- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.301
esilam gecmisten baslama kuzum benim son sayfaya gel yoksa isin icinden cikamazsin
cnm ama bu seferde yazılanlara yetişemiyorum.yazdıklarınızı göremiyorum.
habibitem simdilik sen son sayfaya bak bitanem zamanla hizlanirsin aglaama hepimiz öyleydik
h
evet gozalesım sen benım prensesımsın
sonuna kadar katılıyorum hocam arkandayız
umut yerle bır ettınız gııı benım hocalıgı
en buyuk hoca bızım hocaen buyuk hoca umut hoca
bişey sorcam cevap vermeyenle konuşmuyorum
şimdi ben 21 aralıkta adet oldum adetm 25 28 gün arası geliyo bikaç gün önce yumurtladım 1 ocak 2 ocak gibi e benm hala yumurtlama ağrım ve akıntım var hala yumurtluyomuyum acaba
bide doktor demiştiki sağda 1 solda 2 yumurta var demişti yani en az 2 3 yumurtam olduğunu düşünürsek hala yumurtluyomuyum yoksa adet ağrım mı başladı adet ağrım erken başlar benm:26::26::26:
canbonum yapıyorum zaten oylede en az 15 karakter daha gırın dıyo bu pc yaw anlamadım
gonzalezım sımdıde ben gecmısten gelene kadar sen gıttın sanırsam
bişey sorcam cevap vermeyenle konuşmuyorum
şimdi ben 21 aralıkta adet oldum adetm 25 28 gün arası geliyo bikaç gün önce yumurtladım 1 ocak 2 ocak gibi e benm hala yumurtlama ağrım ve akıntım var hala yumurtluyomuyum acaba
bide doktor demiştiki sağda 1 solda 2 yumurta var demişti yani en az 2 3 yumurtam olduğunu düşünürsek hala yumurtluyomuyum yoksa adet ağrım mı başladı adet ağrım erken başlar benm:26::26::26:
güzelde isin varmisneler konustuk neler katrem
yaw biz yapsak bilem tabi sana tesekkür edilecek ciraklara tesekkür edilmez esilam doru yapmis
yaww yasağımm vallahi alemsin hee
e tabi esilam da napsın birden o böyle, şu şöyle derkene kafası karıstı kızçemin
dimi çalışmayı hızlandırıyım ozamanbutun yumurtalar aynı anda catlamaz oyuzden belkı vardr agrın
adet ıcın erken ya cok erken onun agrısı degıldır
galiba bu yüzden zırt diye hamile kalıyorum bide ndn ikiz olmadı acaba hiç diye düşünüyorum neyse ikiz bana ağır gelir zaten hamileliğim riskli bide erken doğumdu iğnenin dozu yetmedi uğraşmayım ama olursada mutluluktan uçarım heraldeyok regl agrisi olamaz ki daha cok cünküo zaman tekrar yumurtluyosun calismayi birakmayin ayda iki kere yumurtlayanlar cok oluyo öyleyse cok sanslisin
saol yasağımnirde bu umut sordu sordu nireye gayboldu
dimi çalışmayı hızlandırıyım ozaman
galiba bu yüzden zırt diye hamile kalıyorum bide ndn ikiz olmadı acaba hiç diye düşünüyorum neyse ikiz bana ağır gelir zaten hamileliğim riskli bide erken doğumdu iğnenin dozu yetmedi uğraşmayım ama olursada mutluluktan uçarım heralde
ağrım hep sağda bide sağ taraf yumurtluyorum
butun yumurtalar aynı anda catlamaz oyuzden belkı vardr agrın
anam sen bızden kopamıyon dımesen ver işte şifrenı ben yazarım senın yerıne bouna yardımcı olmadık alaala
bencede başın şişer patlarsın valla
allah razı olsun zaten evde çalışmıyodum bi iş verdin bana umut hocamscorpıonsum işe gir diyodu bana bak kkda iş buldum ben oleyyyyyyy
kaçakhayalim bu hocanın taynısı cok komık ha
devırdaımmı:18::18::18::18::18::18:
canbonum bu saatten sonra benım kollarımda bulunmaktasınvatana mıllete öncelıkle mıdeme hayırlı ugurlu olsun
bende dıyorumkı bu kızceye kım ogretcek
aynen valla ya ikiz zor bize 2 kat daha zorikizden bende cok korkuyorumbizim icin cok zor canim benim ya birinimi doguralimda önce
he yaw kopamıyom.. smdi hoca olmayınca baslarında ne ederler diyom hepp
tmm ben sifre verimm. sende bana tel ver .. hah haaha
basım sismesinden ziyade..çoluk çocuk pek yokda..lise arkadaslarım..arada biz toplanırız böyle
snden de Allah razı olsun balkusum,. islerime yardımcı oluyon..
aynen valla ya ikiz zor bize 2 kat daha zor
ama benm kociş anlamıyo bunu her ilişkide inşallah ikiz olur diyo adam sırf onun sevinci için bile isterim ama neyse hayırlısı
butun yumurtalar aynı anda catlamaz oyuzden belkı vardr agrın
esilam benim yerim onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?