Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak nasida biliyo benim derdimi ben demeden ye beni diyoteslim ediyo kendini

Biz birbirimizin derdini bilmeyecegizde kimin derdini bilecegiz yasagim ´´iyi gunde kötu gunde karada havada her ne sartta olursak olalim ´´
teslim ediyorum kendimi sana canimcimmmmmmmm

thb 83 üm,beklenen_bebekim,izelim bana müsade böyle olmaya basladimyatim artik hepinize iyi gecelerallaha emanet olun

Biz birbirimizin derdini bilmeyecegizde kimin derdini bilecegiz yasagim ´´iyi gunde kötu gunde karada havada her ne sartta olursak olalim ´´
teslim ediyorum kendimi sana canimcimmmmmmmm

dur yatmadan bidaha yiyim :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:bide disimi fircalim bu günlük doydum tamamdir

Kızlar sıze bırey sormak ıstıyorum ,ben 8 ekımde adet oldum sonra aralık 25 te oldum yenı yanı daha olmadıgım surede test yaptım negatıf cıktı ksın kıst var dedım doktora gıdm korkudan kotu bısey dıye sımdı adet oldum fakat neden kasımda olmadım hıc boyle olmazdı,agzımda yarlar cıkıor hep gecmıyo ıkı hatadır gecıyor tekrar cıkıyor arkadasım hamıle ondada oluyormus bana eln varmı acaba

sen en son 25 aralikta oldun ve simdide tekrarmi oldun bence bir doktora görun cunku suan sen yumurtlama dönemindesin

Canım aralıktakkanamam yogudu fakat rengi kırmızı degılde kahvengıydı ,bırde benım annem 3sene bebegı olmamıs bana hamıleyknde dort ay adet gormus yogun bır sekılde dort aylıekn mıdesı bulandıgı ıcn doktorda ogrenmıs benım bunyemde ona cekmıs sanırım ,yanı anlıcagın kasımda 1 bucuk ay kadar adet gormedım cnm

Son düzenleme:
Kızlar günaydın hepinize nasılsınız? şuan okuldan giriyorum nete evdeki henüz bağlanmadı :)) benİmde sizlerden haberim olmuyor merak içindeyim batı geçip hamiş olanlar var mı son durum nedir?

Son düzenleme:
günaydın kızlar. hafta sonu giremedim nete. şimdi mesaideyim.birazdan sakinleyince geriye dönük okuyacağım bakalım neler olmuş. :)
herkese kolay gelsin. iyi haftalar olsun inşallaaaahhh. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…