- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.961
masalalhyaw bide sen calisinca banyo yapiyon alalh sabir versin vala benimki öyle olsa calismamda üsenirim cünkü yikanmaya bazen bu sacla bilem üseniyorum calismiyorum
çalışmalar en cok bana zor geliyodu hele bu kış günü sobalı bi evde duş almakkk donma tehlikesi geçiriyodum
aynen canim resmen calisiyorum yatagimin ustune oturup havluyu serip taramaya basliyorum yandan buldum , bakin atiyorum resmi
gördunuzmu canim geri siliyorum? Esimbirde yataga cagriyor hadi yatalim diyeeben ayaktayken erken yatmasi tutar ben erken yattimi 3-4 kadar oturur
ayy neka güzelrengide cok güzelmis hemide cok gür masalah
ben baktimcagiriyosa git bari
seninkidemi kivircik masallahyaw aslinda ben banyodan sonra bi sey püskürtüyorum sacima oda kolay acmami sagliyo aam türkcesini bilmiyorum ne deniyo:44::44::44::44::44::44::44 ndan kulansan cabuk acilir sacin yaw benden sinirsel enerjinin cikmasina firsat kalmadan bi kac taraktan sonra is bitmis oluyo
aynen canim resmen calisiyorum yatagimin ustune oturup havluyu serip taramaya basliyorum yandan buldum , bakin atiyorum resmi
cok sükür kurtuldun calismaktanbende seviniyodum kurtuldum diye olmadi ama
SAgol canim, aynen cok gür sagol canim, 2-3 ay oncesi cekindim o resmi.. tamam canim ben cikiyorum zaten silemedim resmidesilmiyorrr
katrem sen baktinmi:44::44::44:
iyi geceler
nerde ben görmedim:26::26::26:
silindi ama galiba katre gormedi ?? dur ben simdi ona ozelden atarim canim , turbanli olunca icim rahat etmiyorr.... hadi canim size iyi geceler allah rahatlik versin... sizde pek oyalanmayin ...
silindi ama galiba katre gormedi ?? dur ben simdi ona ozelden atarim canim , turbanli olunca icim rahat etmiyorr.... hadi canim size iyi geceler allah rahatlik versin... sizde pek oyalanmayin ...
gercektenmiuyudunmu yosam katrem
yasağım saçlarım boyadan yanınca baya bişeyler kullandım elsevin kolay taranması için serumu vardı onu sürüyodum durulanmayan olanını ondan mıydı yoksa zaten dökülüyomuydu bilmem avuç avuç elime saçlar dökülüyodu bende kimyasal dye kullanmadım duruyo şimdi...seninkiler uysal anam benimkiler çalı resmen
gurbetm hadi koy maşallah görelim şu saçlarını
evet kurtuldum aynenama eşimde durumlar vahim bir ayı geçti dyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?