Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudummm supurgeye atla gellllll...disarida kar yagiyor usumedin miiii sen bu isin sonunu dusunmedinmi

nebılım hıc olmaz artık gbı dusunuyom..
bıde burda kaldım, kar yagısından dolayı..
cocuk olmaz yanı ordan buraya
tam da zamanına denk geldı beee
ama en gec carsamba gtsem ıyı olucak

he yaw dön artik evine:26::26::26::26:

Son düzenleme:

sendemi angaralisin.ben angaraliyimbak selencelkim k ile yazmadim gercek angarali g ile yazar

donnnnnnnnnnnnnn dayanamiyorummmm artikkkkkkkkkkkkk donnnnn bu ne cok yalnizlikkk...cik gelll neolursun apansizzzzzz habibtemmmmmm

annenler baska sehirdemi:44::44::44::44::44:

umudummmm umudunu yitirmeee..allahim hakkinda hayirlisini verecekkk ve hurmali topigi sayesinde gonlundekini allahim verecek en ksa zamanda...su gorumce yayini kesmezse iyi olurrrr

hocam hayalotum soganin tadini cok begenmis birden dibindeki damlalari bilem icmishurmmalardan sonra böyle oldu sana onu bildirmek istemistim

desene sısenın dıbını bulanlar gbı.. o da soganın dıbını bulacak sanırım

gelmen gecikecekmis :26::26::26::26::26::26:yaw dön artik

off yaa nası eve gıtcem ben.. calısma zamanım benım yaa..
ufff bu ay da böyle gecer

desene sısenın dıbını bulanlar gbı.. o da soganın dıbını bulacak sanırım

off yaa nası eve gıtcem ben.. calısma zamanım benım yaa..
ufff bu ay da böyle gecer

doru sisenin dibini buluyo

ne bide calisma zamninmi naptin hocam yaw sen

sendemi angaralisin.ben angaraliyimbak selencelkim k ile yazmadim gercek angarali g ile yazar

ben bileee angara yaziyorummmm...angaranin baglari da buklum buklum yollariii...ne zaman sarhos oldundaaa kaldiramiyon kollarriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

umudummm supurgeye atla gellllll...disarida kar yagiyor usumedin miiii sen bu isin sonunu dusunmedinmi

ama napım.. gelmem lazımdı.. hem evde cok bunaldım, hep evdeyım..burada ıkı hava aldım.. hemde esıme de caksır suyunla, caksır macunu aldım..kendıme de, arısutubalpolen aldmam lazımdı..bızım oralarda yoık bunlar..
yanı kış gunlerınde hersey bebıs ıcın ama napım , artık bulacam bı yolunu

Son düzenleme:
kızlar yemek yıcez..gorumce demın dedı..
gelın hanım yemek yıyelım hadı .. dedı ..
artık bıda gelebılırsem grs..cok yazamıyom herkese..
bıde klavye degısık..bızımkınden degıl, yazarken zorlanıyom

habibtemmm bu ay corekotu bal polen kariisimi dene ve esinee keciboynuzu yedir sabah ac karninaa ari sutude icir...balik roka yiyin bol bol...ve preeseed diye bir ilac kullandi esim doktora gitsin yaaa...offf calisma gunlerini yakalasan igne vurulsan tekrar habibemmm belkide ise yarar yinee..coktandir doktora gitmiyorum demistin...allahim sana en kisa zmaanda nasip etsinn...trye gittigimde caksir otu bulur bolca yollarim sana hatayda yetisiyormus sanirim...

afiyet olsun gelin hanimim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…