Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşgeldin bitanem naber nasılsınnn

Hosbuldum canlarimmmben İyiyim cok şükür siz nasilsiniz

kuzum yınemı dışarı cıktı bu adam
benımkıde kahveye gıttı abılerının peşinde yıne

benim önce istanbul sonrada hayalotumla beraber corum yapmam gerek

süpürgemin bi bakimini yapimda cok yolum var cünkümaslinda cok yorgunum ama napim habbitelerin ihtiyaci var bana

haahhaahahah hayalotummm yazacaktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayatimsinav diger topikteydiiiiii ayyy cok guldum kendimeeee...kafam yerinde degill yahuuuuuu:111::111::111::111::111:

neden bir şey anlatmak istemiyorsun yaaa noldu habibtem, geçmişe dnersem geri gelemem anlat hadiiiii

[SUP][/SUP]
neden bir şey anlatmak istemiyorsun yaaa noldu habibtem, geçmişe dnersem geri gelemem anlat hadiiiii

habibtemmm en hasass noktaniz oldugu icin biraz dikkat etmem lazim...yok gecmisle alakasi yok ben kendimce diyorum acaba umudumu uzdummu ben diyeee,..cok sukur aramizda birsey yok benim dusuncem bu sadece bir anda cikti o yuzden...

Hosbuldum canlarimmmben İyiyim cok şükür siz nasilsiniz

ben de iyiyim çok şükür bitanemmmm,cumayı iple çektim çok şüküüüürrrr dinleniyorum şuanda da

[SUP][/SUP]

habibtemmm en hasass noktaniz oldugu icin biraz dikkat etmem lazim...yok gecmisle alakasi yok ben kendimce diyorum acaba umudumu uzdummu ben diyeee,..cok sukur aramizda birsey yok benim dusuncem bu sadece bir anda cikti o yuzden...

bebeğimmmmmm biz seni gayet iyi tanıyoruz bu konuda bi sorun olmaz sen içini ferah tut kuzumm, bu arada senin belirtilerin nelerdi bitanem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…