Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bişey sorcam cevap vermeyenle konuşmuyorum
şimdi ben 21 aralıkta adet oldum adetm 25 28 gün arası geliyo bikaç gün önce yumurtladım 1 ocak 2 ocak gibi e benm hala yumurtlama ağrım ve akıntım var hala yumurtluyomuyum acaba
bide doktor demiştiki sağda 1 solda 2 yumurta var demişti yani en az 2 3 yumurtam olduğunu düşünürsek hala yumurtluyomuyum yoksa adet ağrım mı başladı adet ağrım erken başlar benm:26::26::26:

butun yumurtalar aynı anda catlamaz oyuzden belkı vardr agrın
adet ıcın erken ya cok erken onun agrısı degıldır

canbonum yapıyorum zaten oylede en az 15 karakter daha gırın dıyo bu pc yaw anlamadım

gonzalezım sımdıde ben gecmısten gelene kadar sen gıttın sanırsam

balkusum.. öle alıntı ile yapıca bnde de öyle oluyor..herkeste öyle olur..bu kk nın bir özelliği..
sen alıntı yap bi bakim kusum..bide alıntıdan sonar altına sen ya biseyler yaz, bikaç smiley fln koy.. o zaman olur

yok regl agrisi olamaz ki daha cok cünküo zaman tekrar yumurtluyosuncalismayi birakmayin ayda iki kere yumurtlayanlar cok oluyo öyleyse cok sanslisin

butun yumurtalar aynı anda catlamaz oyuzden belkı vardr agrın
adet ıcın erken ya cok erken onun agrısı degıldır
dimi çalışmayı hızlandırıyım ozaman
yok regl agrisi olamaz ki daha cok cünküo zaman tekrar yumurtluyosuncalismayi birakmayin ayda iki kere yumurtlayanlar cok oluyo öyleyse cok sanslisin
galiba bu yüzden zırt diye hamile kalıyorum bide ndn ikiz olmadı acaba hiç diye düşünüyorum neyse ikiz bana ağır gelir zaten hamileliğim riskli bide erken doğumdu iğnenin dozu yetmedi uğraşmayım ama olursada mutluluktan uçarım heralde
ağrım hep sağda bide sağ taraf yumurtluyorum

ikizden bende cok korkuyorum bizim icin cok zor canim benim yabirini bi doguralimda önce

Son düzenleme:

he yaw kopamıyom.. smdi hoca olmayınca baslarında ne ederler diyom hepp
tmm ben sifre verimm. sende bana tel ver .. hah haaha
basım sismesinden ziyade..çoluk çocuk pek yokda..lise arkadaslarım..arada biz toplanırız böyle
snden de Allah razı olsun balkusum,. islerime yardımcı oluyon..

bende dün cikiyorum dedim galiba 1 saat sonra ciktim

aynen valla ya ikiz zor bize 2 kat daha zor
ama benm kociş anlamıyo bunu her ilişkide inşallah ikiz olur diyo adam sırf onun sevinci için bile isterim ama neyse hayırlısı

öylede iste benim gözüm kesmiyo bu kanla iki besleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…