- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.341
canlarim ben geri cikiyorum benim internettimden mi? KK de mi? birseyler kasiyor, cok yavas calsiiyor sayfa...
gorusruz aksama dogru
off dozu artırması cok kötü ben en son 0,6lık yapmıştım felaket acıdı ağlayarak yaptım iğnelerimi
ama bukez cok sükür ya 0,2lık yada 0,4lük olacak 0,4lüğe bile razıyım inan
valla bende aynı işte herşeye bakıldıvalala bittik iyiycerabbim yardimcimiz olsun yaw cadam diyoki %80 hastam cocugunu ignelerle dogurdu seni bi basaramadik diyo acaba baska bisey daha mi var diyo aama bbende herseye bakildi bi pihtilasma cikti dedim adamin kafasi karisik iyice ne yapacagini sasirdi i benim icin
arkadaşlar bişey sorucam hsg çekildikten sonra hamile kalınırsa bi problem olurmu acaba sonuçta radyasyon alınıyor ya :26::26::26::26:
canım bende kan pıhtılaşması var 4 bebeğimi kaybettm hala iğne dozu ayarlanamadıgümüşcüm ne iğnesi oluyorsunn
valla bende aynı işte herşeye bakıldı
seni çözemedim ama bnm sorunum iğnenin fazla gelmesi aspirin bile yeterli bence bana ama 0,4lükte zarar vermez diye düşünüyorum
senin iğne dozu sürekli artıyo düşürmeyi deneseler bide
aynen kanallar sıvının etkisiyle açılıyomuş kolay hamile kalınıyomuş hatta eltmin kardeşi 1,5yıl aradan sonra rahim filminden sonra hamile kaldıesilam ben öyle bisey duymadim aksine hemen hamile kaliniyo diye biliyorum
süper :119::119::119:kızlarrr.. yeni resmim nasıll ama
umut hocamız tanıdımı bılmem ama ben heşlenecek dıyınce de tanımadım ne cahılım ya guya pratıkte hocayız
anladin demi umudum...suedam anlamamis yine bu kelimeyi
al işte bak yasağımm.. gerçek hocanın bile hocalığı yetmedi.. haha haah hah
umut yerle bır ettınız gııı benım hocalıgı
en buyuk hoca bızım hocaen buyuk hoca umut hoca
0,4lükle denycez olur gibi geliyo bana hayırlısıyla olacak inanıyorum bu kezben en düsükle basladim onu 15.haftada kaybettim...tek aspiirin degilde sen bide 0,4 lük dene yaw daah neye baktiracam bilmiyorumki kadin dogumcumda saskin herseye baktirdik diyo...:44::44::44::44::44::44::44:simdi haftaya yine kadin dogumcuda randevum var bakin bi yere gönderecekmi yine
off dozu artırması cok kötü ben en son 0,6lık yapmıştım felaket acıdı ağlayarak yaptım iğnelerimi
ama bukez cok sükür ya 0,2lık yada 0,4lük olacak 0,4lüğe bile razıyım inan
kızlarrr.. yeni resmim nasıll ama
hocam kutuyaw silsene sürekli
kutum sana feda olsun..al be all senin olsunn
masalalhinsallahta diyim
süper :119::119::119:
maşallah ya çok tatlılar.
valala en büüyük hoca umuudm üstüne tanimam kusura bakma suedam
ben böyle tombik olsunlar istiyom bideeevt çok tatlılarrr , burda olsalardı yerdim onları ama yoklarr
0,4lükle denycez olur gibi geliyo bana hayırlısıyla olacak inanıyorum bu kez
off sende cok şaşkınım ya kader işte napsak önüne gecilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?