- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.921
bu arada rüyam da sizleri gördüm
sözde bi yerde bulusuyomusz heğpınız gelmısınız en son ben gırıyomusum
sız tanısmısınız tabı benden once
bana dıyosunuzkı hadı bızlerı sırasıyla bul bakalım
önce kaçakhayalimi buluyorum daha oncede gormustum onu ruyamda
sonra habıbtemı hayalımı laylamı
umudum saklanıyodun benden ama senı sona bırakmıstım gonzalezım dıye sarıldık
sonra hepımız gulerken uyanıverdım
hg c anım umudum nasılsın gülüm alppnm sen nasılsın canım ham,lelik nasıl gidiyonaber kızcelerımm.. bensız nasıl gıdıyo bakımm
habibtemmmmm umudummm hsgeldinnnnnnn hurma gozlummmmm nartanemmmm
vallahi habibtemmm yasakhayalim hayalotum iyi calistilar...arada bende hurmali topigimize gelenleri karsiliyordumm...yasakhayale dayanamayan insanlar kactilargelenleri konusturmak icin amuda kalktikkk patron en buyukkkk topikkk hurmali topikkkkk
bu arada rüyam da sizleri gördüm
sözde bi yerde bulusuyomusz heğpınız gelmısınız en son ben gırıyomusum
sız tanısmısınız tabı benden once
bana dıyosunuzkı hadı bızlerı sırasıyla bul bakalım
önce kaçakhayalimi buluyorum daha oncede gormustum onu ruyamda
sonra habıbtemı hayalımı laylamı
umudum saklanıyodun benden ama senı sona bırakmıstım gonzalezım dıye sarıldık
sonra hepımız gulerken uyanıverdım
hg c anım umudum nasılsın gülüm alppnm sen nasılsın canım ham,lelik nasıl gidiyo
gerçekten hepimiz buluşsak ne güzel olur yaaa
evt yaa bulusalım dıye cok ısterıumm
esım dedı hatta bı keresınde..
ee senın kızlarla ne zaman buluşuyonuz ... hahah
oyy balım benimmm inşşş sanada sorarız birgün hamilelik nasıl gidiyo dieee inşşşşşşşşşşşş
ıyıyım kusum ne olsunn..sen nasılsın
arada habıptemı yazdıgını görmedım de, hamılelık nasıl gdıyor deyınce, dört açtım gözumu
gerçekten hepimiz buluşsak ne güzel olur yaaakaynatırdık iice
oyy balım benimmm inşşş sanada sorarız birgün hamilelik nasıl gidiyo dieee inşşşşşşşşşşşşbende iyim canım
​kızzz seni yerimmmmmben geldim demın bır suru alıntı yapmıştımki hepsi gittiselencelkımın gozumu kaldı ne
hg c anım umudum nasılsın gülüm alppnm sen nasılsın canım ham,lelik nasıl gidiyo
evet hocammm çokkk memnun oluruz bu konuyada el atarsanızzzevtt.. anlsıldı.. hocanız olarak bu buluşma işine de el koymam gerekcek sanırımm
herkes nerde oturuyo, özelden bılgı versın banagelmeyen 0 alır ona göre
öle deme tatlımm rabbim nelere kadirrrrbana göre cok hayalötesı bısey gbı görunuyo ama :44:
ben geldimmm geçmişi okumayacağım kusura bakmayınnnn
sizinle vakit geçirebilmek içinnnnnnnnnnnnn
iyiyim cok sukur bazen kendimi unutuyorummm...allahimmmmmmmmmmmmmmmm en kisa zamanda umudumada yasatacakk..birazdan yikanip umudum senin icin yasin suresini okuyacam habibtemmm..allahima el acip senin icin dualar edecem,....bu arada ben suan arabistandayimmm...ama hatay antakyadan katiliyorum yarismaya
iyiyim cok sukur bazen kendimi unutuyorummm...allahimmmmmmmmmmmmmmmm en kisa zamanda umudumada yasatacakk..birazdan yikanip umudum senin icin yasin suresini okuyacam habibtemmm..allahima el acip senin icin dualar edecem,....bu arada ben suan arabistandayimmm...ama hatay antakyadan katiliyorum yarismaya
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?