- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.701
gelmiş ama geri gitmişbittik vallaumudum hocam ne halde acep
ben de iyiyim çok şükür bitanemmmm,cumayı iple çektim çok şüküüüürrrr dinleniyorum şuanda da
hoşgeldın bıtanemmmmzeynepnur ve esilam arkadaşımız geldı bugn artık bizleler hamiş haberı yok ne yazıkkı onumuzdekı hafta cıkar ınsllah sen nasılsın
hoşbulduk tatlummmm, ben de iyiyim çok şükür.. Bitanem topiğimize yeni arkdaşlarımız katıldı demekk HOŞGELMİŞLEERRRR
Kıyamam ben sana kuuzmmmm, ya niyeböyle yapıyo bu benim hemşerimm:44::44:
bilmiyorum ve bende tanıyamıyorum artık
heç iştene merakli oluyo bunlar abiye neyeinsallah bi yawrunuz olurda hic biyere gitmez....
Ben izmitte oturuyorumsana misafirliğe geleyim diyorum birgun becerikli hatunsun yaa faydalanmak ici
hayalim .habibtem .meddcezirim ,selencelkim nassinizben böyleyim
bende boyleyım:86::86:
kurbannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olurummmmm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....canimin icisinnnn sen nasil severimmmmmmmmmmmm bir bilsennnnnnnnnnnnnnnnnn bu sarkim sana o zaman beni yalniz birakacaksin zaten suan agliyorummmm sende beni birakirsanben ne yaaparimmm sensizzzz ablaa
ben geeellldimm nasılsınız canlarımmmm
dün gelemedim yaaaa, güzel haberler var mıııı
diger topikteeee bir arkadssss ona yazacktimmmm aklimdaydiii seni yazaktim aslinda habibtemmm karisitridim yaniiii :111::111:o kim habıbtem ya anlamadım ben yıne
tsk ederim habibtemmmm...vallahi kasik agrisi gogus ucu agrisi bayagi sisti memiklerbebeğimmmmmm biz seni gayet iyi tanıyoruz bu konuda bi sorun olmaz sen içini ferah tut kuzumm, bu arada senin belirtilerin nelerdi bitanem yaa
hşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, valla ben de böyleyim:111:
sen yorulmamissinyaramazlik pesindesin
hosgeldinnn habibtemmmm...benim canim skkin biraz o kadar...haber yok daha insallah en kisa zamanda iyi haberler alacaz habibtemmmm
umudummmmmmm ciktii onu incitecek birseymi yazdim dedim...habibtelerimmm benim mutlulugimm sizin de hamile oldugunuzu ogrendikten sonra baslar....heinizi cok seviyorummmm allahim en kisa zamnda sizlerede nasip etsinnnnnn...
diger topikteeee bir arkadssss ona yazacktimmmm aklimdaydiii seni yazaktim aslinda habibtemmm karisitridim yaniiii :111::111:
tsk ederim habibtemmmm...vallahi kasik agrisi gogus ucu agrisi bayagi sisti memikleridrar rengim acikti..kuruluk vardi cicekte kasiklarimda ani agri oluyordu geciyordu...adet gunumde kan testi yaptirdim ama ben catlatma ignesi yaptirmistim canim benimmm
iyiyiyizzzzz habibtemmm sen nasilsinnnn...bende bu durumdayimmmm
:82::82::82:
kaçakhayalim şu smile baksana noluyo burda
:83::83::83::83:
Neresinde oturuyorsunheç işteamin bitanem benım
vallahamı gel gel gel
diger topikteeee bir arkadssss ona yazacktimmmm aklimdaydiii seni yazaktim aslinda habibtemmm karisitridim yaniiii :111::111:
tsk ederim habibtemmmm...vallahi kasik agrisi gogus ucu agrisi bayagi sisti memikleridrar rengim acikti..kuruluk vardi cicekte kasiklarimda ani agri oluyordu geciyordu...adet gunumde kan testi yaptirdim ama ben catlatma ignesi yaptirmistim canim benimmm
iyiyiyizzzzz habibtemmm sen nasilsinnnn...bende bu durumdayimmmm
Bende boyle :95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?