Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bittik valla umudum hocam ne halde acep
gelmiş ama geri gitmiş acep yemek işini naptıki

hanimisss umudunnu habiptesiiiiiiiiiiiiiiii ağlama kusum yaaaa

o kim habıbtem ya anlamadım ben yıne
diger topikteeee bir arkadssss ona yazacktimmmm aklimdaydiii seni yazaktim aslinda habibtemmm karisitridim yaniiii :111::111:
bebeğimmmmmm biz seni gayet iyi tanıyoruz bu konuda bi sorun olmaz sen içini ferah tut kuzumm, bu arada senin belirtilerin nelerdi bitanem yaa
tsk ederim habibtemmmm...vallahi kasik agrisi gogus ucu agrisi bayagi sisti memikleridrar rengim acikti..kuruluk vardi cicektekasiklarimda ani agri oluyordu geciyordu...adet gunumde kan testi yaptirdim ama ben catlatma ignesi yaptirmistim canim benimmm
hayalim .habibtem .meddcezirim ,selencelkim nassiniz ben böyleyim

iyiyiyizzzzz habibtemmm sen nasilsinnnn...bende bu durumdayimmmm

hosgeldinnn habibtemmmm...benim canim skkin biraz o kadar...haber yok daha insallah en kisa zamanda iyi haberler alacaz habibtemmmm

umudummmmmmm ciktii onu incitecek birseymi yazdim dedim...habibtelerimmm benim mutlulugimm sizin de hamile oldugunuzu ogrendikten sonra baslar....heinizi cok seviyorummmm allahim en kisa zamnda sizlerede nasip etsinnnnnn...

yaaaaaaaaaaaaaaaa bana mı canın sıkılıd senin.. ben mi sıktım o güzel canını seniinnn balkusum yapma böyle yaaa .. özr dilerimmm yaaa

sana noldu yine esas oglanmi

Son düzenleme:

habıbtem senıde ıyı gormedım bugun
dur gelımde bı tansıyon olcem:94::94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…