Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evt yaa bulusalım dıye cok ısterıumm
esım dedı hatta bı keresınde..
ee senın kızlarla ne zaman buluşuyonuz ... hahah

Son düzenleme:
habibtemmmmm umudummm hsgeldinnnnnnn hurma gozlummmmm nartanemmmm

hsb.. balımmmmmmmmmmmmmmmmm

vallahi habibtemmm yasakhayalim hayalotum iyi calistilar...arada bende hurmali topigimize gelenleri karsiliyordumm...yasakhayale dayanamayan insanlar kactilargelenleri konusturmak icin amuda kalktikkk patronen buyukkkk topikkk hurmali topikkkkk

öyle mıııı.. ben dönunce hepınızı hizaya cekem bıı..
hayalotumm.. herseyı not al kuzumm

haylotum canımsın tşkr ederim benim yerimede alıntı yapacaksınyavalla gözüm kaldı ne yalan diyim sen ne güzel yapıyon ben yapana kadar adam kaldırıyo pcdenyasagım sen napıyon nasılsın bakalım inan yazamadım die aklım kaldıumudum nasıl geçiyo günlerin bakalım

ayyy ne güzel olur cok guzel bi rüya görmüssun canim benim

hg c anım umudum nasılsın gülüm alppnm sen nasılsın canım ham,lelik nasıl gidiyo

ıyıyım kusum ne olsunn..sen nasılsın
arada habıptemı yazdıgını görmedım de, hamılelık nasıl gdıyor deyınce, dört açtım gözumu

ıyıyım kusum ne olsunn..sen nasılsın
arada habıptemı yazdıgını görmedım de, hamılelık nasıl gdıyor deyınce, dört açtım gözumu
oyy balım benimmm inşşş sanada sorarız birgün hamilelik nasıl gidiyo dieee inşşşşşşşşşşşşbende iyim canım

gerçekten hepimiz buluşsak ne güzel olur yaaakaynatırdık iice

evtt.. anlsıldı.. hocanız olarak bu buluşma işine de el koymam gerekcek sanırımm
herkes nerde oturuyo, özelden bılgı versın bana
gelmeyen 0 alır ona göre

hg c anım umudum nasılsın gülüm alppnm sen nasılsın canım ham,lelik nasıl gidiyo

iyiyim cok sukur bazen kendimi unutuyorummm...allahimmmmmmmmmmmmmmmm en kisa zamanda umudumada yasatacakk..birazdan yikanip umudum senin icin yasin suresini okuyacam habibtemmm..allahima el acip senin icin dualar edecem,....bu arada ben suan arabistandayimmm...ama hatay antakyadan katiliyorum yarismaya

selencelkim scorpionsum hosgeldinizancakmi yolu buldunuz habibteler

evtt.. anlsıldı.. hocanız olarak bu buluşma işine de el koymam gerekcek sanırımm
herkes nerde oturuyo, özelden bılgı versın bana
gelmeyen 0 alır ona göre
evet hocammm çokkk memnun oluruz bu konuyada el atarsanızzzhocam siz olmayınca bu topik başını alır gider
bana göre cok hayalötesı bısey gbı görunuyo ama :44:
öle deme tatlımm rabbim nelere kadirrrr hakkında hayırlısı olsun bitanem

habibteme bak nasi tanitmis kendini

bende ankaraliyim ama yarismaya almanyadan katiliyorumyarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Son düzenleme:

cokk saol balım da nebılım hıc umudum yokk.. hatta böyle geldık, böyle gdecez dusuncesındeyım artık sankı..
yıne de Rabbım bılır de..
gezıp edım derken hava çarptı sanırım, artık ıstemıyom yan cebıme koy havasındayım

kızlarr diğer topikten arkadaşımızın yazdığı dua..sizine paylaşmak istedimmm.
aminnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…