- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.821
yok canım konusulmadı ama bende dusundum bunuda meddcezır arkadasımızın sanırım yapması gerek listeyı ben one alım sımdı
ıdareten
Hosbulduk yasagim sizleri görnce cok sevindim iyikide burdasinizz
tatlı ruyalar canımevet oyleymis canim ,,demekki diyorum bendede akinti olmuyo:)
KIZLAR HERKEZE IYI GECELER DILIYORUM ,,COK TSK LER,,ben cikiyorum ,,cok calismam lazim cookk
canım benım artık gırdın hayatta cıkamassın burdanAmin canım saol.
Forum takipten saç boyası ile ilgili soruya denk gelince cevaplayıverdim sonra sizler konuşunca falan dahil oldum topinize.Ben sizin manevi destekçiniz ve duacınızım :)
Kabul ederseniz tabi:26:
amın tvde ızlersınız benıtib tarihine gececek hayalotum10 uz ilk hayalotumda görülüp duyulacak
onedemk sımdı hepımız beraberız bu yolda canbonumHosbulduk hayalotum birazcicik deprasyondaydim sizleride SIKMIYIM diye girmedim
hayırlı yolculuklar tekrardan bıtanem kendıne cok dıkkat et kuzumHayalotum inşallah yarın donüyorum canım Allah'ın izniyle iki gunüm dolu dolu gecti :)
Insallahhhhhhhhhhhhhhh bugun benim esimde bana diyorki sen bu kadar uzuluyorsunya Allah toplamda besiz verirse ne yaparsin dedi ben de ´´Allah´´ derim ne diyecegim dedim
Ben artık uyumaya gidiyorum kızlar.
Hepinize önce neşeli muhabbetler ardından da iyi geceler.
Slm kizlar.telden girdim siteye.Elimde telefon uyaya kalmisim.simdi okudum yazdiklarinizi.iyi geceler hepinize.
Kızlar bende cıkayım artık malum yumurtlamadayım ,degerlendırmek lazım adamda ceıstırp duruyo gorusmek uzre kendnıze ıyı bakın allaha emanet bol beeklı geceler bay
bizde seni görünce sevindik yawrukusum
Slm kizlar.telden girdim siteye.Elimde telefon uyaya kalmisim.simdi okudum yazdiklarinizi.iyi geceler hepinize.
Durmak yok yola devamtatlı ruyalar canım
canım benım artık gırdın hayatta cıkamassın burdanyarın senıde lısteye eklıyelım meleklerının annesı dıye saol bıtanem
amın tvde ızlersınız benı
onedemk sımdı hepımız beraberız bu yolda canbonum
hayırlı yolculuklar tekrardan bıtanem kendıne cok dıkkat et kuzumçok sevındım guzel gectıgıne
Allahim razi olsun canim sogan cucugumuz bu ay nazlandi yasagimmmgaliba Subat cucugu olmak istiyor
canbonlarım benım cıkmam gerek artık hepınızı cok sevıyorum
tgbm canım konusamadık ama yarın ınsallah konusuruz ara verme bukadar bıtanem
izellcım senlede tanısamadık kızçe senın yuzunden hıc yapmadıgım seylerı yaptırdın bana katıl aramıza bırakma bızı
yarın gorusmek uzere sızlerı sevıyorum
demek calisacaksinizkolay gelsin iyi geceler
canbonlarım benım cıkmam gerek artık hepınızı cok sevıyorum
tgbm canım konusamadık ama yarın ınsallah konusuruz ara verme bukadar bıtanem
izellcım senlede tanısamadık kızçe senın yuzunden hıc yapmadıgım seylerı yaptırdın bana katıl aramıza bırakma bızı
yarın gorusmek uzere sızlerı sevıyorum
bitanem yazini gördüm bugünthb83 üm bitanem nolur üzülme rabbim hayirlisini versin bak bende subat cocuguyum ne tatliyim benim gibim bi kizin olur belkim
Ay kız allah ıyıgını versın emı ,yarın temızlık yapacam evde evı pılık goturuyo haftalık yptıgım ıcn, ıse gıttmıcez yarın calısan varmı aranızda kızlar
Ay kız allah ıyıgını versın emı ,yarın temızlık yapacam evde evı pılık goturuyo haftalık yptıgım ıcn, ıse gıttmıcez yarın calısan varmı aranızda kızlar
peki bu gözler ne dur seni yakalamisken bi yiyim:125::125::125::125::125::125::125::125:hih iyi oldu rahatladimInsallahhhhhhhhhhh ne guzel olur Aminn canim cumlemiz icin Rabbim hayirlisini versin ayrica tatliligindan hic suphem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?