- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.941
evet hocammm çokkk memnun oluruz bu konuyada el atarsanızzzhocam siz olmayınca bu topik başını alır gider
öle deme tatlımm rabbim nelere kadirrrrhakkında hayırlısı olsun bitanem
cokk saol balım da nebılım hıc umudum yokk.. hatta böyle geldık, böyle gdecez dusuncesındeyım artık sankı..
yıne de Rabbım bılır de..
gezıp edım derken hava çarptı sanırım, artık ıstemıyom yan cebıme koy havasındayım
rabbim iyilik versin tatlım inş dualarımız bekleyen herkes içinnn allahım herkese tatdırsın bu duyguyuuuiyiyim cok sukur bazen kendimi unutuyorummm...allahimmmmmmmmmmmmmmmm en kisa zamanda umudumada yasatacakk..birazdan yikanip umudum senin icin yasin suresini okuyacam habibtemmm..allahima el acip senin icin dualar edecem,....bu arada ben suan arabistandayimmm...ama hatay antakyadan katiliyorum yarismaya
en iyisini yapmışsın canımm sana katılıyorumben geldimmm geçmişi okumayacağım kusura bakmayınnnn
sizinle vakit geçirebilmek içinnnnnnnnnnnnn
sorma balımmmm yazmıştım nere kayboldugumu okudunmuselencelkim scorpionsum hosgeldinizancakmi yolu buldunuz habibteler
hocammmmmmmmm gelmis
el atarsınız derken,, artık elım ne kadar uzun olur bılmıyom, taaaa alamancılar var yarısmadan.. sonra bıde erabıstancı var .. hahahah hahah
rabbim iyilik versin tatlım inş dualarımız bekleyen herkes içinnn allahım herkese tatdırsın bu duyguyuuukız allah iyiligini versin emiii
en iyisini yapmışsın canımm sana katılıyorumbu geçmiş konusu beni aşıyo
sorma balımmmm yazmıştım nere kayboldugumu okudunmuhemenc ik koştum geldim
heya yıne görumceden yayın yapıom, bırazdan cagırmasa ıcerıden berı
oleyyyy oleyyy oleyyyyyyy:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hosgeldinnn habibtemmmm scorpi buraya yumruk havyaaaaaa
hee kuzumm kar var istanbulda bugünnnselencelkim scorpionsum hosgeldinizancakmi yolu buldunuz habibteler
habibteme bak nasi tanitmis kendini
bende ankaraliyim ama yarismaya almanyadan katiliyorumyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
yayin devam ediyo demek görümceden....uydusu iyi degil seni fazla göremiyoz
ya yıne buranın uydusu ıyı..
dun aksam babamlarda kaldım, orada pc var ama cocuklar olunca ben oturamıyorum
yıne burada olmak ıyı de..
bıde burada kaldım ben ıyı mı .. :44:
kar yagısı devam .. artık ne zaman nasıl gdıceksem :26:
hocam herşeyi, başarırrel atarsınız derken,, artık elım ne kadar uzun olur bılmıyom, taaaa alamancılar var yarısmadan.. sonra bıde erabıstancı var .. hahahah hahah
habibteme bak nasi tanitmis kendini
bende ankaraliyim ama yarismaya almanyadan katiliyorumyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
tatlım sabah yazıp çıkmıştım işim vardıı sen yorulma gülüm geçmişe gitme gene yazımyok okumadim nereye yazdin
umut kesmek yok hocammmmmmmmmmmmmmm
canbonum eltım geldı cıkıyorum gelıcem yıne
Insallah canim hepimizin muradi gercek olur hayirli bir sekilde ne yapalim beklemekten baska care yok listeye tekrar ekle beni canim 2 Subat 2013
katrem hemide cok hizlandin masallah
canimin ici senin fikrin olduguna sevindim benmi etkiledim yanlismi örnek oldum diye üzülmüstüm...sen nasi istiyosan öyle olsun bitanem
hosbuldum canim nasin ne yapiyon
naber kızcelerımm.. bensız nasıl gıdıyo bakımm
evet yasağım aynen öle eşiim geldi cıkmak zorunda kaldım oyüzden
laylam aynı şekilde yazamadım kusuruma bakma
umudum iyiyiz şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?