Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet hocammm çokkk memnun oluruz bu konuyada el atarsanızzzhocam siz olmayınca bu topik başını alır gider

öle deme tatlımm rabbim nelere kadirrrr hakkında hayırlısı olsun bitanem

el atarsınız derken,, artık elım ne kadar uzun olur bılmıyom, taaaa alamancılar var yarısmadan.. sonra bıde erabıstancı var .. hahahah hahah

umut kesmek yok hocammmmmmmmmmmmmmm

rabbim iyilik versin tatlım inş dualarımız bekleyen herkes içinnn allahım herkese tatdırsın bu duyguyuuukız allah iyiligini versin emiii
ben geldimmm geçmişi okumayacağım kusura bakmayınnnn
sizinle vakit geçirebilmek içinnnnnnnnnnnnn
en iyisini yapmışsın canımm sana katılıyorumbu geçmiş konusu beni aşıyo
selencelkim scorpionsum hosgeldinizancakmi yolu buldunuz habibteler
sorma balımmmm yazmıştım nere kayboldugumu okudunmuhemenc ik koştum geldim

el atarsınız derken,, artık elım ne kadar uzun olur bılmıyom, taaaa alamancılar var yarısmadan.. sonra bıde erabıstancı var .. hahahah hahah

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:hocammmmmmmmm heryere yetisir

yok okumadim nereye yazdin

hayalot kullanıcısından alıntı

bilmiyorum ama nolduysa süper oldu

hocammmmmmmmmmmmmmm kulaklarin cinlasinda buraya gel

hayalotum nasi degisti bi görsen

noldu yasagımm.. anlamadım bısı :44:

yayin devam ediyo demek görümceden....uydusu iyi degil seni fazla göremiyoz

ya yıne buranın uydusu ıyı..
dun aksam babamlarda kaldım, orada pc var ama cocuklar olunca ben oturamıyorum
yıne burada olmak ıyı de..
bıde burada kaldım ben ıyı mı .. :44:
kar yagısı devam .. artık ne zaman nasıl gdıceksem :26:

umudummmm umudunu yitirmeee..allahim hakkinda hayirlisini verecekkk ve hurmali topigi sayesinde gonlundekini allahim verecek en ksa zamanda...su gorumce yayini kesmezse iyi olurrrr

hocam hayalotum soganin tadini cok begenmis birden dibindeki damlalari bilem icmishurmmalardan sonra böyle oldu sana onu bildirmek istemistim

gelmen gecikecekmis :26::26::26::26::26::26:yaw dön artik

hocam herşeyi, başarırr
habibteme bak nasi tanitmis kendini

bende ankaraliyim ama yarismaya almanyadan katiliyorumyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
bende ankaradan katılıyorum ankaralımısın gülümmmmmmmmmmmmm
yok okumadim nereye yazdin
tatlım sabah yazıp çıkmıştım işim vardıı sen yorulma gülüm geçmişe gitme gene yazımcuma akşamı alıntı yapıp sizlere cevap yazıyodum eşimde yemek yiyoduu bana dio napıyosun yemegini yeesene haylotuma özendim geçmişi okuya okuya geliyodummmm senin yazdıklarını felan gördüm eşim demesinmiii:26:hadi kalk seni annene götürümmm elimden pc aldııbutun emegim boşa gitti kalakaldımdedigini yaptı götürdü anneme o yüzden bişi yazmadan ansızın çıktım ama aklım burda kaldııya bi yazsaydım dedimmm ya bırakkk ne anlıyosun dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…