Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayır cnm çağırmadı sadece ilaçları kullan yeter dedi.
ozaman küçük bi yaradır canım .ama ne olursa olsun tekrardan kontrole cagırması gerekırdı :44:
hayalotumda yok 10 uzuyla ilgileniyo galibanapsin cocuklar koltuklarda hamur oldular iyiceyerlerini degistiriyodur
yaw bu cocukların belı ıkı buklum oldu koltukta kaçakhayalm bıraz boy sırası yaptım busefer bırbırlerınden destek alsınlar barem

dun belgesel izliyor tavuk civcivv kaz ordekk..balik falann...adamin biri kuzu baligi yakaliyorr,,denizden goruntuler falan...iki saaat bekledim cikmasini hafdi kuzucukkk seni bekliyoruzzz...kuzu kuzu meeee meee diyorummm...allahim neydi gunahim demeye basladi./.sonra civcivler cikti ciftliktee dedimki bunlariii isiriim ben ama dokunanmam..esim ciftlik almayi dusunuyorr...tavuk fabrikasi kuracak...bak ne guzell tavuklarrr hepsi akrabaa,,,hep birlikte ne guzel yasiyorlar...ama disiplin yok baksana herkes yemini yesin baskasinin yeminde gozu olmasinnn neti aldigina pisman ettim daha neler nelerr

hayalotum ve habbite geldibiraz durum yaninizda yemek yapacam daha sonra

kizlar bengeldim

anladim laylam mesaj atamiyorum demin baskasina attim 10 dk beklemelim

hosgeldin kuzum benim

demek loori döndü trama hic gelmiyo neden böyle yapiyo:26::26::26:kafaya takmamak icinmi gelmiyokikeske bi geldim deseydide sonra girmezse yinede kendi bilirdi

Son düzenleme:

Son düzenleme:
naber kızcelerımm.. bensız nasıl gıdıyo bakımm

vallahi habibtemmm yasakhayalim hayalotum iyi calistilar...arada bende hurmali topigimize gelenleri karsiliyordumm...yasakhayale dayanamayan insanlar kactilargelenleri konusturmak icin amuda kalktikkk patronen buyukkkk topikkk hurmali topikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…