Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

masalalhyaw bide sen calisinca banyo yapiyon alalh sabir versin vala benimki öyle olsa calismamda üsenirim cünkü yikanmayabazen bu sacla bilem üseniyorum calismiyorum

aynen canim resmen calisiyorum yatagimin ustune oturup havluyu serip taramaya basliyorum yandan buldum , bakin atiyorum resmi

gördunuzmu canim geri siliyorum? Esimbirde yataga cagriyor hadi yatalim diyee ben ayaktayken erken yatmasi tutar ben erken yattimi 3-4 kadar oturur

aynen canim resmen calisiyorum yatagimin ustune oturup havluyu serip taramaya basliyorum yandan buldum , bakin atiyorum resmi

cok sükür kurtuldun calismaktanbende seviniyodum kurtuldum diye olmadi ama

yasağım saçlarım boyadan yanınca baya bişeyler kullandım elsevin kolay taranması için serumu vardı onu sürüyodum durulanmayan olanını ondan mıydı yoksa zaten dökülüyomuydu bilmem avuç avuç elime saçlar dökülüyodu bende kimyasal dye kullanmadım duruyo şimdi... seninkiler uysal anam benimkiler çalı resmen

gurbetm hadi koy maşallah görelim şu saçlarını

evet kurtuldum aynen ama eşimde durumlar vahim bir ayı geçti dyo

silindi ama galiba katre gormedi ?? dur ben simdi ona ozelden atarim canim , turbanli olunca icim rahat etmiyorr.... hadi canim size iyi geceler allah rahatlik versin... sizde pek oyalanmayin ...

gercektenmiuyudunmu yosam katrem

özelden at canım heh göremedim

yok uyumadım telim çaldı eşimle konuşuyodum malum yine yetişemedim

evet ondan yikanmayanben hep ondan kulaniyorum benimde cabuk kiriliyodu kuaförüm önermisti

esine simdi olmaz daha 3 ay dolmadi desu soguklar bi gecsin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…