazdaha konusunda bak napıyorum ben sızı
baş baş

ama benim 8+8 olucak neredeyse...
bu ağustosta, 16 olucakk
ama ben çookk yoruldummmm böyle güldügüme bakmayın..
yara beniimmm.. yara beniimmmm

gelcem yıne bıyere gıdıyorum
optum canbonlar az konusmusunuz bırazdaha konusunda bak napıyorum ben sızı
baş baş
fincanımı görmedin yada acelen vardı bakamadın ama bekliyorum güzel yorumları bebiş haberlerini bide mümkünse karnımda değil de kucağımda haberleri bekliyorum

esilam gecmisten baslama kuzum benim son sayfaya gel yoksa isin icinden cikamazsin

biliyoruz umudum

dualarımız seninle umutcummm.Allahım hepimize en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlat nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…