Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar hepinize günaydın yasagım balımcuma günü akşam gene alıntılarımı yapmıştım baya bii senin bana hadi selenclk süpürgeme atla demeni felan gördüm hepsini yazacaktım anam geçmişi okursam gelecege dönene kadar elin adamı seni böle alır götürür işte haylotuma özendim çoklu cevap yapıyo dietam o sırada eşimde yemek yiyodu bana dio yemegini ye napıyosunbak hadi yemegini ye seni annenlere götürüm dedi elimden pc aldıyazmama musade etmedi okadar emegi,m boşa gittidedigini yaptı beni annemlere götürdüo akşam çıkış o çıkış oldusizler çok özledim aklım burda kaldıartık bundan sonra geçmişi okumamaya karar verdimyoksa siznle konuşamadan çıkabiliyorum istemedenn

hg canımmm ohh iyi olmana sevndim tatlım bende iyiym şukur bebiş nasıl kuzum

hb canım çok şükür iyiyim aynen bende öyle düşünüyorum geçmişe takıldık mı çıkamıyoz bi daha bebişde iyi çok şükür yorgunluk oluyo sadece okadar doktora bu hafta gidecektik randevuları doluydu ayın 18 ne kaldı haftaya cuma gidicez inş geç kalmamışımdır diye dua ediyorum işte.bi sorunum yok zaten bilsen ne mide bulanıyo ne aşeriyorum sadece karnım şişiyo onu farkediyorum oda altta küçücük bi kabarıklık var

oyyyy yerim o kabarıklıgıohh canım zati çok kötü oluyo mide bulantısı felan lmasın inşş çok iyi ve saglıklı bi hamilelik geçirirsin ardından saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşşşşhakkaten çıkmaıyorum dedigim gibi yazamadım o gün die deli oldumeşiimde kalk gidiyoruz diyince kaldı ölecee

inş canım benim inş... bende eşimin yanında yazamıyorum hep bişeyler çıkarıyo bi de onun için saçma burada konuştuklarım

inş canım benim inş... bende eşimin yanında yazamıyorum hep bişeyler çıkarıyo bi de onun için saçma burada konuştuklarım
aynen tatlım benmkinede öle geliyo gerçi bütün erkeler aynıtatlım sende takvim yapsana kendine alppnm yapmış senide takip etmiş oluruz görürüz ne güzel:26::26:

canım benım agzındakı yaralar ya strestendır yada altında başka bı nedende olabılır allah korusun keske bı doktora gorunseydın bıtanem.kasımda olmamana takılma buyuk ıhtımal adet duzensızlıgın başlamıs sanırım :26:hormonlarına bı baktırmanı tavsıye ederım ama yınede aıledede boyle bı sorun varsa sen yıne bı kan testı tekrarla ıstersen
Kızlar günaydın hepinize nasılsınız? şuan okuldan giriyorum nete evdeki henüz bağlanmadı :)) benİmde sizlerden haberim olmuyor merak içindeyim batı geçip hamiş olanlar var mı son durum nedir?
gunaydın canım hoşgeldın suan sadece katrem ve habıbtem var halanetınde cabucak acılır ınsallah
günaydın kızlar. hafta sonu giremedim nete. şimdi mesaideyim.birazdan sakinleyince geriye dönük okuyacağım bakalım neler olmuş. :)
herkese kolay gelsin. iyi haftalar olsun inşallaaaahhh. :)
saol canım gunaydın hoşgeldın pek geçmişe dönmenı tavsıye etmem ama cok ıstıyosan don bakalım
günaydınnnnn kızlar ben çok şükür iyiyim sizler nasılsınız kimler var
katrem gunaydın nassın teyzoşumla
yaw nasılda kandırmış enıstem gordummu senıolsun bıtanem sen gel ben sana anlatırım geçmişi olmamı bızımle konusun yeterkı sen alıntı yapma ben senın yerıne yaparım
katrem sen hıssetmeye başlamısın hamılelıgıkimbilir ne guzel bı duygudur rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
yardım eder misiniz

SAT 18 kasım 19 aralık sizce yumurtlama ne zaman olur. yardım ederseniz sevinirim

canım yumurtlama genelde adetın 8.gununden başılıyo 16.gunler arası olması lazım.genelde 28 gunluk bi döngüde 14.gun oluyo.ama bu kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir.ovu testı kullanabılırsın aslında yumurtladıgın zamanlarda sana yardım cı olur .eger adetlerın duzenlıyse hep en geç adetın 10.gununden ıtıbaren 2 gunde bır çalışma yapın derim

günaydınlar hurmalı topiğim
herkes uyuyor sanırsam gece kuşu gıbım öterseniz bülem yatarsınız işte
bende daha yeni uyandım
biraz evi toparlıyayım gelırım yıne

kızlar bişey sorucam.ben doktora gittiğimde yara var demişti.fitil ve antibiyotik vermişti.kullandım.aranızda böle olan varmı?korkuyorum kötü bişey mi diye?:26::26::26:

Kızlar son 1 gün kaldı nolur dua edin bu ayda olmayacak gibi bir his var

kızlar bişey sorucam.ben doktora gittiğimde yara var demişti.fitil ve antibiyotik vermişti.kullandım.aranızda böle olan varmı?korkuyorum kötü bişey mi diye?:26::26::26:

esilam hoşgeldn canım.
ovulasyon testını sormussun.
aynı gebelık testı gıbı ıdrarını damlatıyosun yumurtanın oldugu zamanlar çift çizgi çıkıyor ve çalışmalara başlıyosun
eczanelerde bulabılırsın canım yada netten sıpariş verebilirsin ben ınternette bı sıteden almıştım ama kullanmak nasıp olmadı daha
bu yara bende de vardı ama doktor küçük düye önemsiz buldu zaten bende de mubarek ne ararsan var
eltim kullanmıstı sen ılaçlarını kullanmana bak canım yara çok büyüdügunde yakıyolar .genelde oda butun kadınlarda olabılen rahatsızlık ...
yara için tekrar kontrole cagırmadmı esılam?

Son düzenleme:
Amin canım inşallah bu ay olur ben onu çok özledim meleğim inşallah yoldadır:) eşim bu aralar kafayı taktı aşkım bari bu ay olsa dünyanın derdini onla unuturum diyo:))

Amin canım inşallah bu ay olur ben onu çok özledim meleğim inşallah yoldadır:) eşim bu aralar kafayı taktı aşkım bari bu ay olsa dünyanın derdini onla unuturum diyo:))

inşallah canbonum kim unutmazki derdini onlarla
ama herseyın hayırlısı demek en guzelı.rabbım bu ay nasıp eder inşallah

günaydın kızlar. hafta sonu giremedim nete. şimdi mesaideyim.birazdan sakinleyince geriye dönük okuyacağım bakalım neler olmuş. :)
herkese kolay gelsin. iyi haftalar olsun inşallaaaahhh. :)

ben ikizlerburcunu tanimamistimhosgeldin ben yasakhayal(kacakhayal)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…