Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

git gideceksennnnnnnnnnnnnn beklemeeeeeeeeeeeee farkli degilsin sendeeeeeeeeeeeeee gideceksennnnn beklemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kolay gelsinnnn canim...sen keseyi gordunmu gittinmi doktora canimmm...ve doktorun ilac verdimi sana habibtemmm

inş bugün yapabilirim canım benim...ya ben geç kalmamışımdır dimi, biz haftaya salı yada çarşambaya randevu alcaz daha hiçbişey görmedim ben doktora çıkmadım:26::26::26::26:

git gideceksennnnnnnnnnnnnn beklemeeeeeeeeeeeee farkli degilsin sendeeeeeeeeeeeeee gideceksennnnn beklemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inş bugün yapabilirim canım benim...ya ben geç kalmamışımdır dimi, biz haftaya salı yada çarşambaya randevu alcaz daha hiçbişey görmedim ben doktora çıkmadım:26::26::26::26:

keskeeee kan testi yapturdigndaa doktora gecseydin canimmm yaaaaa...doktor en azindan ilac vermesi gerekiyorsa verirdi...yine de saglik olsun...folikasit iciyormusun pekiii

keskeeee kan testi yapturdigndaa doktora gecseydin canimmm yaaaaa...doktor en azindan ilac vermesi gerekiyorsa verirdi...yine de saglik olsun...folikasit iciyormusun pekiii

ne bilim hem burda kadın doğumcu yoktu rizeye gideriz demiştik hemde daha erken dye bekledik işte....hayırlısı olsun napalım. folikasit ilaç olarak almadım günde 2-3 kivi yiyorum bulgur ymeye çalışıyorum ıspanak yiyorum süt yoğurt yumurta tüketiyorum mutlaka hergün. ceviz,badeem,fındık ve antep fıstığı yiyorum bi de hergün mutlaka.sadece besinlere dikkat ettim canım yani...

bir şarkı besteleyenim bile yokkkk
seniiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu geceeeee ahhh gir kollaarimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aferin canim yarasin findigaaa...hayirlisi olsun canimmm...ama en kisa zmaanda git tammai...

seniiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu geceeeee ahhh gir kollaarimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aferin canim yarasin findigaaa...hayirlisi olsun canimmm...ama en kisa zmaanda git tammai...

SAOL CANIM BNİM sen neler yaptın anlatsana... haftaya kesin gidiyorum canım ayın 15 dede bayan doktor geliyomuş buraya kadın doğumcu inşşşş

ben geldm ama yoksunuz benm koca dışarda bugün hadi çoruma gelin
akşam 9 bucuğa kadar sizleyim cabuk gelin sinirler hat safhada

habıbtemmm katremmmmm nasılsınız
teyzoşlarım nasıl

iyiyimm canimmm bende yemegimi yemek icin ciktimmmm ama sende cikmisssin canbonmmmm...vallahi bizimkisi cok hareket ettgimde rahat durmam icin agriyi iyice veriyor bana...

demek bana hee .. askolsun habiptem sana..
zaten gidicem yarından sonra yokum buralarda..
ararsın beni belkimm

bir şarkı besteleyenim bile yokkkk

gel ballı hayalotum ben sana söyliyiim kusumm..

--- haydi gel benimle ol oturup yıldızladrdan bakalım dünyadaki resmimizee
bu da nerden çıkdı anlamadım ama ilk o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…