Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım konusulmadı ama bende dusundum bunuda meddcezır arkadasımızın sanırım yapması gerek listeyı ben one alım sımdı
ıdareten

hayalotum nurlum iyi olur aslinda topik sahibimiz ögretmen sürekli ilgilenirmiki meddcezirim ..cünkü bazen cok yogun oluyo.....:44::44::44:

evet oyleymis canim ,,demekki diyorum bendede akinti olmuyo:)

KIZLAR HERKEZE IYI GECELER DILIYORUM ,,COK TSK LER ,,ben cikiyorum ,,cok calismam lazim cookk
tatlı ruyalar canım
Amin canım saol.
Forum takipten saç boyası ile ilgili soruya denk gelince cevaplayıverdim sonra sizler konuşunca falan dahil oldum topinize.Ben sizin manevi destekçiniz ve duacınızım :)
Kabul ederseniz tabi:26:
canım benım artık gırdın hayatta cıkamassın burdanyarın senıde lısteye eklıyelım meleklerının annesı dıyesaol bıtanem
tib tarihine gececek hayalotum 10 uz ilk hayalotumda görülüp duyulacak
amın tvde ızlersınız benı
Hosbulduk hayalotum birazcicik deprasyondaydim sizleride SIKMIYIM diye girmedim
onedemk sımdı hepımız beraberız bu yolda canbonum
Hayalotum inşallah yarın donüyorum canım Allah'ın izniyle iki gunüm dolu dolu gecti :)
hayırlı yolculuklar tekrardan bıtanem kendıne cok dıkkat et kuzum çok sevındım guzel gectıgıne
Insallahhhhhhhhhhhhhhh bugun benim esimde bana diyorki sen bu kadar uzuluyorsunya Allah toplamda besiz verirse ne yaparsin dedi ben de ´´Allah´´ derim ne diyecegim dedim

Kızlar bende cıkayım artık malum yumurtlamadayım ,degerlendırmek lazım adamda ceıstırp duruyo gorusmek uzre kendnıze ıyı bakın allaha emanet bol beeklı geceler bay

Durmak yok yola devam

canbonlarım benım cıkmam gerek artık hepınızı cok sevıyorum
tgbm canım konusamadık ama yarın ınsallah konusuruz ara verme bukadar bıtanem
izellcım senlede tanısamadık kızçe senın yuzunden hıc yapmadıgım seylerı yaptırdın bana katıl aramıza bırakma bızı
yarın gorusmek uzere sızlerı sevıyorum

Allahim razi olsun canim sogan cucugumuz bu ay nazlandi yasagimmmgaliba Subat cucugu olmak istiyor

bitanem yazini gördüm bugünthb83 üm bitanem nolur üzülme rabbim hayirlisini versinbak bende subat cocuguyumne tatliyimbenim gibim bi kizin olur belkim

Iyi geceler canim elimden geldigi kadar ara vermemeye calisacagim ama bilinki hep aklimdasinizzzzzzzzzzzzzz

doru izelimm hayalotumun hatrina katil aramizakimseye böyle seyler yapmamisti

iyi geceler tatli rüyalar can hayalotumallaha emanet ol inslalah

bitanem yazini gördüm bugünthb83 üm bitanem nolur üzülme rabbim hayirlisini versinbak bende subat cocuguyumne tatliyimbenim gibim bi kizin olur belkim

Insallahhhhhhhhhhh ne guzel olur Aminn canim cumlemiz icin Rabbim hayirlisini versin ayrica tatliligindan hic suphem yok

Ay kız allah ıyıgını versın emı ,yarın temızlık yapacam evde evı pılık goturuyo haftalık yptıgım ıcn, ıse gıttmıcez yarın calısan varmı aranızda kızlar

yaw bende diger calismayi anlamistimbiz calisacam diyince sifreli o calismayi kasdediyodukta ssenide öyle anladim

Insallahhhhhhhhhhh ne guzel olur Aminn canim cumlemiz icin Rabbim hayirlisini versin ayrica tatliligindan hic suphem yok
peki bu gözler ne dur seni yakalamisken bi yiyim:125::125::125::125::125::125::125::125:hih iyi oldu rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…