- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.721
napim simdi seni sen yenmek isteniyon demi :125::125::125::125::125:ayy kürdan yokmu disimin arasinda kaldi bisey
Neresinde oturuyorsunbaska istanbulda oturan yok mu onlarada geleyim
alalaal hayalimin ruh hali daha degisik
yasakhayal kullanıcısından alıntı
bittik vallaumudum hocam ne halde acep
gelmiş ama geri gitmişacep yemek işini naptıki
yemek hazırladım. domates çorbası,barbunya buzluktan çıkardım bipisirdim, pilav salata..yedik biraz önce de..
ben kötü birisiyim kızlar, bazen şu değisken ruh halimle, hamis leri de üzüyorum...
yemek hazırladım. domates çorbası,barbunya buzluktan çıkardım bipisirdim, pilav salata..yedik biraz önce de..
ben kötü birisiyim kızlar, bazen şu değisken ruh halimle, hamis leri de üzüyorum...
umudum afıyet bal şeker olsun
gonzalezım yasen cok ıyısın habıbtemde cok ıyı de ben aranızdakı meseleyı bı turlu anlayamadım daha
hocammm nasinnnnnnnnnnnnnnnkendine geldinmi
hayalotum inşş dünyalar güzeli bbebişiniz olur da babasını eve bağlar
yasakhayalim ve hayalotum üçümüzün de tipler süper haaahayalim sen de yorgunsun sanırımmm az kaldı kuşum evine ulaşınca 2 gün yan gel yyaattt
umudummmmmmm bitanemmm sen de hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmmm naber nasıslın
alppınım benim yine umudum yok bu ay yaaa, yine de sorayım dedim acaba sen de farklı bi belirti oldu mu diye.. Malum bu belirtiler herkeste değişiyooo... bu arada kuzum sen bugün dr. a gitmicek miydin:103:
burdayimmmmmmmmmmmmmmm burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeruhe inteeeee yaa habibteeeeeeeeeeeeehanimisss umudunnu habiptesiiiiiiiiiiiiiiii ağlama kusum yaaaa
bizim herifffff surekli ayaktayimmm...dun herkesi cagirmis esasoglanla zaten konusmuyorummm sinir oluyorum kendisine evime geldigi icin guleryuzlu olmaliyimm...sana noldu yine esas oglanmi
habıbtem senıde ıyı gormedım bugun
dur gelımde bı tansıyon olcem:94::94::94:
nasıl olduğumu bilmiyorum, karmakarısığım.. yüzüm asıkk.. hemde fena asık.. gündüz cok gülersen herseye, aksamada böyle olursunn ..sizleri de üzmek istemiyorum.. özr dilerim.. ..
neyse ben çıkıyorum birazz.. gelebilirsem gelirim..hsçakalın..
nasıl olduğumu bilmiyorum, karmakarısığım.. yüzüm asıkk.. hemde fena asık.. gündüz cok gülersen herseye, aksamada böyle olursunn ..sizleri de üzmek istemiyorum.. özr dilerim.. ..
burdayimmmmmmmmmmmmmmm burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeruhe inteeeee yaa habibteeeeeeeeeeeee
bizim herifffff surekli ayaktayimmm...dun herkesi cagirmis esasoglanla zaten konusmuyorummm sinir oluyorum kendisine evime geldigi icin guleryuzlu olmaliyimm...
vlllahi gel olc habibteemmmm 19 vardir simdi
Kizcelerim nassinizz iyisiniz işşallahhhh
Biz daha halalardayizz..eve donsek te yaniniza gelsemm.yine ne cok kaynatmişsiniiz gıııı
Vallaha okuyamammm.siz bana özet geciverin var mi yeni biseylerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?