Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayal kullanıcısından alıntı

bittik valla umudum hocam ne halde acep

gelmiş ama geri gitmiş acep yemek işini naptıki

yemek hazırladım. domates çorbası,barbunya buzluktan çıkardım bipisirdim, pilav salata..yedik biraz önce de..

ben kötü birisiyim kızlar, bazen şu değisken ruh halimle, hamis leri de üzüyorum...

hayalotum inşş dünyalar güzeli bbebişiniz olur da babasını eve bağlar

yasakhayalim ve hayalotum üçümüzün de tipler süper haaa hayalim sen de yorgunsun sanırımmm az kaldı kuşum evine ulaşınca 2 gün yan gel yyaattt

umudummmmmmm bitanemmm sen de hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmmm naber nasıslın

alppınım benim yine umudum yok bu ay yaaa, yine de sorayım dedim acaba sen de farklı bi belirti oldu mu diye.. Malum bu belirtiler herkeste değişiyooo... bu arada kuzum sen bugün dr. a gitmicek miydin:103:

umudum afıyet bal şeker olsun
gonzalezım yasen cok ıyısın habıbtemde cok ıyı de ben aranızdakı meseleyı bı turlu anlayamadım daha

ohhhhhhhh afiyet olsun umduumaaa, hamarat kadın işte yaaaa
bebeğim nnerden çıkıyo bu kötü biriyinm falan filan kızıyorum baaaaakkkk

hocam aglama bisenin degil hepimizin ruh hali degisiklik gösteriyo zamanla

hocammm nasinnnnnnnnnnnnnnnkendine geldinmi

nasıl olduğumu bilmiyorum, karmakarısığım.. yüzüm asıkk.. hemde fena asık.. gündüz cok gülersen herseye, aksamada böyle olursunn ..sizleri de üzmek istemiyorum.. özr dilerim.. ..
neyse ben çıkıyorum birazz.. gelebilirsem gelirim..hsçakalın..

Son düzenleme:

inşallah bıtanem sanırım ben degıstıremıycem belkı gelen ufaklık degıstırır oda elını cabuk tutup bı an once gelırse yoksam bızde bebek falan tarıhe karısacak

hanimisss umudunnu habiptesiiiiiiiiiiiiiiii ağlama kusum yaaaa
burdayimmmmmmmmmmmmmmm burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeruhe inteeeee yaa habibteeeeeeeeeeeee

sana noldu yine esas oglanmi
bizim herifffff surekli ayaktayimmm...dun herkesi cagirmis esasoglanla zaten konusmuyorummm sinir oluyorum kendisine evime geldigi icin guleryuzlu olmaliyimm...
habıbtem senıde ıyı gormedım bugun
dur gelımde bı tansıyon olcem:94::94::94:

vlllahi gel olc habibteemmmm 19 vardir simdi

ama umudum nerden cıktı sımdı bırden bıre canımsın ya ...
ıc bısey anlamadım valla yapma boyle dur gıtme sakın bak canım sıkkın olunca sen nasıl destek oluyosun bana gel bıtanem bızde sana olalım

gel yaw gitme

Kizcelerim nassinizz iyisiniz işşallahhhh
Biz daha halalardayizz..eve donsek te yaniniza gelsemm.yine ne cok kaynatmişsiniiz gıııı
Vallaha okuyamammm.siz bana özet geciverin var mi yeni biseylerrr

umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm neden gittinnnn offff...halay cekecektim seninleeee...

19 mu tansıyon aletı bozulur vallahı
hemen yat bakım bılaşıkları kocana bırak senın dınlenmen lazım

Kizcelerim nassinizz iyisiniz işşallahhhh
Biz daha halalardayizz..eve donsek te yaniniza gelsemm.yine ne cok kaynatmişsiniiz gıııı
Vallaha okuyamammm.siz bana özet geciverin var mi yeni biseylerrr

yeni kızçeler katıldı aramıza canbonum hamiş haberi yok daha
özledim scorpıonsum nezaman doncenız yazmıstın ama unuttum ben bugun cok konusunca aklım karıstı

scorpiiiiiiiiiiiiiii hosgeldinn habibtee....vallahi ceneleri durmuyorrrrrrr sen gecmisee bakarsaannn gelecekte kimseyi goremezsin herkes uyumaya gitmis oluyorrr masallahhh cenee dirdir samataaa yes yessss baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…