Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam umut naber

kım var bılmıyorum herkeslere merhaba

hayalotum dun az velım gelmıstı toplantı ıyıydı kurtuldum ıste

Selam canimmmm Nasilsin?

Amin insallah hayirlara cikar , bende anneme dedim ruyalarin tersi cikar...

Ben geldim kizlarrrrr napiyorsunuz

gerçekten öle canlarım kafam çok karıştı.ama olsun arkadaşlar yardımcı oluyorsunuz tşkler.Burası çok güzel bir ortam çok sevdim hepinizi.

olur bitanem bizlerinde cok karismisti zamanindaBEN SANA SONRA RESIMDE KOYDUTTURACAM AVATARINAbi iyice alista

sabah öğle akşam iğne yeriz ondan sonra her yer mosmor olur sonra allah korusun bebeğe bişey olacak bu kezde 2 bebek kaybettk diye acı çekicez hiç gerek yok böyle adrenaline

ohh ohh süper ozaman

bak ben bu sefer iiki yedim yine olmadibu seferde hematologi doktorum tek yapacan ama dozu artiracaz dedi..deneme tahtasina döndüm iyicecalisin yilmak yok

bak ben bu sefer iiki yedim yine olmadibu seferde hematologi doktorum tek yapacan ama dozu artiracaz dedi..deneme tahtasina döndüm iyicecalisin yilmak yok
off dozu artırması cok kötü ben en son 0,6lık yapmıştım felaket acıdı ağlayarak yaptım iğnelerimi
ama bukez cok sükür ya 0,2lık yada 0,4lük olacak 0,4lüğe bile razıyım inan

off dozu artırması cok kötü ben en son 0,6lık yapmıştım felaket acıdı ağlayarak yaptım iğnelerimi
ama bukez cok sükür ya 0,2lık yada 0,4lük olacak 0,4lüğe bile razıyım inan

valala bittik iyiyce rabbim yardimcimiz olsunyaw adam diyoki %80 hastam cocugunu ignelerle dogurdu seni bi basaramadik diyoacaba baska bisey daha mi var diyoaama bbende herseye bakildi bi pihtilasma cikti dedimadamin kafasi karisik iyice ne yapacagini sasirdi i benim icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…