- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.321
adet ağrım erken başlar ama bu kadar erken olmaz heralde adetten 1 hafta önce ara ara ağrım olur 25 günde olursam adete en az 10 gün var bakalımbencede gümüşcüm adet ağrısı için çok erken.
bencede gümüşcüm adet ağrısı için çok erken.
adet ağrım erken başlar ama bu kadar erken olmaz heralde adetten 1 hafta önce ara ara ağrım olur 25 günde olursam adete en az 10 gün var bakalım
selam umut naber
kım var bılmıyorum herkeslere merhaba
hayalotum dun az velım gelmıstı toplantı ıyıydı kurtuldum ıste
hayırlara cıksın canım ama ruyaların tersı cıkarmıs bunu unutma.kavgalı gorursen neseye huzura yorarlar
anlatmammı cok guzel fall bakarım ..çiçeklerim var taze taze kokulu hemıde
evet gozalesım sen benım prensesımsın
sonuna kadar katılıyorum hocam arkandayız
katremmmm özledımmm
sabah öğle akşam iğne yeriz ondan sonra her yer mosmor olur sonra allah korusun bebeğe bişey olacak bu kezde 2 bebek kaybettk diye acı çekicez hiç gerek yok böyle adrenalineöylede iste benim gözüm kesmiyo bu kanla iki besleyemem
ohh ohh süper ozamanyok bence regl agrisi degil bu
gerçekten öle canlarım kafam çok karıştı.ama olsun arkadaşlar yardımcı oluyorsunuz tşkler.Burası çok güzel bir ortam çok sevdim hepinizi.
sabah öğle akşam iğne yeriz ondan sonra her yer mosmor olur sonra allah korusun bebeğe bişey olacak bu kezde 2 bebek kaybettk diye acı çekicez hiç gerek yok böyle adrenaline
ohh ohh süper ozaman
gurbetim katrem nassinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzses verin katrem uyuma
Selam canimmmm Nasilsin?
Amin insallah hayirlara cikar , bende anneme dedim ruyalarin tersi cikar...
Ben geldim kizlarrrrrnapiyorsunuz
sesss veriyorum geriden okumaya kalkdim ilk defa sonunu zor getirdim haaa naparsiniz...??
olur bitanem bizlerinde cok karismisti zamanindaBEN SANA SONRA RESIMDE KOYDUTTURACAM AVATARINA bi iyice alista
gurbetim katrem nassinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzses verin katrem uyuma
tamam cnm iyice bi alışayım
off dozu artırması cok kötü ben en son 0,6lık yapmıştım felaket acıdı ağlayarak yaptım iğnelerimibak ben bu sefer iiki yedim yine olmadibu seferde hematologi doktorum tek yapacan ama dozu artiracaz dedi..deneme tahtasina döndüm iyice calisin yilmak yok
Yaw ben büle yapamıcam heralde cıkıyım da akşam evden girerim sürekli bi iş çıkıyo yetişemiyorum size
olur bitanem bizlerinde cok karismisti zamanindaBEN SANA SONRA RESIMDE KOYDUTTURACAM AVATARINA bi iyice alista
öyle cok konustukki hepicigini unuttum
off dozu artırması cok kötü ben en son 0,6lık yapmıştım felaket acıdı ağlayarak yaptım iğnelerimi
ama bukez cok sükür ya 0,2lık yada 0,4lük olacak 0,4lüğe bile razıyım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?