- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.661
demek bana hee ..askolsun habiptem sana..
zaten gidicem yarından sonra yokum buralarda..
ararsın beni belkimm
alppınmcim nasılsın?
iyiyyimmm tatlim sen nasilsinnn canim benimm../.[/Q
bende iyiyim cnm tşkler.nasıl gidiyor hamişlik
iyiyyimmm tatlim sen nasilsinnn canim benimm../.[/Q
bende iyiyim cnm tşkler.nasıl gidiyor hamişlik
iyiyiimm habibteemmmm sagolll...sen ne yapiyorsunnn bakalimmm
ben geeellldimm nasılsınız canlarımmmm
dün gelemedim yaaaa, güzel haberler var mıııı
hosgeldinnn habibtemmmm...benim canim skkin biraz o kadar...haber yok daha insallah en kisa zamanda iyi haberler alacaz habibtemmmm
inşallaaah kuzum yaaa
nolmuş benim pınarımaaaaaaa nye canın sıkkın balımmmmmmmmmmmmmmmm:26:
ben geldm ama yoksunuz benm koca dışarda bugün hadi çoruma gelin
akşam 9 bucuğa kadar sizleyim cabuk gelin sinirler hat safhada
iyiyimm canimmm bende yemegimi yemek icin ciktimmmm ama sende cikmisssin canbonmmmm...vallahi bizimkisi cok hareket ettgimde rahat durmam icin agriyi iyice veriyor bana...
umudummmmmmm ciktii onu incitecek birseymi yazdim dedim...habibtelerimmm benim mutlulugimm sizin de hamile oldugunuzu ogrendikten sonra baslar....heinizi cok seviyorummmm allahim en kisa zamnda sizlerede nasip etsinnnnnn...
kuzum yınemı dışarı cıktı bu adam
benımkıde kahveye gıttı abılerının peşinde yıne
gel ballı hayalotum ben sana söyliyiim kusumm..
--- haydi gel benimle ol oturup yıldızladrdan bakalım dünyadaki resmimizee
bu da nerden çıkdı anlamadım ama ilk o geldi aklıma
bizimki de beni yormkatan baska birsey yamiyorrr...sinir oldum su yemegi yap sunu yap...bende aksama dag gibi bulasik birakmazmiyim sana
zaten abileri olmazsa dedikleriniz yapmazlarsa olmuyorrr vallahi sinirler...sinirlenme habibtemmm
geçmişe dönemedim ama yok kuzum neden incitesin sen, umudumun işi çıkmıştır bitanemm... Ahh kuzummmm bizde o güzel haberi vermeyi öyle çoook istiyoruz ki bitanemm, inşş Rabbim bize de nasip eder....sen hamişsin yaa dualrın kabul olur, biizim için de dua et olar mı kuzummmmmmm
benim bu ayda umudum yok bitanem yaaa daha batıma 8 gün var ama kasıklarım acıyo ara ara, çook da akıntım var belim de ağrıyoo snaırım erkenden adet olcam
hoşgeldın bıtanemmmmben geeellldimm nasılsınız canlarımmmm
dün gelemedim yaaaa, güzel haberler var mıııı
noldu kuzum :44:hosgeldinnn habibtemmmm...benim canim skkin biraz o kadar...haber yok daha insallah en kisa zamanda iyi haberler alacaz habibtemmmm
bizimki de beni yormkatan baska birsey yamiyorrr...sinir oldum su yemegi yap sunu yap...bende aksama dag gibi bulasik birakmazmiyim sana
zaten abileri olmazsa dedikleriniz yapmazlarsa olmuyorrr vallahi sinirler...sinirlenme habibtemmm
Bende burdayimmm
vallahi kimseye birsey anlatmak istemiyorumm habibleteln en hasas noktasi...ben bencil bjiri degilim...hepinizin mutlu olmasini istiyorumm...umudum uzulmesin yeterki...gercekten cok seviyorum umudumu buradaki herkesi...eger uzuecek birsey dediysem herkesten ozur dilerim...hepinizin bebek sevinciyle aglamasini istiyorum sadece...kurban oldugum allahim en kisa zamanda sizlerede nasip eder ins...herkese dua ediyorumm ayet kursi okuyorummm elimden bunlar geliyor...allahim en kisa zamanda sizlere de verecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?