- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.901
ozaman küçük bi yaradır canım .ama ne olursa olsun tekrardan kontrole cagırması gerekırdı :44:hayır cnm çağırmadı sadece ilaçları kullan yeter dedi.
yaw bu cocukların belı ıkı buklum oldu koltukta kaçakhayalmhayalotumda yok 10 uzuyla ilgileniyo galibanapsin cocuklar koltuklarda hamur oldular iyice yerlerini degistiriyodur
katrem neka uzun yazmışın dıyecektımkı hepisiciği benim yazılarımmışcanım benım agzındakı yaralar ya strestendır yada altında başka bı nedende olabılır allah korusun keske bı doktora gorunseydın bıtanem.kasımda olmamana takılma buyuk ıhtımal adet duzensızlıgın başlamıs sanırım :26:hormonlarına bı baktırmanı tavsıye ederım ama yınede aıledede boyle bı sorun varsa sen yıne bı kan testı tekrarla ıstersen
gunaydın canım hoşgeldınsuan sadece katrem ve habıbtem var hala netınde cabucak acılır ınsallah
saol canım gunaydın hoşgeldınpek geçmişe dönmenı tavsıye etmem ama cok ıstıyosan don bakalım
katrem gunaydınnassın teyzoşumla
yaw nasılda kandırmış enıstem gordummu senıolsun bıtanem sen gel ben sana anlatırım geçmişi olmamı bızımle konusun yeterkı sen alıntı yapma ben senın yerıne yaparım
selencelkim işim çıktı çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma şimdi cevap yazabildimevet gercekten hepsi aynı nasılda hep aynı tepkileri veriyolar şaşmak lazım
evet takvim çok güzel oluyo ama,ben diğer kızlar sizler falanda hamile kalın öle yapmak istiyorum ne bilim.yasağımda yapmamıştı o da diğer kızlarla yapmak istiyorum demişti o sözü çok hoşuma gitti bende öle yapmaya karar verdimhem anlatırım ben size her doktora gittiğimde yine haber vermiş olurum
katrem sen hıssetmeye başlamısın hamılelıgıkimbilir ne guzel bı duygudur rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
hayalotum şimdi yazabiliyorum eve şimdi geldimevet yorgunluk olarak ve karnımın şişmesinden anlıyorum.hee bi de bol gelen pantolonlarım artık tam oturuyo diğerleride kapanmıyo amin canım benim..rabbim senin ve tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin bi an önce kucağına almayı,daha fazla imtihan edip sınamasın inşaallah..hepimizin yüzü hep birden gülsün aminnnnnn maşallah canbonuma daha sen dur sana o pantalonlarda dar gelecek
hayalotum ve habibtede gelmis bisey yazmadan gitmisler
geldım kuzum işte burdayımhabıbtem
dunnn ciktiktan sonra cok guldummm....esim belgesel izledi bende iyice dalga gectimm cildirdi adamcagizzz
ozaman küçük bi yaradır canım .ama ne olursa olsun tekrardan kontrole cagırması gerekırdı :44:
yaw bu cocukların belı ıkı buklum oldu koltukta kaçakhayalmbıraz boy sırası yaptım busefer bırbırlerınden destek alsınlar barem
katrem neka uzun yazmışın dıyecektımkı hepisiciği benim yazılarımmışmaşallah canbonuma daha sen dur sana o pantalonlarda dar gelecek
geldım kuzum işte burdayımhabıbtem
hayalotum seninmiydi o yazilarne bilim bende katrem yazmis sanmistim karisik alinti yapmis
ozaman küçük bi yaradır canım .ama ne olursa olsun tekrardan kontrole cagırması gerekırdı :44:
yaw bu cocukların belı ıkı buklum oldu koltukta kaçakhayalmbıraz boy sırası yaptım busefer bırbırlerınden destek alsınlar barem
hayalotum seninmiydi o yazilarne bilim bende katrem yazmis sanmistim karisik alinti yapmis
yasakhayalimmm sana isim düstü bana yardimci olabilir misin
kizlar bengeldim
katrem harikasin nasida yazdin böylekendini cok gelistirdin
yaw sen yap takvimini lütfen ben öyle dedim diye benden etkilenme kuzum benim
sayenizde yasağım hergecen gün hız kazanıyorum
düşüncen çok hoşuma gitti gercekten canım benim etkilenme değil ne kadar güzel bi düşünce diye düşünmüştüm ilk okuduğumda bende öle yapıcam demiştim emin ol böyle daha mutluyum
yasakhayalimmm sana isim düstü bana yardimci olabilir misin
laylam niye agliyosun canim benimtabiki hayirdir noldu bitanem:26::26::26::26::26::26::26:
katrem hemide cok hizlandin masallahsayenizde yasağım hergecen gün hız kazanıyorum
düşüncen çok hoşuma gitti gercekten canım benim etkilenme değil ne kadar güzel bi düşünce diye düşünmüştüm ilk okuduğumda bende öle yapıcam demiştim emin ol böyle daha mutluyum
canimin ici senin fikrin olduguna sevindim benmi etkiledim yanlismi örnek oldum diye üzülmüstüm...sen nasi istiyosan öyle olsun bitanem
layalm niye agliyosun canim benimtabiki hayirdir noldi bitanem:26::26::26::26::26::26::26:
benim almancam yoka biraz sokinti cekiyorum bazi konularda :26::26:
acaba erkek azdirici ilaclar nerde satiliyo yada biliyormusun:44::44:
yada nasil soyleniyo almancasi
yasakhayalim biraz cabuk olsan
bana acilen lazim da canim ya
benim almancam yoka biraz sokinti cekiyorum bazi konularda :26::26:
acaba erkek azdirici ilaclar nerde satiliyo yada biliyormusun:44::44:
yada nasil soyleniyo almancasi
bana acilen lazim da canim ya
laylam ben sana özelden yazacam
laylam ben sana özelden yazacam
tmm canim bekliyorum bende özelden yazacaktim ama 10 dakika gecmeden gönderemiyorum
tmm canim bekliyorum bende özelden yazacaktim ama 10 dakika gecmeden gönderemiyorum
bundan sonra olsun 10 dk bekle özelden yaz bitanem
naber kızcelerımm.. bensız nasıl gıdıyo bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?