- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.841
peki bu gözler ne dur seni yakalamisken bi yiyim:125::125::125::125::125::125::125::125:hih iyi oldu rahatladim
yaw bende diger calismayi anlamistimbiz calisacam diyince sifreli o calismayi kasdediyodukta ssenide öyle anladim
Afiyet olsun o gözler senin icindi zaten sen yeterki rahatla canim benim
yaw bende diger calismayi anlamistimbiz calisacam diyince sifreli o calismayi kasdediyodukta ssenide öyle anladim
Gulemıyorum kız semılele yok oldu xd ,ıkı calısmayafa tabıyım aslıda bugun xd
en zahmetli calisma senin anladigin calisma yasagim
bak nasida biliyo benim derdimi ben demeden ye beni diyo teslim ediyo kendini
doru valla bi bebegimiz olsada kurtulsak bu eziyetten
Biz birbirimizin derdini bilmeyecegizde kimin derdini bilecegiz yasagim ´´iyi gunde kötu gunde karada havada her ne sartta olursak olalim ´´
teslim ediyorum kendimi sana canimcimmmmmmmm
thb 83 üm,beklenen_bebekim,izelim bana müsade böyle olmaya basladimyatim artik hepinize iyi geceler allaha emanet olun
dur yatmadan bidaha yiyim :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:bide disimi fircalim bu günlük doydum tamamdir
Kızlar sıze bırey sormak ıstıyorum ,ben 8 ekımde adet oldum sonra aralık 25 te oldum yenı yanı daha olmadıgım surede test yaptım negatıf cıktı ksın kıst var dedım doktora gıdm korkudan kotu bısey dıye sımdı adet oldum fakat neden kasımda olmadım hıc boyle olmazdı,agzımda yarlar cıkıor hep gecmıyo ıkı hatadır gecıyor tekrar cıkıyor arkadasım hamıle ondada oluyormus bana eln varmı acaba
Tamam canim iyi geceler Allahim rahatlik versin bugun bende rahat uyurum sizleri gördumya
alalaaala senin smilelerine noldudemek iki calismayada tabisin bugün masalalh
thb 83 üm,beklenen_bebekim,izelim bana müsade böyle olmaya basladimyatim artik hepinize iyi geceler allaha emanet olun
sen en son 25 aralikta oldun ve simdide tekrarmi oldun bence bir doktora görun cunku suan sen yumurtlama dönemindesin
[/QUO]
Yok canım 8 ekımde oldum ve enson 25 aralıkta oldum smdıde yumrtlamadayım yanı kasımda olmadım hıc duznszdır fakat heray olum mutlak cnm ve agızım yarcde hep yemk yıyemıyrm hıc arakadasımda hamıle hamıl olbılırsın dıyor ama ımknsz aralıkta ldum cunkı teste vnegatıtı zaten
sen en son 25 aralikta oldun ve simdide tekrarmi oldun bence bir doktora görun cunku suan sen yumurtlama dönemindesin
[/QUO]
Yok canım 8 ekımde oldum ve enson 25 aralıkta oldum smdıde yumrtlamadayım yanı kasımda olmadım hıc duznszdır fakat heray olum mutlak cnm ve agızım yarcde hep yemk yıyemıyrm hıc arakadasımda hamıle hamıl olbılırsın dıyor ama ımknsz aralıkta ldum cunkı teste vnegatıtı zaten
Stresten dolayi olmus olabilir test yapmissin ama yinede emin olmak istersen bir doktora görun birde Aralik ayindaki kanaman nasildi cokmuydu azmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?