- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.941
yaw benimde uzun ama cok cabuk kiriliyo her bakimi yapiyorum yinede kiriliyosacimi ben hep makinayla kuruturum ondan galiba cünkü bende sprey ne asla kulanmmam....
nurlum doru söylüyo
dahada kücükmüssün yawdememkki erkenden beyazlar düsmüs katrem simdi mecburen duracan..3 ayi doldurunca kuaförünle iyice konus organik boyayla boyat ozaman..ama disarda yani bahcede boyat ..temiz havada en azindan kokusunu icine cekmezsin...boyatanlar böyle yapiyolar..yinede dr gidince bi konus bu konuyu ama
Sor canim doktoruna emin olmak icin bencede, ama boyatirsanda dipe dikkat et fazla degdirmesin o maddeler icindeki cok agir.., erken yasta beyazlamis saclarin o zaman canim aileden gelen birsey mi genetik filan? Evet cok uzun canim taramasi bir saatimi aliyor cok sIk birde turbanli oldugum icin sacimi hep topluyorum dalga seklinde sacm . kestirmeye karar veriyorum randevu aliyorum randevu gunu gelene kadar ruyalar goruyorum kestirmiyim diyee. sora vazgeciyorum iptal ediyorum ama turkiyeye gittim mi uclarindan kestiriyorum 5-6 cm kadar, bride kolay kolay kirilmiyor sacim spray filan kulanamdigim icin , bakim kremleri cok kolanirim ..
yok kuzum ne kusurudoru ben bi ara pihtilasma topigine gitmistim
aksama dogru dusa girerim veya sabah , ama kurutmam cok nadir 1 ayda bir kere filan ben sacimi bir saat taradigim icin tariya tariya kuruyor..
gurbetim simdi farkettim bi saatinimi aliyo sacini taramakyaw nekadar uzun... nasi bas ediyosun
evet yasağım herseyi kafaya takmaktan erkenden beyazlattık saçları gittievet organik olur boyatırsam..bakalım yada sabretcez bebekten önemli mi
canım benim anneminde öle olmuş,ama onun saçları bi trafik kazası geçirmişiz ben küçükken oyüzden cabucak beyazlamış ne biliymiyi bakım yapmışın canım saçlarına ne güzel uçlarından aldırdın mı yetiyodur,taraması zordur ama çook alımlı oluyo insan uzun saçla yaw
hee bundan sonra alta bakmamaya karar aldım haçan burda oliyisiniz görmeyrum da
32
aslinda katrem en iyisi tabiki boyatmamanama senin psikolojinde önemli bundan cok rahatsiz olursan dedigim gibi organik boyayla bahcede boyatirsin ilerde olabilir kuzum benim bazen genetik oluyo bu durum bazende strsten oluyo yeterki sagligin yerinde olsun sac nasilsa hepimizin beyazlayacak boyalarin cani saolsun
evet yasağım herseyi kafaya takmaktan erkenden beyazlattık saçları gittievet organik olur boyatırsam..bakalım yada sabretcez bebekten önemli mi
canım benim anneminde öle olmuş,ama onun saçları bi trafik kazası geçirmişiz ben küçükken oyüzden cabucak beyazlamış ne biliymiyi bakım yapmışın canım saçlarına ne güzel uçlarından aldırdın mı yetiyodur,taraması zordur ama çook alımlı oluyo insan uzun saçla yaw
hee bundan sonra alta bakmamaya karar aldım haçan burda oliyisiniz görmeyrum da
32
sen cok yasa emiyaw bende kurtmak istemem ama sinüzitim var biraz yas dursun burnum tikanir bas agrim baslar
kiyamiyorum canim ne yapiyim gcenlerde selencelk le hep yazisiyordum hemde sacimi tariyordumzor basa cikmak gercekten , esimde uzun saci seviyor bende seviyorum ruyalarima kadar giriyor... ama hamis kalirsam mecbur kalacam gibi gozukuyor
tabi kafaya takarsam iyice bahçede falan bi çaresine bakılcak artık..aynen yaaa koleston loreal bağa çalışır ne olcek saçlarımız beyazladıysa
Gecmis olsun anne... Aynen uclar yetiyor bak bu yaz gittigimde kestirmedim bu onumuzdeki yas kestirecem bride ben hep turkiyede kestiyorum yani bu onumuzdeki yaz kestirirsem 2 sene olacak, saclarim cok guzel kalin olunca cok seviyorum saclarimi birde uzun sac sünnet , allah korusun oldugumuzde saclarin goguslerini kapatmasi lazim mis deniyor, benim sacim nerdeyse popuma varacak evlendigim yil 2011 de altin sarisina boyatmistim hala durur rengi..
yasiyim canimbendede var canim sinüzitim birde migrende var bende, taradigim zaman rahatliyorum ama taramazsam agrilar basliyor..
Gecmis olsun anne... Aynen uclar yetiyor bak bu yaz gittigimde kestirmedim bu onumuzdeki yas kestirecem bride ben hep turkiyede kestiyorum yani bu onumuzdeki yaz kestirirsem 2 sene olacak, saclarim cok guzel kalin olunca cok seviyorum saclarimi birde uzun sac sünnet , allah korusun oldugumuzde saclarin goguslerini kapatmasi lazim mis deniyor, benim sacim nerdeyse popuma varacak evlendigim yil 2011 de altin sarisina boyatmistim hala durur rengi..
yasiyim canimbendede var canim sinüzitim birde migrende var bende, taradigim zaman rahatliyorum ama taramazsam agrilar basliyor..
neka uzun nerene geliyo kivircikmi cokbenim bi tanigimin saci belinde bide cok kivircik zenci saci tipi o hic taramiyo banyodan sonra öyle kuruyo gerek yok zaten tarasa bilem ayni sekli aliyo nasi olsa
benimki belimin biraz üzerindeince telli ama cok sacim var..kivircikta degil hafif dalgali düze yakin 1 dk taranir hemen
cok uzunmuş gurbetim gercekten maşallah diyimevet sünnetmiş uzun olması...altın sarısıda güzel renk taradıkça suyu gidiyo saçın kuruyo oyüzden taramayınca aynen suyu enseye iniyo.bnde kurutmam tararım kurur kendi kendine.
cok uzunmuş gurbetim gercekten maşallah diyimevet sünnetmiş uzun olması...altın sarısıda güzel renk taradıkça suyu gidiyo saçın kuruyo oyüzden taramayınca aynen suyu enseye iniyo.bnde kurutmam tararım kurur kendi kendine.
masalah sacinaiyi beslemisin
Canim nerdeyse popuma geliyor tum belimi kapatiyor , benim sacim buyuk buyuk dalgali turbanli olunca topuz yaptim mi otomatik olarak saclar dalga seklinde oluyor ama taradigim zaman bir saat dumduz kaliyor saclarim ,
Aferin mash diyin canlarim nazar degmesindur arkadan saclarimin resmi varsa size gonderiiyimde bakin , ayri brisey de yapmiyorum ki beslemek icin
neka uzun nerene geliyo kivircikmi cokbenim bi tanigimin saci belinde bide cok kivircik zenci saci tipi o hic taramiyo banyodan sonra öyle kuruyo gerek yok zaten tarasa bilem ayni sekli aliyo nasi olsa
benimki belimin biraz üzerindeince telli ama cok sacim var..kivircikta degil hafif dalgali düze yakin 1 dk taranir hemen
hec istesen takma kafana bebisinin cani saolsun annesi
yaw benim suyum nereye gidiyo alalalalasacim yas hemen taraniyo suyuda gitmiyo
yasağım cok şanslısın saç konusunda walla benimkilerde çok sık ama 1 dkta hiç tarayamadım hele rengini açtırdıktan sonra 15-20 dk dolaşık açmaya çalışıyorum hemde kıvırcık yani o anlattığın zenci gibi değilde baya kıvırcık diyimayrıca hiç taranmamış saçla taranmış saçın suyu arasında fark oluyo bunu denedim ben tarayınca resmen uçlarından su akıyo.bi de ben cok uğraşıyorum ya taramaya çalışırken orda sinirsel bi enerji çıkıp saçları kurutuyoda olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?