- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.961
nebılım hıc olmaz artık gbı dusunuyom..
bıde burda kaldım, kar yagısından dolayı..
cocuk olmaz yanı ordan buraya
tam da zamanına denk geldı beee
ama en gec carsamba gtsem ıyı olucak
hocam herşeyi, başarırr
bende ankaradan katılıyorum ankaralımısın gülümmmmmmmmmmmmm
tatlım sabah yazıp çıkmıştım işim vardıı sen yorulma gülüm geçmişe gitme gene yazımcuma akşamı alıntı yapıp sizlere cevap yazıyodum eşimde yemek yiyoduu bana dio napıyosun yemegini yeesene haylotuma özendim geçmişi okuya okuya geliyodummmm senin yazdıklarını felan gördüm eşim demesinmiii:26:hadi kalk seni annene götürümmm elimden pc aldıı butun emegim boşa gitti kalakaldım dedigini yaptı götürdü anneme o yüzden bişi yazmadan ansızın çıktım ama aklım burda kaldıı ya bi yazsaydım dedimmm ya bırakkk ne anlıyosun dedii
hocam herşeyi, başarırr
bende ankaradan katılıyorum ankaralımısın gülümmmmmmmmmmmmm
tatlım sabah yazıp çıkmıştım işim vardıı sen yorulma gülüm geçmişe gitme gene yazımcuma akşamı alıntı yapıp sizlere cevap yazıyodum eşimde yemek yiyoduu bana dio napıyosun yemegini yeesene haylotuma özendim geçmişi okuya okuya geliyodummmm senin yazdıklarını felan gördüm eşim demesinmiii:26:hadi kalk seni annene götürümmm elimden pc aldıı butun emegim boşa gitti kalakaldım dedigini yaptı götürdü anneme o yüzden bişi yazmadan ansızın çıktım ama aklım burda kaldıı ya bi yazsaydım dedimmm ya bırakkk ne anlıyosun dedii
umudummmm umudunu yitirmeee..allahim hakkinda hayirlisini verecekkk ve hurmali topigi sayesinde gonlundekini allahim verecek en ksa zamanda...su gorumce yayini kesmezse iyi olurrrr
hocam hayalotum soganin tadini cok begenmis birden dibindeki damlalari bilem icmishurmmalardan sonra böyle oldu sana onu bildirmek istemistim
gelmen gecikecekmis :26::26::26::26::26::26:yaw dön artik
desene sısenın dıbını bulanlar gbı.. o da soganın dıbını bulacak sanırım
off yaa nası eve gıtcem ben.. calısma zamanım benım yaa..
ufff bu ay da böyle gecer
sendemi angaralisin.ben angaraliyim bak selencelkim k ile yazmadim gercek angarali g ile yazar
yok tatlım burda dogdum burda buyuudumsendemi angaralisin.ben angaraliyim bak selencelkim k ile yazmadim gercek angarali g ile yazar
umudummmsupurgeye atla gellllll...disarida kar yagiyor usumedin miiii sen bu isin sonunu dusunmedinmi
donnnnnnnnnnnnnn dayanamiyorummmm artikkkkkkkkkkkkk donnnnn bu ne cok yalnizlikkk...cik gelll neolursun apansizzzzzz habibtemmmmmm
bırımızın eltısı,bırımızın görumcesı bu nedır yaww
ben bileee angara yaziyorummmm...angaranin baglari da buklum buklum yollariii...ne zaman sarhos oldundaaa kaldiramiyon kollarriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende ikisinden de yokkkkkkk
yok tatlım burda dogdum burda buyuudumama aslen çorumlu çorumda işim olmadı ama çok seviyorum ankarayı
ama napım.. gelmem lazımdı..hem evde cok bunaldım, hep evdeyım..burada ıkı hava aldım.. hemde esıme de caksır suyunla, caksır macunu aldım..kendıme de, arısutubalpolen aldmam lazımdı..bızım oralarda yoık bunlar..
yanı kış gunlerınde hersey bebıs ıcın ama napım , artık bulacam bı yolunu
yok tatlım burda dogdum burda buyuudumama aslen çorumlu çorumda işim olmadı ama çok seviyorum ankarayı
afiyet olsun gelin hanimimkızlar yemek yıcez..gorumce demın dedı..
gelın hanım yemek yıyelım hadı .. dedı ..
artık bıda gelebılırsem grs..cok yazamıyom herkese..
bıde klavye degısık..bızımkınden degıl, yazarken zorlanıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?