- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.641
bende bu akşam yapcaaaaaammmmmmm kısmet olursa tabi
kolay gelsinnnn canim...sen keseyi gordunmu gittinmi doktora canimmm...ve doktorun ilac verdimi sana habibtemmm
inş bugün yapabilirim canım benim...ya ben geç kalmamışımdır dimi, biz haftaya salı yada çarşambaya randevu alcaz daha hiçbişey görmedim ben doktora çıkmadım:26::26::26::26:
git gideceksennnnnnnnnnnnnn beklemeeeeeeeeeeeee farkli degilsin sendeeeeeeeeeeeeee gideceksennnnn beklemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
keskeeee kan testi yapturdigndaa doktora gecseydin canimmm yaaaaa...doktor en azindan ilac vermesi gerekiyorsa verirdi...yine de saglik olsun...folikasit iciyormusun pekiii
seniiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu geceeeee ahhh gir kollaarimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabir şarkı besteleyenim bile yokkkk
ne bilim hem burda kadın doğumcu yoktu rizeye gideriz demiştik hemde daha erken dye bekledik işte....hayırlısı olsun napalım. folikasit ilaç olarak almadım günde 2-3 kivi yiyorum bulgur ymeye çalışıyorum ıspanak yiyorum süt yoğurt yumurta tüketiyorum mutlaka hergün. ceviz,badeem,fındık ve antep fıstığı yiyorum bi de hergün mutlaka.sadece besinlere dikkat ettim canım yani...
seniiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu geceeeee ahhh gir kollaarimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aferin canim yarasin findigaaa...hayirlisi olsun canimmm...ama en kisa zmaanda git tammai...
seniiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu geceeeee ahhh gir kollaarimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aferin canim yarasin findigaaa...hayirlisi olsun canimmm...ama en kisa zmaanda git tammai...
habıbtemmm katremmmmm nasılsınız
teyzoşlarım nasıl
kolay gelsinnnn canim...sen keseyi gordunmu gittinmi doktora canimmm...ve doktorun ilac verdimi sana habibtemmm
git gideceksennnnnnnnnnnnnn beklemeeeeeeeeeeeee farkli degilsin sendeeeeeeeeeeeeee gideceksennnnn beklemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir şarkı besteleyenim bile yokkkk
demek bana hee ..askolsun habiptem sana..
zaten gidicem yarından sonra yokum buralarda..
ararsın beni belkimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?