Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah bağışlasın canım bnm abimin ikizlerin bi taneside alperen, 1,5 yaşında onlarda

saol katreminsallah rabbim seninkinide saan bagislasingercektenmi her evde bi furkan bi alperen oluyo alalalalalallaa

Son düzenleme:

Amin insallah canim benim ..

hamileyken saç boyatmak sakıncalı mı boyatanlarda varmış ama ben kararsız kaldım :26::26: ne dyosun gurbetkızım bu konuda

hamileyken saç boyatmak sakıncalı mı boyatanlarda varmış ama ben kararsız kaldım :26::26: ne dyosun gurbetkızım bu konuda

Iyi degil diyorlarda bende cok duydum boyle konusmalari, ama ne kadar dogru bilmyorum , hic bir bilgim yok ki canim... internetten bi arastirsaydin, sacini mi boyatmayi dusunuyorsun? ben en son dugunumde boyatmistim birdaha boyatmadim yazin tr gidiyim o zaman dusunuyorum burda cok pahali sacim uzun olunca..

Genel sormadınız ama bende cevap vermek istedim.
Hamileyken dr sordum ,bana bilimsel olarak kanıtlanmadı fakat biz hamilelik ve emzirme dönemlerinde saç boyatmayı önermiyoruz dedi.
Ben cesaret edemedimAllah korusun ne olur ne olmaz diye.

SAgol canim bilgilerini paylastigin icin...

internette de sakıncalı dye yazılar var ama boyatanlarda var.en iyisi doktora sorayım gittiğimde..saçım cok erken beyazladı canım yaa yani hepsi değilde böyle bakıldığında cok beyaz görünüyo..karamel kumral yapmıştım saçlar baya yıpranınca boyatmadım dinlensin dye o arada da hamile kalınca saçlarımda beyazlar çoğaldı oyüzden kafama takıldı.saçların uzun mu ne güzel canım ya düz mü kıvırcık mı? benimkiler cok uzamıyo kestirdim mi baya zaman alıyo hiç omzumu geçmediler üniversiteden beri

katrem kac yasindasin:44::44::44::44:

nurlum doru söylüyo

24 yaşındayım yasağım..
dahada kücükmüssün yaw dememkki erkenden beyazlar düsmüskatrem simdi mecburen duracan..3 ayi doldurunca kuaförünle iyice konus organik boyayla boyat ozaman..ama disarda yani bahcede boyat ..temiz havada en azindan kokusunu icine cekmezsin...boyatanlar böyle yapiyolar..yinede dr gidince bi konus bu konuyu ama

Sor canim doktoruna emin olmak icin bencede, ama boyatirsanda dipe dikkat et fazla degdirmesin o maddeler icindeki cok agir.., erken yasta beyazlamis saclarin o zaman canim aileden gelen birsey mi genetik filan? Evet cok uzun canim taramasi bir saatimi aliyor cok sIk birde turbanli oldugum icin sacimi hep topluyorum dalga seklinde sacm . kestirmeye karar veriyorum randevu aliyorum randevu gunu gelene kadar ruyalar goruyorum kestirmiyim diyee. sora vazgeciyorum iptal ediyorum ama turkiyeye gittim mi uclarindan kestiriyorum 5-6 cm kadar, bride kolay kolay kirilmiyor sacim spray filan kulanamdigim icin , bakim kremleri cok kolanirim ..

yaw benimde uzun ama cok cabuk kiriliyo her bakimi yapiyorum yinede kiriliyosacimi ben hep makinayla kuruturum ondan galiba cünkü bende sprey ne asla kulanmmam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…