- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.281
tabi ki kusum benimmmhemide 5 iiiiizzzzzzzzzzzzz Allahım sen yardınm eyle.. o saatden sonra yasahayal..
tam hayalmeyal.. olur.. :18:cünkü heç bisey hatırlamaz..ahada böyle biraz da böyle olurrrr haha hahah
canbonum yapıyorum zaten oylede en az 15 karakter daha gırın dıyo bu pc yaw anlamadımkusum benim, ALINTI İLE CEVAPLA dersen bile tasımız olursunarada yapın valla, hep bana kalıyo bu isler,
yoruluyorum he
amın inşallah kuzum tekede razıyım rabbım nasıp etsın inşallah saglıklı bır evlat hepımızeAllahım hayırlara çıkartsın insaAllah...
hayalotum sayıyı arttıram mı, ikiz değil besiz olsun derken, bundan sonrası içinde. senin bu rüyana göre de besiz topiği diye adımız çıkmasa
bak hurma işe yarıcak insaAllah, Allahımın izniyle, yumurtalar kistlerle olan savasını kazanacak insaAllahh
gonzalezım sımdıde ben gecmısten gelene kadar sen gıttın sanırsamhayalotum bal kusum gitmiss
geçmisten geldiğim için, sana gelecekte yetisemedim
bnce sana balkız desinler,daha makbule geçerr başbaşşşş
şa şır dımmmben bu saatte burdayimyatakta degilim hormonlarim degisti iyice
herkescıklerle tanış bi hayalotunuz varmış o nerelerde demeyın emiAnah son 3 girmisimmm...allah hayirlisini getirsin
Hehe ne hamaratlisi yaaa, dusa giriyorum sacimi taramadan topluyorumben suzme kahvesi iciyorum acili ama azaltmaya bakiyorum ... eskiden cok icerdim simdi 2 bardak veya 1 iciyom suan,.... Canim zaten ben hazirladim diyesiye 12 buluyor kahvaltiyi, esimde evde olunca.. tam sana yazarken annem aradi kizim ruyamda seni gördum Esin seni cok kotu dovuyormus bende cikip gelecekmisim iyimisiniz diyor guldum haaaa[/Q
gurbetcim merhaba. bunlar ne ben anlayamadım.ben aranıza dün katıldım.diğer arkadaşlarla tanıştım.sizinlede tanışalım istersenizben hayalot hoş geldın canbon kız hurmalı topiğimize
yaw hani bisey yaparsinda bozulur ya bende ş harfi olmadigi icin s ile yazdim koy bakalim ş yine mi anlamayacan
elebasiyim doru
anam sen bızden kopamıyon dımedüsünceliyim evladımm..pazar günkü arkadas çağırıyo dediydim ya,, önce he diyorum sonrada bgün bi his gitme bsver diyo..demin aradı, geliyomusun die..bnde bilmiyom hava bozucakmıs dedimm..o da itiraz etit gel fln, havayı napacan kapalı yerde olucaz dedi..napçam bilmiyom
bencede başın şişer patlarsın vallabenim haberim yoktu hocamnereye gidecen cocuklari varmi kalabaliklarsa hic gitme derim
brokolımı hiç sevmemkızlar benim şimdi öğlen aram, bi çıkıyım ıspanak brokoli neyin alcam burda pazar var bugün hepinizi öptüm görüşürüz
gurbetkızım 1 gibi gelirim inş öpüyorummm
allah razı olsun zaten evde çalışmıyodum bi iş verdin bana umut hocamhahahaah .. Allahımm seni güldürsün emiii
doğru hayalotum bilir bak..bikaç sayfa önden okusaydın, onu hocanın yardımcısı olaraktan ise aldım,. ünkü kimeydi unuttum bak.:44: işte şu sayfada hurmayı anlatan msjlar var die anlatıyordu.. dedim senden iyi bana yardımcı olur, seni yardımcım olarak işe alıyorum .. tmm dedi
haftada bır kezzabı dok gıtmesse yenı bır klozet alpeki hocam sorum var
klozetimde önceki oturan pis kadından kalma kadın bile diyemycem okadar pismiş bi sarı leke var domestos cif kireç çözücü fayda etmedi hatta diş fırçasıyla fırcaladım baktım işe yaramadı fırcayı eşime verdm dişlerini fırcalıyoonun dişler parlıyo ama benm klozet parlamadı :26::26::26::26:
kaçakhayalim bu hocanın taynısı cok komık haheya .. zaten havada bozuyor, simdi bakıyorum da, kara kara bulutlar geliyor yine kar yağısı demislerde dün haberlerde
evt kusum tek gelinimmm..ben ne dersem o olurr... deerrmişimmm
kıymetli olmasam ne olacak, görümcelerimi severim de.. benim tayni için aynı mıyım bilemiyorum..
bu arada dün alpinime habiptemede dediydim.. tayni ..kısaca bende kayınvalde demek..
bilmeyen öğrensin.. kayınvalde demek içimden gelmiyor..kaynana desem ağızda hos durmuyor..:26:
o yüzden kısaca tayin takdım onun adına ,esim de gülüyor bana öyle dediğim için
devırdaımmı:18::18::18::18::18::18:senin bilgin benden daha çok,ben yıllar geçtiği için bildiğimi de unutdum, hocalığı sana devradiyom.. devirdaim islemleri için hayalotumu çağırıııııııııııınnnnnnnnnnn
canbonum bu saatten sonra benım kollarımda bulunmaktasınyasağımm.. seni hayalotumun kollarına emanet ediyorum..bana hani gitme dedin ya.. o yüzden kusum.. o seni ister arabasında gezdiri, ister senin süpürgene binersiniz diye.. nasıl fikir ama..yokluğumu heç anlamazsın belkim, hayalotum bal kusum olunca..
sevındım bıtanemmmselam umut naber
kım var bılmıyorum herkeslere merhaba
hayalotum dun az velım gelmıstı toplantı ıyıydı kurtuldum ıste
amınnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 595174
bu da yasağımm için..Allahım bizlere bol bebisli günler nasip eylee... sıkıntılarımız gidersin güzel Rabbimm...
Allahım yasağımın kaybettiği bebisler kadar,.bebis ver onlara.. amiinnnnnnnnnnnnnnn
ruyam cıkıyo vallaallah razi olsun hocammmmmmozaman 5 tane bebem olacak demmek
cnm nihayet yaptım tşkler
canbonum yapıyorum zaten oylede en az 15 karakter daha gırın dıyo bu pc yaw anlamadım
amın inşallah kuzum tekede razıyım rabbım nasıp etsın inşallah saglıklı bır evlat hepımıze
gonzalezım sımdıde ben gecmısten gelene kadar sen gıttın sanırsam
şa şır dımmmcanbonum benım nasılsın varmı agrın boncugum:26:
herkescıklerle tanış bi hayalotunuz varmış o nerelerde demeyın emiben hayalot hoş geldın canbon kız hurmalı topiğimize
hayalotum görmemisin ben esilama dedim hayalotumla bi tanis vazgecemen demistim ama görmemisin
umutcum lütfen inancını yitirme.sana bir örnek vereyim.kuzenimin 8 sene olmadı.dr sizin çocuğunuz olmaz.kısırlık bölümüne gidin dedi.onunda yapmadığı şey kalmadı.aşılma tüp bebek vs.fakat o inancını hiç bir zaman yitirmedi.hep dua etti.tedaviyi bıraktı rabbim 8 senenin üzerine nasip etti.inş. Allahım sana ve bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn.
umut hocamız tanıdımı bılmem ama ben heşlenecek dıyınce de tanımadım ne cahılım ya guya pratıkte hocayız
ya öyle tahmin ettim di, yinede bi sorayım dedimm , hocalar yine bildiğiin okurr
al işte bak yasağımm.. gerçek hocanın bile hocalığı yetmedi.. haha haah hah
fincanımı görmedin yada acelen vardı bakamadın ama bekliyorum güzel yorumları bebiş haberlerini bide mümkünse karnımda değil de kucağımda haberleri bekliyorumgelcem yıne bıyere gıdıyorum
optum canbonlar az konusmusunuz bırazdaha konusunda bak napıyorum ben sızı
baş baş
ama benim 8+8 olucak neredeyse...
bu ağustosta, 16 olucakk
ama ben çookk yoruldummmmböyle güldügüme bakmayın..
yara beniimmm.. yara beniimmmm
işyerindesin de, ne işi yapıyodun onu soruyorum :44:
oldu katremiyi alisverisler
yine ne iş yaptığıını demedin gitti bu kızçemnyse bakalım,. kolay gelsin sana alısveriste
benim çok oldu cnm.. 15buçuk yıllık evliliğim var..bikaç kez asılama. 3kez tüp bebek..1.ve 2. 2005 te yapıldı..ve maalesef sonuç alamadık..
3. sü 2010 da yapıldı.. yine sonuç alamadık..2010 dan beri de bekliyoruz..bikaç aydır da kür fln uyguluyoruz esimle..hayırlısı bakalım..
benim pek umudum yok da, sizlerde umudum
ne gülen pıtırcığımm
kusum cvp vericem diye sayfa sayfa telef oldum...namaz kılıp, biraz da kuran okumam lazımm
smdi eklicem cnm
biliyoruz umudum
saolun umudum ve yasağım geldim şimdi yemeğimi de yedimumudum ben memurum kaymakamlkta.pazardan geliyim de öle yazayım dediydim.eee naptınız bakam ben yokkene burlarda
dualarımız seninle umutcummm.Allahım hepimize en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlat nasip eder inş.
esilam gecmisten baslama kuzum benim son sayfaya gel yoksa isin icinden cikamazsin
cnm ama bu seferde yazılanlara yetişemiyorum.yazdıklarınızı göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?