- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.681
hoşgeldin bitanem naber nasılsınnn
hoşgeldın bıtanemmmmzeynepnur ve esilam arkadaşımız geldı bugun artık bizleler hamiş haberı yok ne yazıkkı onumuzdekı hafta cıkar ınsllah sen nasılsın
noldu kuzum :44:
ah benım elıme gecse bu adamlar aygınım baygınım yatda aklı başına gelsın sunun
hoşgeldın canbonum
Hosbuldum canlarimmmben İyiyim cok şükür siz nasilsiniz
kuzum yınemı dışarı cıktı bu adam
benımkıde kahveye gıttı abılerının peşinde yıne
vallahi kimseye birsey anlatmak istemiyorumm habibleteln en hasas noktasi...ben bencil bjiri degilim...hepinizin mutlu olmasini istiyorumm...umudum uzulmesin yeterki...gercekten cok seviyorum umudumu buradaki herkesi...eger uzuecek birsey dediysem herkesten ozur dilerim...hepinizin bebek sevinciyle aglamasini istiyorum sadece...kurban oldugum allahim en kisa zamanda sizlerede nasip eder ins...herkese dua ediyorumm ayet kursi okuyorummm elimden bunlar geliyor...allahim en kisa zamanda sizlere de verecek..
hayalimmmmmmmm hayatimsinav hosgeldinizzz habibtelerrr
benim önce istanbul sonrada hayalotumla beraber corum yapmam gerek
süpürgemin bi bakimini yapimda cok yolum var cünkümaslinda cok yorgunum ama napim habbitelerin ihtiyaci var bana
kaçakhayalimmmm
gitti bu adam yine.........
haahhaahahah hayalotummm yazacaktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayatimsinav diger topikteydiiiiii ayyy cok guldum kendimeeee...kafam yerinde degill yahuuuuuu:111::111::111::111::111:
kaçakhayalimmmm
hayalotum kendime gelemedim halenböyleyim mafoldum bugün ne ceneydi öyle
neden bir şey anlatmak istemiyorsun yaaa noldu habibtem, geçmişe dnersem geri gelemem anlat hadiiiii
vallahı bende yoruldum canbonum bugun hiç halım mecelim kalmadıdermişimmmmm
Hosbuldum canlarimmmben İyiyim cok şükür siz nasilsiniz
hoşgeldın bıtanemmmmzeynepnur ve esilam arkadaşımız geldı bugn artık bizleler hamiş haberı yok ne yazıkkı onumuzdekı hafta cıkar ınsllah sen nasılsın
hoşbulduk tatlummmm, ben de iyiyim çok şükür.. Bitanem topiğimize yeni arkdaşlarımız katıldı demekk HOŞGELMİŞLEERRRR
kaçakhayalimmmm
Kıyamam ben sana kuuzmmmm, ya niyeböyle yapıyo bu benim hemşerimm:44::44:
yaw bu sonradanmi alisti kahveyeyorgun olmuyomu bide yogun calisiyo diyosun
[SUP][/SUP]
habibtemmm en hasass noktaniz oldugu icin biraz dikkat etmem lazim...yok gecmisle alakasi yok ben kendimce diyorum acaba umudumu uzdummu ben diyeee,..cok sukur aramizda birsey yok benim dusuncem bu sadece bir anda cikti o yuzden...
oluyo habıbtem abılerı nerdeyse buda ona basladı oyuzden cıldırıyorum ya
Ben izmitte oturuyorumistanbul canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?